|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.8.2006 10:31:44   
renan
dobro jutro!

mi smo danes dosti boljše. tudi vladimir je fino spal. edino zjutraj sem ga prebudila s svojim kašljanjem...user posted image danes sva povabljena na kosilo...ne bo treba kuhat, samo malo bučko in krompir zdušim za user posted image , meso bo pa kar tam jedel.

igrače: skoraj vse igrače, ki jih imamo smo dobili. večinoma so to ropotuljice, od totalno dolgočasnih, do malo boljših, recimo ena od chicca iz različnih materialov in vzorcev...plišate igrače ga sploh ne zanimajo. dve škatli imam zapakirani s plišastimi igračami, ki smo jih dobili in čakam kakšno dobrodelno akcijo, da se jih znebim..midva sva kupila edino didaktične kocke od fisher price (mislim, da take kot ti rija). te je začenjal zdaj razumeti in ga zelo zanimajo. so kar fajn, samo sem malo jezna, da imajo gor nalepke, ki gredo dol, če želiš kocko oprati. zelo mu je tudi všeč lesena knjigica, ker je fajn trda za v usta in lepo zazveni, ko jo zapira. počasi bom mu kupila one obroče za zlagat...od domačih igračk je najbolj zanimiv pilot, prazna embalaža od vitaminskih tabletk ter plastična steklenica, pa seveda noge od naslonjača, mize, omare, revije pod mizo itd.... trenutno mu je najbolj fajn ugotavljati kakšen zvok proizvaja en predmet na drugem.

lepo nedeljo vsem, renan

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.8.2006 11:55:52   
shooo
ojla!
mi smo zaceli seliti.vsak dan nekaj. zacasno gremo v omino hiso ki je prazna dokler nam vodovodarji in kremicarji ne uredijo reklamacijo.zaenkrat smo brez knjig, dvdejev, zimskih oblacil, tone klozovne ki je koncala v smeteh pa se enkrat toliko se bo naslo. tudi nekaj polic je razmontiranih in zivimo kot vkaksnem bengunskem centru.
dajte povedati kako vam uspe slediti kdaj ima kdo mali rojstni dan?meni to ne gre od rok, a obstaja kaksna finta?vsekakor se pa preidrzim cestitkam. po pravici povedano komaj folgam brati poste.

jaz spet prakticiram sedece dojenje ponoci in se na vso silo trudim ostati budna da dam nezko nazaj v njen brlogec.sem ugotovila da malo boljse spi ce ni pri meni. tako da smo spet na starem ritmu: bujenje med 01-02-dojenje, spanje do 05-06 dojenje in hop med naju dva.potem pa spet vsakih tokiko isce zizo.se bom morala bolj kontrolirati in jo se po drugem dojenju dati nazaj.
zanima me kako ste tiste k ste bebam dajale flasko ponoci to izvedle?nezki bi se zmesalo da mora tak dolgo cakati na mleko.si pa mislim da tudi ponoci nima vec dosti mlekca in bi mogoce probala nocoj dati flasko-toliko daa vidim ce bo potem dlje spala..

glede igrac:
imamo tono plisekov ki smo jih dobili-niti eden jo ne zanima.zabavne so po kocke razlicnih oblik v skatli s pokrovom-zraven se je naucila sedeti, udarjati, prestavljati iz roke v roko, in razni papirji, embalaze,zlice, krtacka za zobek zulit,trakci...ostalo je bolj tak, pa itak nimamo veliko. fajn se ji zdiljo ene platnene knjigice ki so iz razlicnih materijalov (nekaj plisa, nekaj svetlecega, suskajocega,rebrastega..)pa razne etikete in naleplke. po celo vecnost lahko preucuje sestavo bombazne majcke!user posted image
sicer je pa najboljse ce se z njo pogovarjam pa afne guncam.takrat dozivimo pa huronske napade smeha.

ajd, fajn se imejte, jaz grem se kaj skuhati.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.8.2006 12:15:09   
AlenkaIST
UUUUUUUUU a zdaj je pa vse rumeno in oranžno user posted image

No pozdravljene mamice. Mi smo nazaj in ne glede na vreme smo zelo razočarani da je tako hitro minilo.

