|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
17.8.2006 21:07:55   
rija
Renan, moj bi tudi jedel non stop. Ker prideva k babici zmeraj za kosilo, že točno ve, kaj ga tam čaka in če ne dobi dovolj hitro kosila, že glasno protestira....user posted image user posted image  Je pa suha južina....user posted image user posted image  sicer pa vse te kalorije znori......

Na morju pa ne mislim  s hrano nič komplicirati: jedel bo z nama, ker bomo itak imeli AI pa bo verjetno ogromno hrane na izbiro in pač tisto, kar mislim, da lahko. Pa že zdaj je z nami.....pa v hotelu nimaš kaj......

Za fluor pa bom vprašala mojega dentista.....še sploh nisem razmišljala v tej smeri.
Pa nekaj pišete o obisku zobozdravnika? A z tako majhnimi? Zakaj pa?user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
17.8.2006 21:34:09   
Ovnica78
Renan vesela bodi, da ti toliko je. Jaz se ravno živciram, ker moj Tin pa ni nikoli lačen. Vedno ga je potrebno na začetku malo prisiliti, da začne jest.

Zobozdravnik: mi ga imamo že naslednji teden (23.8.). Gre pa predvsem za informiranje mamic in ne kaj drugega. saj tudi, če še ne bi imeli kakšnega zobka bi morali na pregled. Bom pa vprašala zobozdravnico glede fluorovih tablet, čeprav se mi zdi, da bodo tudi pri tem deljena mnenja in ne bodo vsi zobozdravniki enotni. Prav tako kot si pediatri niso enotni glede uvajanja goste hrane.

Tin bo vsak čas zaspal v svoji posteljci. Jedel ni še nič. Nikakor ga ne morem pripravit, da bi mi spil flaško. Ko zaspi mu vzamem dudo iz ust in mu dam flaško in nato vse spije, celih 240ml. Lumpy kako si ti to rešila? A mu ne daješ več flaše zvečer?
Sem vprašala pediatrinjo za nasvet, pa mi je rekla, da naj mu ponudim kaj drugega, npr. mu kruh  nadrobim v mlekouser posted image . Sem vprašala a kar v navadno mleko, pa je rekla"Pravijo, da navadnega mleka ne bi smeli piti do enega leta." Halo, kdo pravijo. A ni ona pediater? user posted image
Skratka jaz bom še nekaj časa vendarle vztrajala in mu zvečer dajala flaško, saj ko jo enkrat začne piti  je sploh ni problem spiti do konca.

Vse je tiho tam v posteljci. Mislim, da je zaspal.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.8.2006 22:03:22   
mmetka
Halo!

Komaj vam sledim, tak čvekate!

spanje: tudi mi se večinoma(razen redkih izjem) uspavamo na rokah.Tak da bobika in nemsis jaz se vama pridružujem. Smo pa vsaj toliko napredovali, da zdaj zelo hitro zaspi in ni treba hodit sem in tja po stanovanju.

Mleko:vidim, da nisva edina, ki imava probleme z mlekom. Danes je izjemoma spil 120ml mleka namesto kosila, ker je taki ljubitelj zelenjave, da si je verjetno mislil: raje mleko, kot zelenjavno juho.Pa tako dobro juho nam je ati skuhal!Drugače pa imamo podoben jedilnik kot puri.Le da se midva več ne dojiva.

Duda:naš otročiček je zelo navezan na svojo dudo. Ati jo poimenuje kar Tijanova najboljša prijateljica. Uporabljamo pa nukovo "dvojko."Prvi dan uvajanja jo je sicer zavračal in je ful jokal, če mu nismo dali stare dudice.Pa še smešno jo je vlekel na začetku, ker mu je bila prevelika.

Zobozdravnika še nimamo.Saj niti še nimamo zobkov.user posted image Smo verjetno med zadnjimi škrbastimi januarčki.

Imam eno vprašanje. Kaj naj naredim, da bo imel naš otrok bolj mehko blato? Odkar se več ne dojiva, ima ful probleme. Vsak dan se muči s stiskanjem, včasih tudi joka. Blato je pa ful trdo. In včasih se tak napenja, da tudi zraven bruhne, pa skozi nosek mu pritče.Čez dan spije približno 5dl tekočine.

