|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
16.8.2006 10:33:08   
Anonimen
Rija, no pol pa kar št. 80. Nas so itak v juliju izmerili na 67 cm. Doma sicer imam št 86, sam ji je ful prevelika še. Bi pa kar dve (eno za rezervo).

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
16.8.2006 10:34:17   
rija
Ko bom šla, ti prinesem in pošljem po pošti.

Rabi še kera? Da ne bom dvakrat hodilauser posted image user posted image  Bomo imele pa januarke še spalne vreče za januarčke, kot bazeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
16.8.2006 11:08:54   
lumpy
user posted image user posted image Vse najboljše  Jure in Patrick !!! user posted image user posted image

Dober dan punce, kako???
Mi smo danes vstali ob 7.00 user posted image , pa sva se šla kar malo potepat ko je bilo takšno lepo jutri, sedaj pa Matic že lepo počiva jaz pa grem malo stanovanje v red spravit, prej pa še seveda z vami poklepetam user posted image .

Naših zobkov še ni, se je pa včeraj  na zgornji dlesni na mestu enkice pojavila bela pika, pa mi ne deluje da bi prišel zobek tam ven user posted image  ne vem, danes pa se je levo pokazala še ena pikica user posted image user posted image user posted image . Malo opazujem , ampak po ustni votlini drugače ni nikjer kakšnih belih pikic ( mislila sem na soor...).

Previjanje:
pri nas še ni tako hudo kot opisujete ostale ( a to vse me še čaka  user posted image  ). Je sicer živahen pa se hoče obrnit na bok, ampak ga z kremicami ali kakšno igračo še, lahko zamotim, da ostane na hrbtu.

Srečica,
lepo sta si ustvarila ritem user posted image , bravo za 2 gosta obroka, no vididte punce saj bo, počasi bomo vse na konju user posted image .

Rija,
a sedaj ti pa že med spanjem kašlja ??? Ja takrat se pa sigurno ne afna. user posted image  Sporoči kaj sta opravila.

Ovnica,
šikan ta tvoj fant. Lepo je na puzzlih, samo če zlezeš pod omaro je še boljše user posted image user posted image user posted image .

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
16.8.2006 11:53:49   
shooo
pozdravljene!
mi2 imama pregled in 3. pikico ob 12.50, nežka pa se spi. cudez ob nepravem casu!
jaz se,m v podobnem stanju kot renan.čisto zmozgana.
meni si živčki že čez vikend popustili in sem imela napade jokanja!gravz!
pesti me selitev,mojstri,neka ki bi ponoci spala priklopljena na zizo,zjutraj se zbudim bolj zlomljena kot sem sla spati;cel dan skacem okoli nje in v stanovanje in sem ze posteno utrujena.poleg vsega nas je selitev prisla veliko vec kot smo planirali...pa se menstruacija je tu!
evo alarm, dosti jamranja

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
16.8.2006 12:19:57   
lumpy
Shoo,
upam da se čimprej vrneš na stari tir z polno energije. Saj bo, da ta selitev mine in se malo poležejo obveznosti in skrbi, pa kakšen da n bosta z lubčkom dala Nežo stran  pa bo spet bolje.

Držimo pesti da bo vse ok po pikici brez stranskih učinkov . user posted image Pa le poročaj koliko sta zrasli in se zredili.-

A te lahko samo vprašam, če nisem preveč radovedna a,  sta se samo selila v drugo stnovanje ali sta kupila hišo, stanovanje...????

< Sporočilo je popravil lumpy -- 16.8.2006 12:21:15 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
16.8.2006 13:06:36   
bobika
Pozdravljene!