Zdaj perem in pospravljam cunje tako da se kasneje javim in povem kaj več. Pa hitro na dan z besedo če je kaj novega!

lp

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.8.2006 13:41:33   
Tinana
Ne spomnim se, če sem tukaj brala, da ste nekatere napisale, da so imeli otročki šesto otroško bolezen, 2-3 dni vročine, potem pa pikice po telesu. Ana ima namreč 3 dni vročino, danes je tretji dan in ponehuje, so se pa začele pikice - po ritki, okoli ust, po trebuhu, zelo drobne rdeče pikice, po trebuhu precej na gosto. Drugače je ves čas kar dobre volje, občasno malo sitna, samo bolj utrujena, veliko spi, skoraj nič ne je, samo joško. Zdravnika sme klicala v petek, pa je rekel, da je to zaradi zobkov, ker ji ravno zgornji zobki prebijajo. Jaz pa razmišljam, če to ni ta bolezen slučajno? Mislim da bom šla jutri kar do zdravstvenega doma.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.8.2006 14:49:24   
alenkica
Igračke: naš ima ful rad telovadnico, ful veselo udarja po igračkah, zdaj pa ga zanimajo tudi tiste ob straneh, ima neki za obračat, pa neki kar bibipa.
Veliko se igrava z žogo, tako da kao on udari in se začne prav na glas smejat, tako se mu zdi da je velik.

Rad ima tudi pliškote, sploh če jih je več na kupu, takrat, naredi oooh in jih gleda z velikimi učkami in seveda v usta, če mu pustim. Nimamo pa takih, ki puščajo dlako, so iz nekega drugega materiala.
Imamo tudi marjetico, kateri šumijo listki, pa pol litrsko plastenko, v katero sem dala žogice od kinder jajčk, pa grizalo, to je najbolj aktualno, fajn je tudi, ker ropota in tako veselo udarja z jo, tudi po glavi user posted image .

Tinkamiška: ja, še odpira usta, pa se bojim, da dobi preveč. Količinsko ne merim, vedno po občutku. Pribl. 1,5 deci, ne vem.

Uzivjate!

(odgovor članu Tinana)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.8.2006 18:43:38   
tinkamiška
Hoj!

Rija sem pogledala Tila in sem hotela napisat, da so mu očitno všeč starejšeuser posted image , no pa si napisala, da je to sestičnauser posted image Fino je brat komentarje pod slikicamiuser posted image Dej enga lubčka Tilu od Ize!

Iza je razvila eno posebno taktiko plazenja. Levo nogico drži v szrak z desno se potiska in z rokicama isto časno vleče naprej, pa prav hitra je žeuser posted image

Alenkica, jst dajem Izi jest, sokler ji ne rata več zanimivo. Včasih je to manj kot 100ml, včasih pa okoli 200ml. Tako da če še odpira usta mu še daj za papat...

Tinana, Iza je imela 6 otroško bolezen on je vse skupaj trajalo 1 teden. izpuščački so prišli tretji dan, najprej na vratu zadaj in naslednji dan jih je imelapo celem telesu. Nič ne srbijo in po vročini je bila že čisto normalna, živahna.

AlenkaIST dobrodošla nazaj, ja talušno hitro mineuser posted image kaj čmo. Je kaj novega pri vas?

Shooo pri nas zgleda flaška proti jutu tako, da jo jst priklopim na jošek, ati pa gre mlekec nardit. Zvečer preden greva spat si v termovko nalijeva prekuhano vročo vodo in mlekec naštimava v flaško, potem pa ati zjutraj samo vodo čez prelijein fino pretrese. Ne vem pa kako bo, ko bo meni čisto zmanjkalo mlekcauser posted image

Greva Izo kopat in jo dat spančkat...