Če se boste uspele dogovorit za srečanje (skupno ali "štajersko"), se vam z veseljem pridružim!

Lep pozdrav!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
17.8.2006 22:14:50   
renan
mmetka: poskusi mu večkrat dati jogurt ali naribano jabolko oz. drugo sadje. bolj poredko mu daj kuhan korenček.

lahko noč...........

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
17.8.2006 22:21:42   
Ovnica78
Tin je spil svojo flaško in veselo zaspal nazaj.user posted image  Zaspi kot angelček in vsak, ki bi ga pogledal bi si mislil,  kako bo pridno spal vse do jutra. Jok brate odpade! Se je treba 100x na noč zbudit in pit vodo. Tako, da čez kakšne tri ali štiri urce bo že pokonci. Juhuhu!

Mmetka jaz dam user posted image , če kdaj bolj trdo kaka tisti dan en jabolčni sok za spit, ali pa mu kar jabolka skuham in mu dam tisto vodo za pit. Pomagajo pa tudi kakšne suhe slive, namočene ali skuhane ali pa kar slivova kašica.

No grem spat, da bom vsaj imela kaj od noči. Sva pa s Tinom sama, ati dela že cel dan. user posted image  Vmes je prišel samo za dve urci domov.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
17.8.2006 22:22:45   
NRMM
Čeeeeer!

Da se malo pofočkam in zgasnem v dnevno k user posted image .

Najprej vsem user posted image , ki ste postali 7-mesečniki čestitke user posted image user posted image .

Pri nas nič pretresljivo novega, no ja zobki so na vidiku user posted image , še malo pa bosta prikukali obe enkici spodaj. Marušo dlesni tako hudo srbijo, da nese v usta res prav vse, najbolj všeč pa ji je pri kopanju krpica, če bi lahko, bi si po mojem celo potisnila v usta. Upam, da bosta zobka kmalu prikukala na plano in, da si bo mala ''oddahnila'' od srbenja. Nekih hudih znakov ni, niti vročine, driske, jokanja, upam, da tako tudi ostane user posted image .

Že par dni spimo v spalni vreči, kakšne velikosti je, mi še ni ratalo pogledat, je pa zelo zelo velika. Sem jo morala dat spat v njo od kar se je ohladilo, ker pokrita ne ostane niti malo, jaz je tudi nisem mogla celo noč pokrivat in zjutraj je imela nogice in rokice mrzle kot led user posted image , pa čeprav je bila oblečena v pižamo z nogicami. Zdaj pa je boljše, obračat se sicer ne more več tako, kot se je brez vreče, ampak na trebuščka se še vseeno spravi in potem nazaj.

Komaj že čakamo september, da gremo na dopust. No ravno poleta se ne veselim, ampak ko bom 1x na avionu mi bo vseeno, dopust je le dopust in potreba po menjavi okolja je veelika. Za hrano se tudi ne obremenjujem preveč, ker tako ali tako vse je, tam imamo polni penzion in v agenciji so nam rekli, da se vedno najde kaj za otroka. Sem ji pa po malem začela uvajat navadno kravje mleko, sicer ga je dobila s čokolešnikom in ni bilo nič reakcij ali kaj podobnega. user posted image

Zobozdravnik....uff o tem še niti nisem razmišljala, sploh pa ne zdaj, ko še nimamo zobekov, bom pa novembra vprašala P kako in kaj. Fluorovih tablet tudi ne dajem, ker eni pravijo da so ok, drugi da niso, torej....user posted image ?

Spanje...Spimo kar vredu zadnje čase, sicer z zbujanji zaradi izpadle dude user posted image user posted image , ampak je boljše kot je blo. Žejna ni več ponoči, le ta duda nam dela težave. Zaradi nje se zbudi do 4x, 2x navadno zaspi nazaj brez nje, 2x pa se joče dokler jo ne dobi. Pa ji vzamem dudo ven zvečer ko trdno zaspi, ampak to ni dovolj. Ima katera idejo kako jo odvadit temu ?  Zanimivo je to, da čez dan dude sploh ne pogreša, če je, je ok, če je ni pa tudi vredu.