Sem že prej začela pisati, pa je bil alarm.
Na brzino sem vse prebrala.
Jaz sem že tudi čisto otrujena. Manca je dobila neki novi ritem, ki meni sploh ne ugaja. Že tako jo moram uspavati. Pa do sedaj je še šlo 5 min in je spala. Zdaj pa že tri dni nekaj komplicira. Noče in noče zaspati. Uspavam jo ar lep čas, potem me pa že roke tako bolijo, da še jo komaj držim. Najhuje pa je, da bi te pol vsaj spala. Ne ona se čez 20 minut zbudi še bolj tečna. Čez cel dan imama samo uspavanje in hranjenje. Kolko pa bedi pa je tak tak tečna, da se še za igrati ji ni. Danes se je zbudila že ob 8.15. (drugače okoli 9-10) in do sedaj je spala enkrat 5min in enkrat 20 min. Za pop... Zobkov še ni videti.
jo imam že v naročju, ker je tečka. ponovno jo bom poskusila uspavati. pa, dA VIDIMO.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
16.8.2006 13:40:14   
lumpy
Matic še vedno spi in meni je uspelo vse pospraviti pa še skuhati kosilo ( danes je bilo res hitro user posted image ) pa še za nov albumček sem si vzela čas, če ga bo katera pogledala je geslo :  vavaooo

Bobika,
a drugače ti pa nikakor ne zaspi, če jo daš samo v posteljico??? Jo moraš uspavati na rokah?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
16.8.2006 13:44:44   
puri
Ojla!

V ponedeljek smo se vrnili z morja. Tokrat smo jo odnesli brez bolezni, samo pa vreme ni bilo preveč dobro. No, ampak kljub temu smo se imeli kar fino. Zdaj je pa na vrsti pranje, ker imam cunj celo goro.

Mi imamo sedaj že vse obrokeuser posted image , dojenje počasi ukinjam. Danes je celo ponoči zdržal brez dojenjauser posted image . Je pa tak požerušček, da vedno ko kdo je, bi tudi on jedel in če mu ne dam, se začne kar jokat.

Drugače pa skos čeblja MA MA, AMA AMA (ko vidi hrano),BA BA

Zobka pa nima še nobenega.

Se še oglasim, ko bom imela kaj več časa!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
16.8.2006 14:08:14   
bobika
Ravno malo prej je klicala pediatrinja in povedala, da so izvidi alergije negativni user posted image user posted image user posted image . Na srečo ni alergije na mleko in jajce.
Ji pa sedaj ponovno uvajam mlečne izdelke. Za enkrat na srečo ni nič bruhala.

lumpy: na žalost od 4,5mesecev dalje ni šans, da bi zaspla drugače kot na rokah. Še v vozičku komaj, če res fejst ruka. Kar naenkrat jo je pičilo in ni šans, da več sama zaspi. To se je zgodilo takoj po drugem cepljenju. Ne vem, če ima to kakšno vezo. Prej je vedno lepo sama zaspala. Še dobro, da ponoči zaspi sama nazaj, če se zbudi. Ne vem kako jo naj odvadim tega. Zdaj je še kar hitro zaspala in upam, da bo spala nekaj časa.
Matic je full dober na fotkah user posted image . Če bo Manca kaj po koroškem hodila, bo mogla mami paziti na svojega sineka user posted image .

Puri: dobrodošla nazaj in čim hitreje porihtaj perilo in vse ostalo kar te čaka.

imam še eno vprašanje. Tiste, ki ste že bile na morju, kaj ste za svoje malčke že doma kaj pripravile in zmrznile, ali ste vse delale tam?
Ne vem se mi zdi, da bi bilo lažje če bi kosila pripravila in zmrznila doma, kot pa da bi delala tam. Kaj krompir lahko zmrzneš?

Še nekaj se bi vam potožila user posted image
Jaz se sploh ne veselim kaj preveč morja. Full sem nervozna kako bomo vse izpeljali. Kako bo s hranjenjem in spanjem, ko že doma nimamo nekega ritma. Še najbolj me je pa strah pakiranja, ker se mi zdi, da moram s seboj za Manco vzeti miljon stvari. Že sedaj si delam seznam in skrbi s tem, pa odpotujemo komaj čez 12 dni.

Rija kako je s Tilom?

Vse najboljše praznovalčka!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
16.8.2006 14:33:27   
rija
Evo, midva sva od zdravnika. Ugotovila je, da gre zopet za neko virozo in nama dala fenistil kapljice in fiziološko raztopino za v nos. Če po petih dneh fenistila ne bo bolje, pa morava priti nazaj. Vidi in sliši pa se zopet ne nič....