Vas še pridem prebratuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.8.2006 20:17:11   
Tinana
Hvala tinkamiška, pikic je vse več in več, tako da možno da ima to bolezen.

To so pa naši podatki:
1. Ana: rojena 12.1.2006 ob 00.01, teža: 3750 g, dolžina: 53 cm, obseg glave 34,5 cm
-pri 1 mesecu: 4100 g, 55 cm
-pri 2 mesecih: 4900 g, 58 cm
-pri 3 mesecih: 5600 g, 62 cm
-pri 4,5 mesecih: 6500 g, 64 cm
-pri 6 mesecih: 7300 g, 67 cm

2. Moj rojstni datum : 11.10.1975

3. Po horoskopu: Ana - kozoroginja, jaz - tehtnica, naš ati - oven

4. Jaz sem po policu refleksoterapevtka
5. Dojiva se

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.8.2006 20:48:16   
Anonimen
Se javim samo na hitro in le toliko, da se vam lepo zahvalim za čestitke!

No, pa še to, da ima Klara zdaj že 2. zobek! user posted image Aja, pa še to, da se je včeraj začela po vseh štirih sprehajat. Joj je smešna, kot en mali lenivec - počasi rokica, pa počasi nogica...user posted image

Uživajte na max.!

(odgovor članu Tinana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.8.2006 23:37:54   
rija
Končno sem si malo oddahnila od vsega....danes je bil en tako hud dan, fizično in psihično, da sem pomislila: to je to. Od tu ne gre več naprej. Počutila sem se totalno izčrpano, brez volje, za vsak korak, ki sem ga naredila na sprehodu, sem morala prisiliti najprej levo nogo, nato pa še desno.....
Zadnje dneve se zbujam neverjetno utrujeno, danes z glavobolom, ki ga nikoli nisem poznala.
Ali je to posledica vseh teh neprespanih noči? Nenehne skrbi za malega piškotka? Ali česa.....
Škoda, da nisem kot moj dragi, ki se lahko vleže ob 8 pa spi...meni nikakor ne uspe, niti ko sem najbolj utrujena, pred eno ponoči.....user posted image  Sem pač nočni človek. Takrat najbolj funkcioniram.
Evo, trenutno sem polna energije. Mogoče bom še generalko na bajti naredilauser posted image user posted image

Malo sem zatežila....

Tilček se zavaljuje za vse mokre poljubčke in pohvale....user posted image  in vam pošilja enega frenčija nazaj. Drugega še ne zna zalepit...user posted image

Je pa zelo, zelo priden zadnje dneve. NOči seveda manj.
In tako sem danes začela brati knjigo E.Pantleyeve....kako brez joka v spanje. In ga danes že tudi odselila iz najine postelje v njegovo kraljestvo. In do sedaj sem šla še samo enkrat gor, ker mu je ta prekleta duda zopet nekam padlauser posted image

Drugače pa smo danes dosegli nov mejnik v našem razvoju:

user posted image

kar me sicer ne veseli glih najbolj, ampak če on tak hoče.....sva ga danes učila, kako bi naj po 4 hodil, pa ni šans, se je na roke in stopala postavlja.....
Še posajanje v stolček in voziček je postalo zadnje dneve prava odisejada....

Pa še eno slikco vam moram pripopat. Nekaj tako lepega že dolgo nisem videla. Se je danes delalo na nevihto in so bili res grozni črni oblaki, vmes pa odsev sonca, kot ena tleča žerjavica na pogorišču....škoda, da nimam boljšega fotkiča.....

user posted image

Danes pa sem bila kar dolgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.8.2006 8:03:01   
ajdaN
Daaaaaaaaaaaaaaan!

Mi smo nazaj! Sem se zdajle v 1h na hitro prebila skozi vaše poste.

Zdaj pa še malo napišem pa zraven upam, da se mali ne zbudi.

Videle se nismo - škoda! Bi se lahko vsaj za kofe zmenile. Rija, Renan drugič se prej spomnita. Sicer nas pa letos verjetno med tednom ne bo več dol, pridemo samo še za vikende.