Bolančki čimprej ozdravite user posted image user posted image .

Lep večer vam želim in vikend,če se nič ne oglasim.

Jutri greva z atijem v Koper, da vsaj zadihava morski zrak, če že vode ne moreva sprobat, če je še slanauser posted image . V ponedeljek sva bili z njim v Lj in je mala ful uživala. Zaspala je v tovornjaku 2x čez dan, ko je bila njena ura in zvečer po flaški je ob pol 9 že tudi zaspala, ko smo prišli ob 22.30 domov, sem jo samo preoblekla v pižamico in je zaspala v postlci v trenutku in spala zjutraj do 8.30, očitno jo je vožnja zmatrala.

Uživajte!

L.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
17.8.2006 22:33:57   
popek
Hoj!

Tinkamiška, pogledala sem tvoje albume. Lepo princesko imaš, s takimi simpatičnimi mišelinkami.

Ko berem, kako vaši otročki rastejo, me kar malo skrbi. Mojuser posted image ima pri 7. mesecih le slabih 64 cm, težak pa je pribl. 7500 g. Pa za moje pojme kar veliko poje in z veseljem je. Vsekakor več, kot njegova sestrica, pa je bila ona pri teh mesecih za 3 cm večja, pa še punčka je (punčke so ponavadi manjše). Težji pa je od nje, vsaj to. Verjetno so geni, jaz imam 160 cm in 48 kg, mož pa 185 cm in 73 kg. Mož je bil v OŠ vseskozi najmanjši v razredu, potem pa je proti koncu SŠ začel nenormalno rasti.
Na prejšnjem sistematskem pregledu me je zdravnica kar malce prestrašila, češ da je pod normalo glede višine. Glede Kg je še kar OK. ( PT 2860g, PD 49 cm) Ne rečem, če bi bil podhranjen. Glede višine pa res ne morem kaj dosti storiti. Ne verjamem, da bi šlo za kakšno bolezen, ker je drugače tak dobrovoljček, redno kaka in nima nobenih težav pri prebavi. Še krčev ni imel.

Dam mu že 4 goste obroke, vse ostalo pa dojim. Poje cca 150 ml kašice na obrok in praktično je vse, kar mu ponudim. Mleka in mlečnih izdelkov mu še nisem dala, ker ima mož seneni nahod in sem bolj previdna pri uvajanju.
Ah nič, bo že. Če ne prej, pa v srednji šoli. Uh, kje je še to!

Opazila sem, da sem tukaj med starejšimi. Samo 3 so še starejše.

Zobozdravnik: Pri nas je navada, da greš z otrokom k zobozdravniku pri enem letu. Naša zobozdravnica se je takrat samo pogovorila z mano glede higiene in razvad (flaška, duda,...) Rekla je, naj se oglasim pri dveh letih. Takrat je posadila Pio na stol, jo vozila gor in dol, naštemplala 20 štampiljk in se malo pomenila z mano glede higiene, zobne paste ipd. Rekla je, da če uporabljaš zobno pasto s fluorom in če otrok še ne zna ven pljunit, da potem naj ne dajam tabletk. Tako, da jih sedaj PII ne dajam. Se vidimo pri 3 letih, takrat bo pa že mogla kaj usta odpret. Pa mislim, da ne bo problema, ker ima zelo lepe spomine na zobozdravnico in še lepo pridno si krtačiva zobe.

Čestitke za vse, ki danes praznujejo in vsem, ki so dobili nov zobek user posted image .

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
17.8.2006 22:49:58   
popek
mmetka: Tudi moj včasih kaka lorbeke, vendar s pravo lahkoto, nič ne joka. Pravijo, da razni linoti in druge mlečne kašice zapirajo. Ali mu jih daješ?
Tudi tvoj album sem si pogledala - lepega sončka imaš.

Mi pa sploh ne vemo, kaj je duda, vendar pa ga včasih zalotim, da pred spanjem parkrat potegne palček.  Včasih ga je bolj pogosto, sedaj pa le še tu in tam. Tudi Pia ni imela dude, ona pa še palca ni sesala.

