|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
22.8.2006 12:37:44   
NRMM
Daaaaan še iz našega konca.

Berem vas vsak dan, le lena sem tako na čase in zvečer utrujena, da mi ni za pisat.
Iz naše pridne mirne babike je nastalo hiperaktivna divjakinja user posted image . Nima mira niti minutke, no le takrat ko spi, drugače pa mora bit akcija,akcija in še 1x akcija user posted image . Rajši pa imam takšno aktivno malo, takrat vsaj vem da je z njo vse ok in da je zdrava.
Pri nas nič kaj novega, ponoči se zbujamo 1x,ker ji pade duda iz ust ali pa si hoče namočit usta s čajem, podnevi spi 2x, dopoldne 2 ure in popoldne 1 uro, ampak je ob 19.30 že v ''komi'',ne zdrži dalje. Aha pa je novo to, da sva uvedli navadno mleko za jutranji in nočni obrok, tako da smo se poslovili od Comformila. Ima ga zelo rada, z čokolešnikom pa še bolj user posted image . Alergije ni, torej smo uvajanje uspešno prestali. Ji pa nisem nič rečila z vodo.

Na levi rokici imava že en čas neke lišaje/izpuščaje kateri ji z bepantenom niso izginili, tako da bo potreben obisk pri pediatru, ko se vrne iz dopusta.

Čestitke vsem,ki ste dopolnili 7 mesecev in tistim, ki še boste user posted image user posted image  in seveda vsem user posted image ,ki so dobili zobke ozr.imajo katerega novega. Mi smo še brez zobkov, so tik pod kožo ampak ne prebijejo na površje, tako da že babico hecamo, če bo z Marušo delila protezo user posted image user posted image .

Pa še enuser posted image a slikica z njeno varuhinjo user posted image !

L.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.8.2006 13:08:36   
Nannn
Hoj,

Po dolgem casu se malo javim...Ela trenutno spi opoldansko spanje mami pa na RR user posted image  te dneve smo se nenactrovano odpravili se malo na morje tako da se je Ela spet naplavala...mi pa seveda uzivali skupaj z prijatelji...sedaj pa mislim da smo z Hrvasko zakljucili in vneto cakamo Djerbo user posted image  kaksen vikend pa se bomo se odpravili v Terme Olimje in za par dni gremo se v Bosno od mojega user posted image  sorodnikom...

Sem bila pa en dan z prijateljico v Avstriji v sopingu in moram rect da je bilo fajn...za Elo sem kupila kar veliko stvari v C&A in v Kiku...imajo zelo lepe stvari in kar ugodno...sem sla pa se v Toysa in seveda kupila Eli se par igrack...med drugimi eno pojoco zvezdico na palcki in tamala uziva in se ji smeji user posted image  kva je faca...drugace pa ne mara igrac..obozuje raznorazne etikete na igracah in oblacilih...ima pa ogromno igrac..moram kaksen zaboj kupit...

Drugace pa pri nas nic posebnega...Ela spi...danes je spala celo do 10 30 in seveda mami tudi user posted image user posted image  vmes je pojedla flasko mleka...jemo se ne vse in se kar nekaj casa bo tako...vceraj smo sprobali kus kus v zelenjani omaki in moram rect da ji je bilo dobro...danes sem mislila probat gres na vodi skuhano in nato bi dodala adaptirano...jaz sem na dieti in zeloooooooooo lacna user posted image  moram tako ne gre vec naprej...se pa tudi nasa na ves glas dere in skoz nekaj ceblja...sploh pa ima rada magnetike na hladilniku in takol vse zmece na tla...ko pa je v svojem stolcku pa itak leti vse kar ji pade pod roko...bogi macek ki vsak toliko casa dobi kaj na glavo user posted image

Vsem slavljencem vse naj naj in cestitke vsem ki so dobili zobke user posted image user posted image

Grem mal album urediti pa ce mi rata nalimam sem kaksno fotko...

Aja a je kaj novega z srecanjem ali ni nobenga interesa?