Naš mali ne zna več zaspat drugje kot v svoji posteljiuser posted image !. V Grazu je nonstop firbcal okrog, se metal po vozičku, afne guncal... Zaspat pa ne. Ob treh popoldne je bil tako crknjen, da je samo še tulil kot zverina. Potem sem ga vzela v naročje in je v sekundi zaspal. Tako da za celodnevne šopinge očitno naš user posted image  žal ne bo. Ponoči je bila pa potem veselica. Očitno je bil čisto zmatran in fertik od šopingiranja, tako da se je zbudil vsaj 10x. Kar je za nas 14-dnevna kvotauser posted image .

Nannn škoda ker nisi prej omenila za Ikeo. Mi smo bili v sredo gor, pa bi ti lahko stolček vzela. Še gledala sem ga. Pa glede na to, da sem iz KR bi se že nekje na kofetu dobile. Žal.

Ena debata je bila o spalnih vrečah. Jaz sem za čimvečjo, ampak problem je potem ta, da so večinoma narejene tako, da so večje tudi fuuuul širše! Edino tista iz HM je fajn ozka. Sem mu zadnjič eno kupila za 1-3 leta, pa je super. Sicer ima pri nogicah še skoraj pol metra prostora, ampak ga nič ne moti.

Bobika user posted image  za dobre izvide. Prav fajn! Glede uspavanja pa res probaj z metodo, da jo daš v postelji in si zraven in ji prigovarjaš, pa tolažiš... Ne je pa jemat ven.

Rija vidim, da ste bili bolni. Upam, da se kmalu pozdravite. Drugače ga pa ti kar zalivaj s fiziološko. Dober recept je tudi tale: fiziološko naliješ v tisto pumpico za nosek (polno), potem pa otroka malo nagneš pa samo špricaš notri. Najboljše da to delaš nad banjo, ker baje ven pride marsikajuser posted image . Nam na srečo tega še ni bilo treba sprobat, ampak pri totalno zabasanem nosku, naj bi bila to najboljša varianta.

Tinkamiška BIPA je tista drogerija ja. Jaz sem si zrihtala njihovo kartico, tako da sem dobila plenice ceneje. Cena "fitk" je nekje enaka, kot pri nas v akciji. Moramo pa iti si narest zalogo takrat, ko imajo "njihove dneve", ko so plenice še 2 eura cenejše.

Aja TM še za geslo albumčkov prosim. Pa še za tvoje Ovčka.

Shooo fajn zrihtajte stanovanje. Boš videla kako se boste imeli potem fino.

Puri eno vprašanje - kako narediš korenčkovo juhico?

Meta22 za en kofe pa probej najdt čas no. PA kakšno soboto z malim priletita mimo za pol urce. A ste imeli tale vikend kaj hrupa zaradi moto zbora? Do nas se na srečo ni slišalo. Edino motorji so nonstop ropotali mimo.

Renan tudi naš bi najraje nonsto jedel. Kadar je kriza mu potišim v roke "stiropor" in potem ga veselo ves zadovoljen valja po ustih.

Igrač pri nas nima veliko, pa itak ga tudi ne zanimajo. Najboljša igrača so prazne plastenke. Zakon je tudi katalog. Smo enega vzeli v Ikei in ima mali v avtu že par dni delouser posted image . Sicer je treba pazit, da ima dudo v ustih, če ne je takoj malca, pa ko odpremo avto je najboljš z lopato zravn stat, da skidaš tisti kup papirjauser posted image ... Ampak mali takoooo uživa!

Alenkica ti mu kar dajej za jest. Glede na njegove "šunkice" očitno rabiuser posted image . Za primerjavo ti lahko povem, da naš za kosilo poje okrog 3 dcl hrane. Oz. poln globok krožnik, včasih še s kupčkomuser posted image .

