NRMM
|
Čeeeeer! Da se malo pofočkam in zgasnem v dnevno k . Najprej vsem , ki ste postali 7-mesečniki čestitke . Pri nas nič pretresljivo novega, no ja zobki so na vidiku , še malo pa bosta prikukali obe enkici spodaj. Marušo dlesni tako hudo srbijo, da nese v usta res prav vse, najbolj všeč pa ji je pri kopanju krpica, če bi lahko, bi si po mojem celo potisnila v usta. Upam, da bosta zobka kmalu prikukala na plano in, da si bo mala ''oddahnila'' od srbenja. Nekih hudih znakov ni, niti vročine, driske, jokanja, upam, da tako tudi ostane . Že par dni spimo v spalni vreči, kakšne velikosti je, mi še ni ratalo pogledat, je pa zelo zelo velika. Sem jo morala dat spat v njo od kar se je ohladilo, ker pokrita ne ostane niti malo, jaz je tudi nisem mogla celo noč pokrivat in zjutraj je imela nogice in rokice mrzle kot led , pa čeprav je bila oblečena v pižamo z nogicami. Zdaj pa je boljše, obračat se sicer ne more več tako, kot se je brez vreče, ampak na trebuščka se še vseeno spravi in potem nazaj. Komaj že čakamo september, da gremo na dopust. No ravno poleta se ne veselim, ampak ko bom 1x na avionu mi bo vseeno, dopust je le dopust in potreba po menjavi okolja je veelika. Za hrano se tudi ne obremenjujem preveč, ker tako ali tako vse je, tam imamo polni penzion in v agenciji so nam rekli, da se vedno najde kaj za otroka. Sem ji pa po malem začela uvajat navadno kravje mleko, sicer ga je dobila s čokolešnikom in ni bilo nič reakcij ali kaj podobnega. Zobozdravnik....uff o tem še niti nisem razmišljala, sploh pa ne zdaj, ko še nimamo zobekov, bom pa novembra vprašala P kako in kaj. Fluorovih tablet tudi ne dajem, ker eni pravijo da so ok, drugi da niso, torej.... ? Spanje...Spimo kar vredu zadnje čase, sicer z zbujanji zaradi izpadle dude , ampak je boljše kot je blo. Žejna ni več ponoči, le ta duda nam dela težave. Zaradi nje se zbudi do 4x, 2x navadno zaspi nazaj brez nje, 2x pa se joče dokler jo ne dobi. Pa ji vzamem dudo ven zvečer ko trdno zaspi, ampak to ni dovolj. Ima katera idejo kako jo odvadit temu ? Zanimivo je to, da čez dan dude sploh ne pogreša, če je, je ok, če je ni pa tudi vredu. Bolančki čimprej ozdravite . Lep večer vam želim in vikend,če se nič ne oglasim. Jutri greva z atijem v Koper, da vsaj zadihava morski zrak, če že vode ne moreva sprobat, če je še slana . V ponedeljek sva bili z njim v Lj in je mala ful uživala. Zaspala je v tovornjaku 2x čez dan, ko je bila njena ura in zvečer po flaški je ob pol 9 že tudi zaspala, ko smo prišli ob 22.30 domov, sem jo samo preoblekla v pižamico in je zaspala v postlci v trenutku in spala zjutraj do 8.30, očitno jo je vožnja zmatrala. Uživajte! L.p. Irena