lonja
|
Hojla, ja, zgleda, da vse kar pridno izkoriščamo čas, ko se na modrem nebu pokaže sonček..... Ja, tudi mi smo se včeraj potepali. Naredili smo pa točno enak izlet kot pri vas Hana, in tudi sama se močno strinjam, da je trenutno full boljša zaloga cotk v C&A Celovec kot pa v H&M. Smo bili najprej v Sűdparku, pa smo bili full razočarani, saj je bilo vse prebrano, pol pa sem prepričala, da gremo še do centra in tam sem pustila kar nekaj EUR, seveda spet vse za našo malo damico. Tudi v Bipo sem šla pogledat, pa se po mojih izračunih plenic res ne splača tam kupovati. Razen če jih ob tistih kao akcijskih dneh res tako znižajo. Če pa bo katera hodila, je seznam akcijskih dnevov BIPE objavljen na njihovi internetni strani. Caffe, vse naj naj za Klaro, hitro se pozdravita, držim pesti, Ajda pa Klari enga slinastega lupčka pošilja. Pa malo bolj pridni bodita glede javljanja. Tudi mi smo včeraj prvič uporabili nov stolček, imamo pa Maxi Cosi Priori XP-ja in se Ajda noter prav dobro počuti, se mi zdi, da uživa mnogo bolj kot v lupinici, kjer je bila že full stisnjena. Glede našega spanja pa.... hm.... recimo malo bolje, čeprav še vedno niti približno podobno vašim celonočnim zaspancem. Mi se kot po pravilu zbujamo sedaj okol polnoči z jokom, to rundo ponavadi pet minut traja, da zaspi nazaj, ponavadi v enem od najinih naročij. Potem pa jeva še okrog dveh in okrog petih. Požeruhek mali. Rija, tvoj Til pa mislim, da bo res še lomil ženska srca, a se lahko tudi midve z Ajdo v vrsto postaviva? Zdej, ko se že počasi bliža september, bi res lahko organizirale eno skupno srečanje, kaj pravite. Pa ne tako ločeno, štajerke posebej, ljubljana posebej, ampak skupaj. Ste za? Pobiramo predloge, kje bi to lahko bilo. Ker nas je že toliko, bi mogoče potrebovali manjši avtobus, he, he..... No, to bi bilo z naše strani vse, lepo se imejte in se slišimo! lonja in Ajda
|