Drugač je pa naš mali ratal trmast kot user posted image ! Če kaj ni po njegovem se kar dere. In to tista veveveve, pogleda okrog če je kaj učinka pa spet veveveveveuser posted image . Jaz se mu pa režim zraven. Bohnedaj da mu kakšno zadevo vzameš iz rok! Tuli kot zmaj! Ampak samo dokler si zraven. Zadnjič je na robu trgal puzzle, sem mu rekla ne, ga dala stran in takoj sirenaaaaaa! Ga nisem šmirglala in sem šla lepo v kopalnico... Samo da sem stopila ven skozi vrata, da ni imel občinstva je utihniluser posted image .

No za silo sem se razpisala. Zdaj pa počakam mulca da se zbudi, pa na teren. Pri nas se kaže sončeeeeek!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.8.2006 11:12:46   
Anonimen
Lesene igrače - nam so v materinski rekli, da jih naši user posted image  pred 1 letom ne smejo dobit.user posted image  Niso obrazložili zakaj, tako da ne vem razloga. Drugače je pa od teh "domačih igrač" pri nas zakon tudi plastenka.

Shooo, pri nas pripravljanje flaške ponoči ni nič dolgo trajalo. Doma sem vedno imela v termoski pripravljeno toplo prekuhano vodo, tako da je bila flaška tik tak pripravljena. Kadarkoli. No, saj dokler nisem pokapirala najhitrejšega sistema za to, se je tudi naša tamala drla od lakote, preden sem jaz flaško skup spacala.
Aja, še glede sledenja rojstnim dnevom: jaz se večinoma kar zanašam na tiste, ki me pri četitkah prehitijo in potem vem, komu moram čestitat. Drugače sem si pa prekopirala seznam v word na svoj računalnik in tja pogledam. Pa tudi ponavadi kar sama dopišem, če katera na novo pove podatke o RD. Kot npr. danes Tinana.

Aja, ovčka, sem videla na seznamu, da zbiraš tudi ure rojstva naših user posted image . Špela je rojena ob 19.18. Pa prosim za geslo tvojega albuma!

NAJA, ČESTITKE ZA 7 MESECEV!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.8.2006 11:30:22   
lumpy
oj!
Kako ste punce in user posted image  ?Tudi jaz sem imela prav prihajajo zobki user posted image , drugače smo čisto ok volje - še zaenkrat, nam je pa počila dlesen spodaj, zraven pa zgoraj pa že bele pikice. Bodo, bodo....tudi pri nas zobki!!!

Vikend smo preživeli,
v soboto sva z malim šla na družinski piknik mojega podjetja, brez atija ker je bil v službi cel dan in zvečer ko sva prišla domov je ta mali čisto znorel od veselja ker je končno videl atija, ( tudi v petek se namreč nista videla, ker je ati prišel iz službe ko je že spal) ni vedel kaj naj že počne, skakal, vriskal... Tako ga je bilo lepo gledat , da bi se človek kar zjokaluser posted image .

Manca in Val vse naj, naj za nazaj.

Alenkica,
boga mama, upam da bo čimprej boljše. Bravo za spanje user posted image

Igrače:
pri nas je zelo zanimiva koscka iz puzzll, pa pojoči lonček, ki se ga nikoli ne naveliča, pa nekaj plišastih igrač rad vlači, pa trda knjigica  o živalih, pa časopis, pa guma za grizit,pa duda je še vedno zakon, pa kocka, kjer so številke in črke gor, pa dobili smo že nekaj večjih avtomobilov, ki so mu tudi zelo všeč se kar zamoti z njimi, zanimive so seveda stvari ki niso igrače: pokrovček od flaške, plenica, žlica... 
Dalincev, telefonov...takšnih stvari pa ne sme imeti.

Tašonka,
kje si nabavila ščetke???

Alenka ist,
praviš da je hitro minilo, nam se pa zdi da te celo večnost ni bilo, dobrodošla nazaj. user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.8.2006 11:52:43   
Anonimen
NAJA IN ŠPELA VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV

Mi smo pa danes šli v nabavo v Hoferja. Smo tamali kupili tiste bodije, ki so bili v akciji. Sam še nisem pogledala kakšni so. Na forumu so punce rekle, da so v redu. Če ne drugega, za doma bodo čisto o.k.