LP Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.8.2006 13:25:16   
Nannn
Naredila malo novejsi album nase pupe pa si ga lahko ogledate ced zelite...ni gesla...upam pa da mi sedaj rata prlimat sliko se sem...vasi soncki so pa zelo lepi in prav lepo je ce se kaksna slika se sem pripopa...
user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.8.2006 13:57:18   
srečica
Kaka lepa pupa je tvoja punčka Nann. PA Ovčka tvoja tudi, pa tvoj aNR. Same lepotice. Ampak smo že itak ugotovili da so vsi naši malčki in malčice čudoviti, a ne?

Kje pa se ti Lumpy danes skrivaš?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.8.2006 14:40:37   
Tinana
Vsi imate tako lepe otročke, ampak Klavdija od nemsis, nimam besed user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.8.2006 15:18:43   
lumpy

Hvala, hvala... za prvi zobek.

Evo mene, nekaj me računačnik zafrkava pa ne morem na internet , zdaj je pa kar naenkrat šlo user posted image  sigurno mi kakšen virus nagaja.

Nyah,
saj bo tole s spanjem, bo prišlo samo od sebe, upajmo le da bodo vsi pridno spali do takrat ko bomo morale zopet v službo.

Rija,
kakšno nebo!!! Pa kje si ti doma, na drugem planetu ??? vse je tako lepo, še ko se k nevihti pripravljauser posted image

Ovčka,
dobro si tele slikice sfrizirala. user posted image Lara je pa res očiju podobna, čeprav je prva slika malo slabša se to opazi.

Oj, Srečica, pa kje si ti hodila tako dolgo ???Dobro da ima Anže le povečano bezgavko, to bo itak čez čas izginilo samo od sebe. To pomeni da imunski sistem deluje. user posted image  Madonca sta oba lepa z novo frizuro. A Anže pa že takole tala lubčke ???

Dali 28,
to so lahko zobki, vročina in driska. Javi kako sta opravili pri zdravniku?

Ščetke:
Hvala za vse informacije, bom šla v akcijo, zadnji čas saj že imamo zobek.

Slikice:
meni tudi ni šel ta način ( kot tebi Renan) kot ga je opisala Rija, pa naredim slikico na moj-album.com ( lahko tudi kjerkoli na netu) in jo od tam prilepim sem.  
Tole je pa super zadeva, kar tule lepit slikice , a ni fajn???

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.8.2006 15:27:33   
AlenkaIST
Meni se meša od pranja cunj, ve pa kar čvekate in čvekate.... Sem morala danes mal v Ljubljano pobegnit ker drugačer bi se mi še zmešalo user posted image

Kot sem že rekla prvi teden je bil obup glede vremena. Je imela Sara tud žabice oblečene (ta tenke)user posted image  Drug teden pa smo na veliko uživali v bazenčku, v vodi in predvsem na plaži sami. Ugotovili smo, da se mali meša, ko zagleda vodo. To je tako čivkala in vriskala, da jo je cela plaža gledala user posted image  Je bila pa razglašena za najbolj pridnega dojenčkauser posted image

Zobek je še vedno samo eden, jemo skoraj vse, najrajši ima sendvič iz maminih rok user posted image  aja, pa kisle kumarice !!

user posted image    user posted image    user posted image

Pa še nekaj je novega. Na besedi bravo, bravo je začela ploskat. Pa tudi besedo hoče izgovorit, ampak je bolj slišati kot bao. Saj ima še čas.

Pa drugače? Kaj se je kaj dogajalo teh 14 dni?

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.8.2006 15:44:52   
AlenkaIST
 user posted image

< Sporočilo je popravil AlenkaIST -- 22.8.2006 15:46:10 >

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.8.2006 15:50:41   
meta22
user posted image

it is me, val!

Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.8.2006 15:58:59   
lumpy
Alenka ist,
mi na to ne upamo pomisliti kako bomo potem prali ko pridemo nazaj, sedaj samo mislimo kako bo in kdaj že končno bo dan da bomo šli. user posted image

Tiste , ki ste že bile na dopustu kaj nam predlagate tistim ki še greste, brez česa nikakor ne na morje, kaj koristnega .....karkoli se spomnite da bi nam prav prišlo. user posted image

Meta,
ta slikica je pa za kakšen natečaj  - full je dobra.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.8.2006 17:37:09   
Anonimen
Tinana hvala za kompliment, sem kar zrastla za par metrov. Saj si edina, ki je komentirala slikico. In evo še eno slikico (mogoče jo bo še katera pokomentirala)

user posted image

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.8.2006 17:48:09   
rija
Jaz sem navdušena nad vsemi temi slikicamiuser posted image user posted image

Nannn, Ela je prava lepotička, pa vseh ostalih. Ali se meni zdi, ali pa imajo januarčki lepoto v krviuser posted image  No, Maruška tudiuser posted image

Lumpy, doma sem bogu za hrbtom. Mogoče pa je hotel tako lepoto skriti, pa jo je za svoj hrbet postaviluser posted image user posted image user posted image

Meta22, kak si ga prepričalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemsis, itak da je lepotička, sem že prej napisala, za januarčkeuser posted image

Saj res, tiste, ki ste bile že na dopustu, dajte malo napisat, kaj naj ne pozabimo doma, na kaj naj bomo pozorni.....

Jaz že komaj čakam ta tretji september....user posted image  

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.8.2006 18:17:16   
Anonimen
Ha ha, nemsis, kaj je Klavdija frajerska na tistem kolesu!user posted image  Pa koliko las ima! Špela je plešasta proti njej. Joj, pa kako lepega psa imate. A je vaš?
Nannn, Ela je tudi ful lepa punčka. Pa kako resna je.
Meta22, Val je pa kot en mrož.user posted image  Svetovno ste ga naštimali!

Pranje cunj pa mene sploh ne sekira. Itak jih ne perem na roke, posuši jih pa tudi sušilec, tako da jih potem samo zložim in je.

Grem jaz album dopolnit, fotke slikane od danes dalje grejo pa itak v novega potem. No, pa probala bom še par slikc sem nalimat.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.8.2006 18:39:54   
Anonimen
user posted image

Midva z Maksijem se skupaj igrava. user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 22.8.2006 18:40:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.8.2006 18:41:15   
Anonimen
user posted image

Takole pa jaz sama stojim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.8.2006 18:41:49   
Anonimen
Tašonka ne pes ni naš. Od brata mojega dragega je. Je pa ful prijazen in ima rad otroke.

Tudi jaz sem danes naredila nov album. Če želi katera pogledati naj mi javi, da ji pošljem geslo.
Druge slikice pa bodo dodane čez kakšen teden. Je treba film razvit. Žal nimam digitalca.

Drugače pa ni nič novega pri nas.
Danes smo stari 7 mesecev. user posted image
Kako čas beži. Se mi zdi, da sem jo komaj prvič objela, ko so mi jo položili na prsi v bolnici. Sedaj pa je že 7 mesecev stara.

Glede na besede P bomo sedaj začeli papati rumenjak. Me prav zanima kako ji bo šel po grlu dol.

Zobkov še nimamo nič. Smo še vedno škrbasti. Pa sem zadnjič mislila da sedaj bomo pa končno dobili prvega, ko je bila neka bela pikica na dlesni. Pa ni bilo nič iz tega.

xdddwd6ddcrb zr ttnctc zjvtdfvghvbpmimnb bvx5h - no to je pa Klavdijin pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.8.2006 18:43:14   
Anonimen
user posted image

Smo šli na pico za mojih 7 mesecev, jaz dobim pa Hippovo kašico. Krivica!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.8.2006 18:44:35   
Anonimen
user posted image

Sedeti v banjici je živ dolgčas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.8.2006 18:52:57   
Anonimen
Tako, malo sem vam fotk nabutala not, sem jih pa danes 9 novih dodala v album, če katero zanima. Naslednjič bom pa že nov album naredila.

KLAVDIJA, ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!!user posted image

Nemsis, prosim, če meni pošlješ geslo od albuma.