Tudi za flašo še nismo slišali user posted image . Ne zna vlečt in pika. Vse kar spije, mu dam po žlički. Čez kakšen dober mesec nameravam prenehat dojit, takrat bo pa treba. Mogoće bomo pa šli kar na lonček z nastavkom.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
17.8.2006 22:58:38   
mmetka
popek- midva za zajtrk in večerjo jeva riževo mlečne kašice, ker noče mleka na flašo! Mogoče pa je res to.Mimogrede, hvala za kompliment!Pa tudi jabolka na vse načine smo poskusili, pa slivove kašice.Bom mu jutri probala dat sok namočenih sliv.Saj
danes, ko je pil mleko, je bilo boljše.

aja, jemo pa milupine kašice, ki se mešajo z vodo (še od takrat, ko sva se dojila). Mogoče pa poskusimo kakšne druge.

< Sporočilo je popravil mmetka -- 17.8.2006 23:03:41 >

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
17.8.2006 23:07:58   
bobika
Danes je Manca že imela skoraj normalen ritem. Spala je sicer le dve uri čez cel dan od osmih zjutraj. Je vsaj hitro zaspala. Tudi jaz sem se odločila, da je ne bom nosila in uspavala na rokah. DO četrtega meseca to sploh ni bil problem. Zaspala je v poslici potem pa kot pi pihno sprememba. Bom res upoštevala vaša mnenja in poskusila kako bo šlo. Za enkrat nama niti z božanjem in šepetanjem, petjem in ššššššjem ne uspe.Tudi ninika in duda ji ne pomagata zaspati.

mmetka Manci pri trdem kakanju najbolj pomaga hippov sok iz sliv.
rija za "mojo" spalno vrečo so podatki pravilni user posted image

zobozdravnik oktobra imamo posvetovalnico in bomo takrat vprašalai. Pri šestih mesecih je rekla, da še ne rabimo.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
18.8.2006 0:05:37   
mmetka
Tijanek ima novi albumček (bolj malo slik)!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
18.8.2006 8:21:04   
renan
dobro jutro!

vladimir in jaz se pridružujeva klubu prehlajenih. sva se nalezla od naše sosede. posledično je bila burna noč. vladimir je imel zamašen nosek in na uro do dve sem mu morala dudo vstavljat, mene pa grlo boli. imava še teden časa, da se pozdraviva do morja.

rija katere muellerjeve plenice uporabljaš? imajo elastiko?

mmetka: kupi v dm kašice od alnature, ki so brez vseh dodatkov in jih sama zmešaj. jaz mu za zajtrk ovseno kar v hladen jogurt s sadjem vmešam in ni problemov s kakanjem. zvečer pa imava tudi tiste, ki se z vodo pomešajo...

alarm, grem....

lp, renan

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
18.8.2006 8:33:22   
lumpy
Dobro jutro !
Matic še drema, ampak mislim da se bo vsak čas predramil. Zunaj pa butasto vreme, očitno bo spet dež, kje pa je sonček ki so ga napovedovali ??? gggg....Midva pa imava opravke, pa očitno ne bova mogla ven. Pa še cel dan sva sama, ati je v službi in bo prišel pozno ponoči. user posted image Jutri pa bo verjetno moral spet v službo, midva z Maticem pa očitno sama na piknik, ki ga prireja moje podjetje za družine.

Renan,
še malo pa se boš javljala iz drugega konca sveta user posted image . In kakšni so občutki skoraj da tik pred odhodom ?

Rija,
user posted image  za manj kašljanja, saj bo.
Glede zobozdravnika, pri nas so v posvetovalnici pri 6 mesecih oziroma tretji pikici povedali in nam dali vse podatke , da se moramo naročiti pri zobozdravniku in mi gremo septembra, čeprav še ni zobkov. Moramo pa nesti zraven zobno ščetko, če jo bomo že imeli do takrat. V bistvu se gre za prvi stik, posvetovalni obisk, zobozdravnica  ( baje, nisva še bila user posted image ) pogleda v usta, da nekaj navodil še glede prehrane, dude, stekleničke, umivanja in nege zob...Več nam bo pa povedala Ovnica , ki gre očitno prva.