Drugače pa nič novega. Včeraj popoldne smo se s Klavdijo pridružile atiju za Savo, kjer je lovil ribe. Je še mami mal trnk vrgla, ulovila pa nič. user posted image  
Sem pa že mislila, da so tudi pri nas na pohodu zobki, saj je imela belo pikico na dlesni. Pa sem danes pogledala pa ni nič. Očitno je bilo nekaj drugega. Pa kaj ko je naši Klavdiji tako težko pregledati usta. Jih sploh ne pusti. Vedno ti postavi jezik tja, kjer bi rad pogledal.

Igrače - naši nobena igrača ni prav dolgo zanimiva. Plišastih igrač imamo polno. Pa tudi dovolj ropotuljic in grizal. A kaj ko so ji bolj zanimivi piloti, mobiteli, kalkulatorji. Skratka stvari ki niso za njo. Najbolj ji gre v nos nek klovn, ki sem si ga kupila in je na gugalnici. Mi ga je že čisto zlasala. Je ostal že skoraj brez las in klobuka. Jih je treba nazaj prilimati.

Ovčka, če zbiraš ure naših user posted image  - Klavdija ob 14.55

No, se oglasim kasneje, če bo kaj časa

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.8.2006 13:12:01   
lumpy
NAJA in ŠPELA user posted image user posted image user posted image  !!!

Da vam pokažem eno slikico, kako je naš Matic na pikniku jedel papriko user posted image .

user posted image

Dal si jo je v usta , jo spustil in jo veselo cuzil pa se afnal zraven in guncal naprej user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.8.2006 14:01:39   
Ovnica78
Ojla!

Še en teden in bomo koooončno dočakali naš letošnji dopust. Že odštevam dneve in si delam sezname, kaj vse moram vzet zraven, da ne bomo kaj pozabili.

Lumpy a Matic pa kar papriko? Ja bravo! Pravi cukerček je! user posted image  Kje si pa ta trakec nabavila? jst sem jih ravno danes iskala, pa nisem najdla. Smo imeli enega in smo ga izgubili (sanja se mi ne kam sem ga vtaknila). Pa jih v pikapolonici še sploh nimajo, v arielu imajo pa same velike številke. No, saj bom morala še v katero drugo trgovino pogledat. Bi ga rada mela za na morje.

Rija Til je pravi korenjak. A se je sam vzdignil na noge? Ona druga slikca je pa tudi lepa. Lepo naravo imate okoli svoje hiške. Daj mi prosim javi svojo geslo, ker se mi ne da nazaj gledat. Sem pa bolj pozabljive sorte in se ne morem več spomnit, kako se že glasi. Da še mal druge fotke Tila pogledam.

Tudi ovčka mi prosim javi geslo!

Sva pa s Tinom zdaj tri dni cele dneve sama, ker bo ati zopet cele dneve delal. Tako, da že delam načrte, kako bova zabijala tale čas. Pa saj bo minilo.

Nič, Tin se je že zbudil. Kosilo kliče! 

NAJA IN ŠPELA VSE NAJ NAJ NAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 21.8.2006 14:03:11 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.8.2006 14:11:22   
Anonimen
Lumpy, ščetke sem kupila v Muellerju, so Nukove, dve sta zapakirani skupaj, začetna in nadaljevalna, od 6. do 15. meseca, pa varnostni obroček je zraven, paše na obe ščetki, je pa namenjen temu, da si ne more ščetke v grlo porinit. Stali sta pa slabega jurja.
Matic je pa pravi frajer s tole papriko!user posted image

Hvala za čestitke!

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.8.2006 14:29:56   
puri
AjdaN, korenčkova juhica je čisto enostavna. V posodo daš malo olja, nato nanj malo moke in mešaš, da zadiši, potem pa vliješ noter vodo in vanjo naribaš še korenje. Vse to kuhaš in nato lahko tudi malo posoliš.