Joj, nisem povedala, da je naša pupa danes prvič sedela na kahli in se takoj polulala.user posted image  Saj ni dojela, za kaj se gre, upam pa, da bo kmalu.
Pa včeraj je prvič sedela v trip trap stolčku, ko smo šli na pico, pa smo ji takoj njenega iz kleti prinesli in ga sestavili. In zdaj tako uživa, ko normalno z nama za mizo sedi.

Aja, za Ikeine kataloge zbiram prijave še danes. Do 2h ponoči sem v službi, jutri jih gremo pa iskat. Do zdaj sta se javili meta22 in Dali 28. Dali, kataloge imajo na Šmartinski, ampak ker gremo mi itak tja, se ne rabiš zezat in še ti hodit (razen če sama tako želiš), ti ga lahko pošljem. Meta, ne, nimamo Ikee v Lj (na žalost), imajo pa neko svojo pisarno ali kaj jaz vem kaj tukaj in talajo kataloge.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 22.8.2006 18:54:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.8.2006 19:52:23   
Dali 28
Tašonka zmenjeno tudi meni ga vzemi pa se bomo potem naprej menile.

Mi smo danes opravile pri zdravniku takole.Temperatura ji je varirala med 37 in 38,9.Vzeli so ji kri in urin in smo prišli do tega da ima virozo.user posted image
Boga je.
no evo spet jokamo se potem tipkamo

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.8.2006 19:54:34   
XXYY
Dober večer!

Končno da je Lara zaspala. Danes je spala samo 1uro in pol v celem dnevu. Zdaj pa končno spi. Po mojem toliko, da se naspi (pol ure), da nadoknadi eno rundo. Bomo videli. Saj ni sploh mogla spat, k smo pa imeli toliko obiskov danes in ona seveda v središču pozornosti - kateri pa še gre takrat spat user posted image  .

Moram vse slikce pohvalit, da so izredno vsi srčkani. Najbolj sem se pa nasmejala ob sliki Klavdije (na kolesu) in od Vala, drugače so pa res vsi cari.

Moram še napisat, da Lara se sploh ne zna več pokakat v plenico. Včeraj je nisem dala nič na kahlico in se je nekaj skos napenjala in prdela, pa ni šlo nič. Danes zjutraj sem jo dala na kahlico (to je tista slikica gor) in je nardila prav velik kupček. Pol sem jo dala popoldne na kahlico, spet napolnila, pa še zdaj zvečer je napolnila (oboje skupaj) user posted image  . Upam, da bomo kmalu brez plenic user posted image  user posted image  .

No, pa še eno slikco bom prilepila gor. Zdaj k se je skopala je bila taka k petelinček. Malce slabša slikica. Je kar smotan slikat iz telefona. Morm si enkrat nabavt digitalni fotoaparat.

user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.8.2006 19:56:01   
XXYY
Dali 28: upam, da se Tijana čimprej pozdravi. Samo zanjo pa veliko user posted image  , da bo čimprej zdava.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.8.2006 20:15:32   
XXYY
Aja še to:

TINKAMIŠKA: decemberke so mi rekle (BlankaT), da se kaj še pri njih oglasi, da jih ja ne pozabiš na njih.

Se slišimo, zdaj grem pa res pred TV.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.8.2006 20:36:23   
renan
ve ponosne kažete vaše lepotce in lepotičke, jaz sem pa vsa žalostna, ker ne morem prilepiti mojega miškolina.user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem niti besedila v okvirček prilepiti-nič... če ima katera čas, lahko iz mojega novega albuma, katerega geslo je mjau,  prilepi sem vsaj eno slikico in jo pozneje jaz pokomentiram...

prosim....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.8.2006 20:41:39   
Anonimen
Evo renan, želja se ti je izpolnila.

user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Posvojeni ali lastni?
niwaj

Imaste lastne otroke ali posvojene?

lastni (99%)

posvojeni (1%)

v rejništvu (1%)

Število vseh glasov: 497

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!