Ovnica 78,
kar vztrajaj z flaško tako kot sedaj če se da. Pri nas nam tako ni uspelo, smo ga motili z dudo, pa ležeči položaj, pa sedeči, pa na rokah , pa v posteljici...ni šans-  lačen ko volk, za flaško pa ni šans da bi odprl usta, držal jih je skupaj kot bi mu jih kdo zašil zraven - MUHE. user posted image
Meni se pač zdi pomembno da dobi za večerjo nekaj toplega in da je nekaj mlečnega, zato mu naredim žitne kašice z mlekom od Milupe. V bistvu je isto, to sva prej jedla tudi zvečer po flaški, sedaj pač jeva po žlički ( naredim bolj gosto).

Mmetka,
glede kakanja, da bo bolj mehko blato:

user posted image   jejta čim več sadja in zelenjave
user posted image   zelo pomagajo slive, sedaj so sveže ( mogoče mu jo daš polovico na tešče)
user posted image   jogurti navadni so super za mehkejše blato
user posted image   naribano jabolko tudi požene
user posted image   ritko fajn namaži s kremico vsakokrat ko ga previješ, kar dobro potegneš po anusu ( nasvet patronažne)
user posted image   mogoče poskusiš še z menjavo mleka, lahko da mu ta , ki ga uporabljata ne odgovarja in ga zapira.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.8.2006 10:55:37   
Anonimen
Tinkamiška, na morju bo Špela spala kar na taveliki pojstli v prikolici, tisti, ki se zapre z vrati. Prenosne pojstlce nimamo in je samo zato tudi ne bomo kupovali.

Meta22, kaj pa treniraš? Saj si mogoče že kje napisala, pa sem spregledala. Kar javi se kaj, vsaj občasno. Ne bomo te pozabile, ti pa nas ne pozabi...

Rija, podatki za mojo spalno vrečo držijo. Upam, da boš dobila 86.user posted image

Ko smo glih pri spalnih vrečah, mene nekaj muči. Naša tamala takoj, ok se zbudi, vstane v pojstlci. Zaenkrat še ni v spalni vreči, ker je še dovolj toplo, pa tudi odkriva se ne več tako zelo. Samo meni ni jasno, kako bo potem, ko jo bom v spalko dala... Kako bo vstala.user posted image

Renan, naša ni taka jedka. Je bolj kot ptiček. Saj včasih zmaše 190g kašice, večinoma jo pa samo pol poje, potem pa štrajka. Briga jo za hrano, ki jo midva jeva. K sreči pa vsaj malo mleka popije. Ne veliko, samo borb za pitje mleka (še) nimamo.

Aja, fluorja jaz ne bom dajala. Bom raje striktno skrbela za zdravje in higieno zob.

Popek, zaradi Leotove velikosti se pa nič ne sekiraj. Vsak otrok ima svojo krivuljo, po kateri raste in se razvija, pa glede na porodno težo je že več kot podvojil težo, kar za svojo Špelo ne morem rečt, ker je še ni.

Mi smo pa danes dobili avtosedež. Maxi cosi priori. Nečaka ga ne rabita več, pa smo ga podedovali. Je pa kot nov, ker je na novo preoblečen. Tamalo smo že malo posedli not in je ful uživala. Upam, da bo v avtu tud.
Avto sva pa včeraj zaarala. Bova vseeno vzela mondeota karavana. Drug teden ga greva iskat, ko dobiva preostali denar.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
18.8.2006 11:30:54   
rija
renan, uporabljam pampers active fit in za doma pampers sleep and play, ki jih dobiš samo v mercatorju, ker so neverjetno tanke. Mullerjeve sem odpisala, ker so predebele in pretrde.

glede kopanja pa itak: našega zdaj tak ne upam v bazenu vlačit. Torej kava...kdaj?