Da je bolj gosto, lahko vanjo vmešaš še gres ali pa na kocke narezan krompir, ki ga potem pretlačiš in to je touser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.8.2006 14:33:05   
lumpy
IMAMO GA, IMAMO GA, IMAMO GA ......... ZOBEK IMAMO ( enkica na le4vi strani) !!!!

Včeraj  še ni bilo nič, le dlesen je poknila, danes pa je že pokukala ven bela žagica.

Ovnica 78,
a vi še 1 teden, mi pa še 11 dni, se že tudi veselimo in težko čakamo. A vreme si zrihtala, tudi za nas?  user posted image

Trak sem dobila na črni nedelji ( kramarski sejem)  v  Ravnah. Jaz te stvari vedno kupujem tam, imam namreč eno stalno prodajalko in takšne stvari vedno kupim pri njej. Tudi kape sem že kupila za jesen in zimo. Stvari so namreč zelo kvalitetne, pralne, jaz sem zadovoljna.  Pa ne vem točno a je nekje iz Domažla ???....al kje že.

Rija, Ovčka  
 jaz bi tudi geslo, prosim.  

Joj, pa zakaj smo tako daleč od Mullerja ? A je katera še keje drugje zasledila podobne ščetke,  prav za takšne malčke ?

Kje pa so kaj naše punce, Srečica, Hana, Janja e, Kornelija, Matmaj........So še vse na dopustih????

Puri,
mi tudi kuhamo tole juhico, Matic jo ima zelo rad. Jaz sem zadnjič dodala še bučke, meseka, peteršilj in  žafran.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 21.8.2006 14:34:24 >

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.8.2006 14:48:00   
Nyah*
Haloooo po dolgem casu!
Najprej z zamudo, CESTITKE VSEM NOVIM 7-MESECNIKOMuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Cestitke tudi Caffee za rojstni danuser posted image user posted image user posted image !

WB vse, ki se vracate z dopustov med nas, je kratko in sladko ane, hitro mine, kar je lustno!

Pri nas nic novega, zobkov se vedno ni, nas pa fjst matrajo. Ponoci se vedno pijemo vsaj  3krat do 4krat, sem kot zombi, totalno neprespana, kaj morem, tudi ce ji moj da piti, mene tudi zbudi, vrazicek mali. Upam, da mine tudi to obdobje, me pa zalosti, ker smo spali od drugega meseca po celo noc, zdaj pa takoleuser posted image .

Nasa Naja je postala cez dan pravi mali angelcek, tudi po 1 uro se igra sama, z vsem kar ji dam v roke, najbolj pa so ji vsec listki, ki strlijo z igrac user posted image user posted image . So pa tudi tecni dnevi, kot pri vseh ane.

Papamo fino, uvajamo pocasi se drugi gosti obrok, pa nam kar gre, a flaska je se vedno tanartabolsauser posted image . Zadnjic je pojedla v celem dnevu vsega skupaj 1040user posted image user posted image , sem bla ful vesela.

Plazimo se vedno ne,sedimo pa ze ful fajn, tudi ce se prekucne, se sama pobere nazaj. Bi pa najraje ze kar hodila, kot vas Rija (kaksen cukrcek je), plaziti se pa ne zna in noce niti probat, ji ritko vlece doluser posted image user posted image .

Uvajamo tudi nek ritem pocasi, dopoldan okoli 11.30 gre za uro do dve spati, se prav prileze.

Shoo, upam, da se kmalu preselite in uredite, bos videla, kako vam bo fajn potem!

No, sedaj pa se cestitke:

SPELAuser posted image , VSE NAJ NAJ ZA 7. MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image !

LUMPY, user posted image user posted image user posted image  ZA PRVI ZOBEK!!

Nic, grem do konca skuhat, telecjo juhico za Najo, se pisemo se kaj!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.8.2006 14:59:40   
alenkica
ČESTITKE NAJI PA ŠPELI ZA 7 MESECEV!!!!