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.8.2006 15:01:08   
lumpy
Puri,
lepo da ste nazaj in da ste se imeli ok.  Za popoln dopust bo treba it še  enkrat, saj veš v 3 gre rado user posted image

Bobika,
bravo za super izvide user posted image .  In hvala za komplimente. user posted image  Kaj pa stori Manca če jo položiš v posteljico - se joka, jamra, klepeta...??? Spi sama, ima kakšno ninico???

Glede morja:
Kromiprja ne smeš zamrzovati! Mi gremo s prijatelji, ki imajo 1 leto starega fantka in ne bomo komplicirali, samo za prvi dan nesemo pripravljeno zraven v hladilni torbi, da ko pridemo dol bodo malčki hitro imeli topel obrok, drugače pa bomo kuhali dol vsak dan sproti, to nam ne bo težko ker tako ali tako oba že jesta bolj kot ne hrano, ki jo jemo mi. Bova pa s kolegico spodaj  prvi dan skuhale juho in dale v posodice pa v zamrovalnik da tiste ne bova vsak dan pacale.

Bobika, ne se toliko obremenjevati s tem in onim za dopust in kako bo z ritmom.... s tem boš sama sebi uničila dopust, povrhu pa še partnerju. Ne biksaj ga. Lahko da bo Manca imela spodaj boljši ritem kot tu ali pa tudi ne, kar bo bo. Ti samo lepo spakiraj kar rabiš, vse ostalo prepusti naključju in to bo najlepši dopust.

Rija,
a imate vi samo tega zdravnika ?Postavlja samo diagnoze Viroza, da pa Fenistil??? Za kašelj bi ti priporočila domače zdravilo - smrekov sirup. Drugače pa se ne sekiraj, če je samo kašelj, brez vročine in drugih znakov. Če pa so še kakšne dodatne težave poišči še drugo mnenje.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
16.8.2006 15:49:36   
tinkamiška
Hojla!user posted image

Norim ob svojem računalnikuuser posted image user posted image user posted image in odštevam dneve do konca dopusta najinega serviserja. Komaj kej napišem, kaj šele, da bi kej brala za nazaj, par postov nazaj še, več pa ne greuser posted image

Najprej pa želim vse najnaj Patricku in Juretuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da še debatirate o spalnih vrečah...Iza se v njej premika kot gosenica in danes sva morala premontirat babyfon, ker ga hudiček mali doseže in pripleza do njega, vleče za kabel in tolče po njem z dudicouser posted image

Rija, a lahko daš še meni geslo, da si jetogledam vašo spalni vrečo? Mogoče bi pa mi tudi kakšno nabavili, da ne bomo out pri januarčkihuser posted image

Previjanje: Iza je divjaček 100/uro in jo zamotim tako, daji dam v rokive kakšno škatlico od kreme, s katero jo mažem, zelo rada gloda svoj copatek ali pa kakčno nogavičko, mogoče jo pa njene dišave omamijouser posted image No tako mi da mir. Aja pa na stop sem prilepila eno bibico, ki igra in tisto tudi rada gleda in steguje rokice proti njej. Če bom mela čas bom slikala in dala v album.

Imam nov album. Danes je odklenjen, jutir ga bom pa zaklenila, pa če bo katera še želela jutir ali kasneje gledat mi pa naj javi, ji bom poslala geslo.

Popek, jst ti ne morem poslat gesla na ZS, ker nimaš ikonce za ZSuser posted image A maš slučajno blokirano in ti zato ne morem poslat?

Vidim, da vam počasi že ratuje nadomestit obroke.user posted image Pri nas je že nekaj časa tako, da imamo že vse obroke samostojne, Iza se v bistvu samo še cartka pri meni zjutraj in zvečer.

