tinkamiška
|
Evo mene nazaj. Smo bili še vmes pri stari mami in satermu au, potem je Iza jedla in zdej spančka. Iza si je začela spreminjat svoj bioritem. Kako je pa pri vas? Imate skozi enak ritem(hranjenje, spanje)? Iza hodi zdej spat ob 20ih in se prvič zbudi med 23 in 24 uro, ko, malo pije vodo in ji dam dudo. Potem je dva dni spala do 2h, spet pila in povadila kar se je naučila čez dan to je trajalo kakšnih 15 minut, potem je spala do 7ih, sva se dojili in je dobila še flaško in spala do 9-9.30. Danes se je prvič zbudila ob 24ih, potem ob 4ih in jedla ob 8ih, smo vstali in zdej je spet cel dan zminiran, oziroma je podoben prejšnjim, ko je hodila spat ob 19ih. Povejte mi še, a se vaši kej postavljajo na kolena? Iza zdej to izvaja ponoči in večkrat zaspi z rito v zrak Caffee a je tvoja Klara bolana? Iza ji pošilja eno in lubčka! Jst nič več ne sledim kaj tu pišete Upam, da ni nič hujšega z Klaro... Lonja, jst sem za piknik, al pa kej podobnega, samo je res odvisno kje bi se dobile, ko smo tako razmetane po celi Sloveniji Bobika sem vesela za tvojo Manco, da ne bruha več, a so kej ugotovili, al je kr nehala bruhat? Upam, da bo zdej vse vredu še našrej Izpadanje las: jst sem si kupila kvas v tabletkah in je z izpadanjem veliko boljše, tudi koža se mi je malo popravila, tako, da priporočam Ja Tinkara vse najnjaj Meta lušno slikico maš v avatarju Ja pa spet je zraslo nekaj novih zobkov Iza je še kr brezobika Popek sem pogledala tvoje albume...res lušna otrokeca ...in fino, ker sta že dva, jst čakam, da se opogumim in bomo šli še v akcijo za tadrugega Jst se opravičujem, če sem kej spustila, je tako težko vse prebrat, če nisi na tekočem, upam, da mi bo zdej uspelo sledit, ker se zlo rada pogovarjam z vami Lepo, lepo se imejte babike in polubčkajte svoje male sončke! Tinka