tinkamiška
|
Hojla! Norim ob svojem računalniku in odštevam dneve do konca dopusta najinega serviserja. Komaj kej napišem, kaj šele, da bi kej brala za nazaj, par postov nazaj še, več pa ne gre Najprej pa želim vse najnaj Patricku in Juretu Vidim, da še debatirate o spalnih vrečah...Iza se v njej premika kot gosenica in danes sva morala premontirat babyfon, ker ga hudiček mali doseže in pripleza do njega, vleče za kabel in tolče po njem z dudico Rija, a lahko daš še meni geslo, da si jetogledam vašo spalni vrečo? Mogoče bi pa mi tudi kakšno nabavili, da ne bomo out pri januarčkih Previjanje: Iza je divjaček 100/uro in jo zamotim tako, daji dam v rokive kakšno škatlico od kreme, s katero jo mažem, zelo rada gloda svoj copatek ali pa kakčno nogavičko, mogoče jo pa njene dišave omamijo No tako mi da mir. Aja pa na stop sem prilepila eno bibico, ki igra in tisto tudi rada gleda in steguje rokice proti njej. Če bom mela čas bom slikala in dala v album. Imam nov album. Danes je odklenjen, jutir ga bom pa zaklenila, pa če bo katera še želela jutir ali kasneje gledat mi pa naj javi, ji bom poslala geslo. Popek, jst ti ne morem poslat gesla na ZS, ker nimaš ikonce za ZS A maš slučajno blokirano in ti zato ne morem poslat? Vidim, da vam počasi že ratuje nadomestit obroke. Pri nas je že nekaj časa tako, da imamo že vse obroke samostojne, Iza se v bistvu samo še cartka pri meni zjutraj in zvečer. Renan in Shooo upam, da si kmalu spočijete... Shooo tudi nas čaka v kratkem slejenje, računava, da nekje v roku enega meseca in me je kr groza. Upam, da se tokrat selimo zadnjič Bobika, po mojem je to prehodnoobdobje, ko si Manca ureja nov ritem. Pri nas je vsake toliko časa en tak čuden teden in ponavadi se potem kaj spremeni, po novem spimo do 9ih. No midva se nič ne pritožujeva. In vesela sem, da nimate alergije Zdej pa kr lepo počasi naprej. Poskusita najprej z navadnim jogurtom Pa še to sem hotela rečt glede spanja, poskusi jo kdaj dat v poslco, mogoče bo pa enkrat kr sama zaspala. Pri nas je bilo tako in od takrat naprej zaspi sama, seveda imava včasih še kakšne borbe, ampak večinoma zaspi kot polhek Pa nesekiraj se glede morja, poskusi vzet bolj na lahko. Sej vem, da te krbi, normalno, ampak tako hudo pa tudi ne bo, boš vidla. Čim manj komplicirat. Naši malčki so srečni, če imajo nas zraven, za jest in prostor za spančkat Krompirja pa nikar ne zmrzuj. Jst bi kupila tam kakšno zelenjavo in bi sproti kuhala kašice, pa sadje tudi. Pa seveda kupljene kašice bi zraven vzela in mlečne kašice za zvečer, pa adaptiran mlekec. Puri, fino, da niste bili nič bolani in ste uživali na vašem dopustu Lepo, da mali mišek tako napreduje Rija, sem zdejle prebrala, da ste staknili virozo , upam, da bo hitro za vami Sem pa zadnjič nekaj brala o kašlju na MONu, ampak se zdej ne spomnim kaj je pisala P. Če imaš čas malo pobrskaj, če bom pa jst lahko šla pogledat, ti pa kasneje link pripopam Tako,sem zdej vse napisala kar sme uspela prebrat in ko bo računalnik spet dal, vas pridem prebrat... Dejte mi še povedat za BIPO, v Sudparku je ena Bipa a je to to, o čemer ste ve pisale? Ene vrste drogerija??? LP, Tinka