Renan in Shooo upam, da si kmalu spočijete...user posted image

Shooo tudi nas čaka v kratkem slejenje, računava, da nekje v roku enega meseca in me je kr groza. Upam, da se tokrat selimo zadnjičuser posted image

Bobika, po mojem je to prehodnoobdobje, ko si Manca ureja nov ritem. Pri nas je vsake toliko časa en tak čuden teden in ponavadi se potem kaj spremeni, po novem spimo do 9ih. No midva se nič ne pritožujeva. In vesela sem, da nimate alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa kr lepo počasi naprej. Poskusita najprej z navadnim jogurtomuser posted image Pa še to sem hotela rečt glede spanja, poskusi jo kdaj dat v poslco, mogoče bo pa enkrat kr sama zaspala. Pri nas je bilo tako in od takrat naprej zaspi sama, seveda imava včasih še kakšne borbe, ampak večinoma zaspi kot polhekuser posted image
Pa nesekiraj se glede morja, poskusi vzet bolj na lahko. Sej vem, da te krbi, normalno, ampak tako hudo pa tudi ne bo, boš vidla. Čim manj komplicirat. Naši malčki so srečni, če imajo nas zraven, za jest in prostor za spančkatuser posted image Krompirja pa nikar ne zmrzuj. Jst bi kupila tam kakšno zelenjavo  in bi sproti kuhala kašice, pa sadje tudi. Pa seveda kupljene kašice bi zraven vzela in mlečne kašice za zvečer, pa adaptiran mlekec.
Puri, fino, da niste bili nič bolaniuser posted image in ste uživali na vašem dopustuuser posted image Lepo, da mali mišek tako napredujeuser posted image

Rija, sem zdejle prebrala, da ste staknili virozouser posted image , upam, da bo hitro za vamiuser posted image
Sem pa zadnjič nekaj brala o kašlju na MONu, ampak se zdej ne spomnim kaj je pisala P. Če imaš čas malo pobrskaj, če bom pa jst lahko šla pogledat, ti pa kasneje link pripopamuser posted image

Tako,sem zdej vse napisala kar sme uspela prebrat in ko bo računalnik spet dal, vas pridem prebrat...

Dejte mi še povedat za BIPO, v Sudparku je ena Bipa a je to to, o čemer ste ve pisale? Ene vrste drogerija???

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.8.2006 15:52:55   
tinkamiška
Aja, pa računalnik je kriv za moje slovnične napakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
16.8.2006 16:09:16   
tinkamiška
Rija tole sem našla:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=2933&t=2910
http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=2328&t=2328

Sej v bistvu ni nič takega, kar ti že ne bi vedela...no pa vseeno sem prilepila linka.

Zdej pa dostuser posted image

pa-pa
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 2214
16.8.2006 16:57:20   
srečica
Pozdravljene

Ovnica78: Anže ima nukovo dudo od 6 mesecev napraj. Prej je imel do 6 mesecev in po 6. mesecu sem mu zamenjala in ni bilo problema. Ima pa jo še kar rad.

Lumpy čudovite slikice in čudovit fantek matic user posted image user posted image user posted image .
A veš, da imam jaz tudi tako kamero - babyfon za anžeta kot ti za matica? Si jo prek nekermana naročila? A tebi tudi kaj šumi? Moja včasih šumi pa ne vem zakaj? Baje te kamere zelo zelo sevajo in jo moraš obvezno imet vsaj 1 m od glave. Jaz sem jo prej tudi imela tako v posteljici kot ti, zdaj pa vsaj 1 m stran. Me je kar šokiralo, ko sem izvedela da full seva. Pa zakaj pa potem je to za dojenčke????

Puri: super, da ste se imeli lepo in da si se vrnila. Daj če boš imela kaj čas mi napiši kaj vse vidva papata in kdaj? Midva sva komaj zamenjala 2 obroka, več pa nikakor ne gre.

Kako ste ostale punce?

Hvala za pohvale glede mojega sončka.

Lepo se imejte, jaz grem zdaj malo k anžetu ajat, potem pa greva spet potepat. Jupi...