Po spanju pa greva v avstrijo, tak da bodo tudi vreče hitro.....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
18.8.2006 11:47:16   
lumpy
Oj,

pa to je gorza sem šla v lekarno nabavit kar rabim zraven za na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa me je skoraj kap , ko mi je gospa povedala račun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skoraj 14.000,00. Znoriš !!!!!!!!!!!!!!!

Rija,
da ne boš preveč zapravljala.  user posted image user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
18.8.2006 12:11:33   
Ovnica78
Lumpy, kaj si pa vse nakupila? Da še jaz dobim kakšno idejo!user posted image  14.000 sit!!!user posted image  Pa saj  v lekarni je tako vse drago.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
18.8.2006 13:07:57   
lonja
Hojla,

da se na hitro še mi javimo preden vas spet za 14 dni zapustim. Kaže namreč na vsaj 7 dni sonca in mi bežimo nazaj na morje v naše drugo domovanje, kako si želim, da bi Ajda spala spet tako kot zadnjič na morju.

Taši, user posted image user posted image user posted image  za nov avto. Tudi midva ga nameravava v kratkem zamenjati za malo novejši letnik. S tem mondeotom sva bila full zadovoljna, prekrižarila sva z njim celo Dalmacijo, pa Sardinijo, Sicilijo in še bi se kaj našlo in nikoli naju ni pustil na cesti. Najin Fordi mu praviva.

Lumpy, pa kaj si ti tam skoraj pol porodniške pustila? No, pa sej, če računam, men je tudi zadnjič v lekarni ponudila eno kao ful fajn kemo za sončenje za naše user posted image , pa me je zvilo, ko sem diskretno ugotovila, da stane okrog 5.000 SIT. Sem se ji hvaležno odrekla.

Caffee, jutri praznuješ. Že vnaprej VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image  zate. Upam, da se kmalu spoznamo še v živo.

Rija, prijetno šopingiranje!!!

Meta22, pogrešale te bomo. A te je zagrabla študijska mrzlica? JA, nas tudi še to čaka, a si vseskozi zatiskamo oči pred tem.

Tinkamiška, uspešno selitev želim. Pa poročaj malo, kako to zgleda. Mi začnemo drugo leto gradit hiško, pa se moram že mal psihično pripraviti na boje z obrtniki.

Pa še vsem malčkom in malčicam, ki bodo praznovali v naslednjih 14 dneh. VSE NAJ NAJ!!! Bodite pridni.

Mi se pa itak slišimo, do takrat boste tako verjetno že blizu 200-te strani.

Bodite v cvetju!

lonja user posted image in Ajda user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
18.8.2006 13:16:02   
lumpy
Ma punce , če nam je pa skoraj vsega zmanjkalo kar rabimo, razen obvezilenag materiala in še nekaterih zdravil - saj veste poklicna deformacija , mora biti vse pri roki user posted image .

Evo kupila sem tole, pa so me čisto oropali: user posted image

user posted image  Calpol, sirup ( proti bolečinam, vročini...)
user posted image  Claritine, sirup ( proti alergiji..)
user posted image  Natrapel , pršilo ( proti komarjem, obadom... tudi pri otrocih)
user posted image  Alkoghol 70 %
user posted image  Rehidracijsko sol ( nadomeščanje elektrolitov...)
user posted image  Operil P ( kapljice za nos...)
user posted image  Bepanthen plus ( za odrgnine, rane , opekline...)
user posted image  Aloae vero , gel ( hladilno mazilo)
user posted image  Nalgesin S ( malo bolj močno proti bolečinam za odrasle)
user posted image  Lekadol ( proti bolečinam, vročini...)
user posted image  Linex  ( proti driski...)
user posted image  Naglofen , gel ( za bolečine in poškodbe v mišicah, sklepih...)
user posted image  Kamagel, gel ( za pike...)
user posted image  Zložence 5x8
user posted image  ostalo pa imamo že doma

Lonja,
kdaj greste??? Lepo se imejte in varno pot, ter lepo vreme pa brez zapletov.