Darja 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
16.8.2006 16:59:11   
srečica
Sem pozabila najpomembnejše: RIja držim pesti, da tvoj sonček čimprej ozdravi.
Si dobila mojo pošto? Je vse ok?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
16.8.2006 17:04:30   
Tinana
Rija, saj ne da dvomim v tvojega zdravnika, ampak kolikor je meni zanano je Fenistil proti alergiji. Deluje na ta način, da zoža krvne žile in je otrok potem zelo zaspan. Ko je imela Ana alergično reakcijo pri 2 mesecih, je po 5 kaplicah spala cel dan. Zelo resno zdravilo. Nočem biti vsiljiva, vsak ve najbolje za svojega sončka.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
16.8.2006 17:32:54   
lumpy
Srečica,
hvala za opozorilo glede kamere - nisem vedela. Midva je drugače nisva kupila pri Neckermanu, ampak sva jo dobila za darilo, vem pa da je bila kupljena v Metroju v Avstriji.  Šumi nama ne. razen včasih predvsem ob koncih tedna ali ob grdem vremenu, se včasih pojavi takšna črta čez ekran, kot bi hotelo zmanjkati elektrike, motnje pač.

Hvala za komplimente user posted image

Iza, lepotička, najboljša slikica pa tista v bazenu user posted image , fotogenična nimaš kaj.

Punce ma danes sem pa tudi jaz šla počivat z user posted image , ne morem verjet to se ni zgodilo že iz nosečnosti. Ampak je pasalo, mmmm,.

A imajo vaši tudi sedaj takšno obdobje da se full radi zaigrajo sami ???
Saj ne da se pritožujem sploh ne, fajn, samo takol epo se igra pa kolikor časa ga pustim noter se igra, tako da potem že meni dolg čas postane, pa imam slabo vest ker se ne ukvarjam z njim user posted image , pa ga ven vzamem je pa kar hud - češ kaj ga pa motim user posted image .  Ali boš naš user posted image  samotar ???

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
16.8.2006 17:47:57   
bobika
Meni tudi internet oz rr dela zelo počasi.

Če dam Manco v poslico se dere kot user posted image , ko je že fejst utrujena. Sem jo že večkrat poskusila dati pa nič ne pomaga. Nekajkrat ji je zvečer celo po pol ure uspelo, da je zaspala, drugače pa ne. Pri njej je problem, da je že ful zaspana, pa ji ni do spanja.  Če pa še ni fejst utrujena pa ne zaspi, se cel čas igra dokler ji ne postane tečno in takrat se začne jokati. Na rokah pa zaspi (je zaspala) v 5 minutah. Ne vem kako bo z uspavanjem, ko bo imela več kg.

Sedaj je končno bila tako utrujena da je zaspala.

Za morje bom pa res nehala komplicirati. Če je Puri (vsaka ti čast) spravila prtljago za tri malčke in še zase in dragega, bom še jaz menda za nas tri uspela. če ne bo pač kaj doma ostalo. Pa saj imajo na hr tudi trgovine.

Iza je pravi cartek! Kak je kuškana. Pa tako dolge laske ima user posted image

Rija, kaj imaš kakšno fotko v spalni vreči? Kdaj pa nameravaš iti v avstrijo? Mi bomo šli enkrat v septembru po vsej verjetnosti.
Pa mali naj se čimprej pozdravi!!!!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
16.8.2006 17:57:44   
shooo
evo nas,ena depra in druga divja
ta druga ima 92oogr in 68cm.razvojno vse ok.na pregledu polulala ta depresivno- namesto P.pohvaljena za radovednost in nasmehe.ta prva tudi pohvaljena (joj kak mi je pasalouser posted image ).
priporocila glede uvajanja:vse kot do zdaj plus gluten
skute,jogurti in ostalo po 8 mesecuuser posted image
rumenjak po 9m
pohvaljena ker pije samo vodo
lumpy mi se selimo v vecje stanovanje.sva se odlocila da ne bomo nikoli zidali hise.bomo pa v visokem pritlicju, v starem bloku,90kvadratov,okoli gozd.mali blok trinadstropni,kupljen od nasega pedijatra
grem zdaj nezki pomagat zapat

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
16.8.2006 18:55:53   
rija
Punce hvala za dobre želje.
Glede fenistila se bom pa res pozanimala malo bolje. Samo prejšnjič ko sem mu ga dajala zaradi suma alergije, ni bil nič zaspan.user posted image
Moj je danes itak znorel, ko je slišal, da mu kao zopet ni nič....je rekel, da si bomo pač v tujini p poiskal....jaz sicer tako daleč nebi šla, ampak če bomo vedno dobivali samo ta fenistil, pa bi bilo le mogoče dobro razmisliti v tej smeri.

Zdaj pa grem poslikat te vreče, ve pa mi napišite, kera bi jo rada imela.
Albuma ne bom zaklepala.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
16.8.2006 18:56:35   
rija
Tinka, hvala za linke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.8.2006 20:16:53   
Tinana
Rija, kolikor jaz vem deluje zadeva tako: ko je človek prehlajen ali ima virozo in podobno, se žile na bolanem delu razširijo, ker telo pošlje več krvi, da se prej pozdravi. Zato zamašen nos, oteklo grlo,...Fenistil pa povzroči, da se žile skrčijo in oteklina uplahne. Vendar s tem ne pozdravi, po moje naredi samo škodo, ker onemogoči telesu zdravljenje. Ok, če otroček ne bi mogel dihati ali pa če je zelo hudo in moraš ublažiti, ampak če pa je to navadna viroza user posted image Na živce mi gredo zdravniki, ki se te kar znebijo in dajo zdravilo.
Jaz sem Ani dala fenistil ko je bilo zelo hudo. In je spala cel dan. Mogoče zato, ker je bila še majhna. So me pa opozorili v bolnišnici na to, da bo zelo zaspana, ker se skrčijo tudi žile v možganih in dobi manj kisika. Ampak jaz sem ji takrat morala dati vseeno, ker je imela celo telo v srbečih izpuščajih.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.8.2006 20:39:16   
renan
pozdravljene!

jaz se počasi spet spravljam na normalne tire...hvala bogu ni več hektike in obiskov..shooo me veseli, da nisem sama s temi občutki...

bobika: jaz mislim, da manca zobke dobiva. glede spanja pa: da jo spat, ko še ni tako zelo zaspana. daj ji neko igračo oz. ninico in ne zamtemni čisto prostora. naj se malo igra. ko bo sitna, pojdi k njej jo malo potolaži, ji daj dudo. pri našem to trenutno vžge. včasih se malo joče, drugič malo dlje. potem ga grem večkrat pogledat. ko je že čisto utrujen, stisnem glavo k njemu in ga božam in zaspi. to je trenutno naša taktika namesto zize podnevi.
tudi mene že malo glava zaboli, ko pomislim na pakiranje za na morje..

rija fenistil za virozo je res malo čudno...katerega pediatra imaš? naš vladimir je imel virozo v nemčiji in je nekaj dni samo kašljal brez vročine. dr mi je povedal, da to ni nič strašnega, edino, če slišiš piskanje v pljučih moraš k zdravniku. verjetno  je tilu dr poslušal pljuča. če ni nič slišal, ni panike. baje, da otroci lahko tudi 3 tedne pokašljujejo, ko staknejo virozo. če pa til kaj hrope, bo verjetno dobil inhalator. ppomaga pa čaj iz lipe in bezga.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 16.8.2006 20:41:11 >

(odgovor članu Tinana)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.8.2006 21:04:30   
rija
Punce hvala za nasvete. user posted image

po posvetu z mojim dragim in ko se prebrala ta dva linka od Tinke, sva se odločila, da mu fenistila res ne bova dajala.
Itak je P v začetku rekla, da za ta kašelj ni zdravila, potem pa se je nekak premislila in rekla, da naj mu dajem fenistil.

Od popoldneva pa je tudi res, da ne kašlja tako zelo. Bomo videli, kaj bo čez kako uro. Fiziološko pa mu bom kar pumpala v nos, škoditi verjetno ne moreuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!