Punce,
mislim da tudi nam -  sedaj pa res - lezejo zobki ven, počasi a vztrajno  . Spodaj ima obe enki zelo nabrekli,  na le vi strani se že vidi malo belo, pa siten je, šele zdaj mi je zaspal prvič pa je vstal ob 7.00 user posted image , pa grize z vso močjo ugrizne kar mu pride pod usta, roke , igrače...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
18.8.2006 13:17:57   
Anonimen
Ojla

VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJIM SLAVLJENCEM

Šele sedajle mi je uspelo, da se vam malce javim. Pa bom morala biti kar lepo kratka.

mmetka tudi mi še nimamo nobenega zobka. Tako da niste edini. Mi Klavdiji vsak dan malce špegamo v usta, če bi bilo kaj. Pa ni nič. Pa tudi ne dovoli, da bi ji pregledali usta.

Smo bili pa danes kar lepo tečni dopoldne. Vstale smo ob pol osmih in se najedle ter odhitele ven. Sem mislila, da bo v vozičku kaj zaspala. Pa sploh ni hotela. Očitno je sedaj treba vse videti in nič zamuditi. Potem mi pa še doma ni hotela zaspati. No, na rokah mi je zaspala, sem jo pa položila pa se je začela dreti. Na koncu jo je babi spravila spat. Pa je gospodična spala pol urce. Groza.
No, zdaj si pa spet mane oči. Samo spat pa ne in ne.

Smo pa mislili jutri v Aqualuno na čofanje. Pa sedaj ne vem ali bi šli ali ne. Ker če bo pihalo kot piha danes, potem je čisto brezveze da gremo in da bi se mogoče čisto brezveze prehladili. Kaj pa vem. Uff, sem jezna na to vreme.

No, grem gledat kaj zdaj počne frajla tam za ovinkom.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
18.8.2006 13:29:19   
lumpy
Nemsis,
danes pa mislim da nobeden ne proslavlaj ali imam jaz stare podatke???

A da pri vas tudi ne spite ??? Kaj pa je v zraku? user posted image

No Matic je sedaj končno zaspal jaz pa se mu grem pridružit, ma sem se nekot navadila tega urnika, popldne spat, to je pa sedaj že 3 dan  - ne vem kako bo. Sicer pa kosilo je skuhano, ostalo pa tudi narejeno  - no kaj bi se še sigurno našlo pa se mi ne da.- zakaj pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
18.8.2006 13:31:09   
lonja
Lumpy, potujemo jutri zjutraj. Pa vi? Tudi vam srečno pot, Maticu pa enga lupčka od Ajde! Vidim, da res ničesar ne prepustiš naključju in imaš s sabo praktično vse. Kje boste, da se ti javim, če bom kaj rabila. Jaz imam s sabo le Calpol.

lonja user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
18.8.2006 14:01:28   
Anonimen
Uff, sorry, se vidi da sem z datumi skregana. user posted image Sploh ne vem kam sem gledala.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
18.8.2006 15:47:58   
lumpy
O Lonja,  mi gremo šele 1.9 ponoči ( uf kje je še to). Milsim pa da se ravno menjamo -  vi domov mi pa dol user posted image  Bomo pa na Pagu. Ma če rabiš kaj ni blema, pokliči jaz pridem kar na morje, se mi ga že tako noro lušta.

Ampak upam da teh ali podobnih stvari ne boste potrebovali. Skratka uživajte !!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
18.8.2006 20:40:09   
XXYY
Dober večer!

No, tudi jaz sem naredila album od LARE. Če ga katera hoče pogledati, mi naj piše na ZS - za geslo.

Lumpy: to si si pa orng nabavla. Pridna si res.

Mi smo se odločili, da ne bomo šli na morje v kamp Lucija, ker je napovedan cel teden bolj slabo user posted image  . Zato smo rekli, da se nam ne splača biti tam v šotoru. Bomo pa zihr šli drugo leto.

LONJA: uživajte na morju, kakor se da. Pa daj pošlji Lari kakšno slikco od Ajde (zdaj ko je že malo večja) na email, da jo bo dala v svoj album. Lara ti bo tudi poslala nekaj na email za Ajdo.

ZOBKI: zgornja enkica ima že belo pikico in upam, da bo v parih dneh zunaj že 3 zobek user posted image  . Vam sporočim kdaj.

Nč, uživajte in se slišimo.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!