Nekaj me zanima. Jure že približno en teden dela nekam čudno gesto, ki mi ni niti podrazno všeč. Ko ga previjam, dajem jest, ali ko se igrava, stegne rokice in nogice in začne spuščat glasove, ko t da bi se jezil, ali trmal.

Ali bi se dalo, da bi ga odnavadila, ker mama pravi, da se baje trma, pa ful čuden je, ko to dela.

Zdaj mu dajem malo več za jest in upam da bo bolje glede sitnobe, mogoče pa bomo končno dobili 1.zobek.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.8.2006 15:01:45   
Ovnica78
Lumpy, ja  za vreme je že vse zrihtano. Sem se zmenila z tistimi, ki urejajo vreme! user posted image   user posted image  za zobek!
Ščetke za zobke sem pa jaz kupila v babycentru in sicer so tri skupaj pakirane. Ena je za takrat ko še ni zobk, druga za takrat, ko jih je enih par in ena taprava za potem, ko bo zobk še več.

Če ne bi bila na porodniški bi morala v petek že v službo. Počitnice bi se mi končale! Oh, kako paše, da ni treba it, da gremo raje tisti čas na morje. No letos si to še lahko privoščim. Drugo leto bo pa druga zgodba. Kako se pa kaj Nyah in LE&Ta počutita? (ker sta v enakem poklicu) Paše, a ne? user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.8.2006 16:38:17   
*hana*
Evo me!!!!!user posted image
Oh lumpy, dopust je že zdavnaj mimo, zdaj se nekaj menimo, da bi šli še malo (4-5 dni) v septembru.

Drugače pa se bolj malo javljam, ker ni nič posebnega pri nas.......zobkov še ni, noči so nekoliko bolj burne, kakor prej, ko je lepo spala celo noč, ampak se tudi to zboljšuje (1-2x dam dudo in 1x hranjenje, vstajanje točno ob 7h pa niti minute čez), čez dan pa kar dosti spi, sploh če se bolj doma drživa, pa tudi če se potepava ni tak problem zaspat v avtu in vozičku, sicer za krajši čas, kakor v posteljici, pa vendar.
Po novem sva iz 4 obrokov zaradi nočnega zbujanja prišle na 5, 2x flaško (ponoči in zvečer pred spanjem po 130ml) in tri goste obroke tudi po cca 130ml (zjutraj mlečni, za kosilo zelenjava+meso+nekaj od OH in pozno popoldne sadni-včasih samo, včasih s skuto, jogurtom).

Tudi pri nas niso aktualne kakšne posebne igrače, podobno kakor pri ostalih, vse drugo....ja Nyah tudi naša "prečekira" vse lističe (etikete) na igračah, povštrih,dekicah.......

Mislim, da za seznam še nisem napisala poklica......izobrazba gimnazijski maturant (teče 6 leto, ko imam opravljene vse izpite na faksu, diplome pa ni in niuser posted image , pa že 4 izpite sem predlani naredila "kazenjske" zaradi spremembe programa, da bi lahko diplomirana, pa še kar nič od diplomeuser posted image ......res semuser posted image ). Po poklicu komercialist.

Tako zdaj grem pa od kosila črepinje pospravit.
Lp

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.8.2006 16:53:28   
tinkamiška
Hajli hajlouser posted image

Čestitke Špeli in Naji za 7. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi najprej lepo, lepo prosila, če gre katera v Graz v Ikeo, če bi mi prinesla njihov novi katalog. Bi rada prej pogledala kaj se splača kupit za našo hiško, da bi si maloprekalkulirala stvari.
Čestitke za nove zobke!!!user posted image user posted image user posted image

Lumpy
, take zobne ščetke imajo tudi v DMu, majo Nukove in od Babylove, mislim, da so te cenejše, jst bom kr te kupila, ker se mi zdijo tudi kvalitetne. Samo Iza nima še nobenega zobka, pa bom malo še počakala. Tvoj Matic je pa tako luškanuser posted image in papriko že cuzauser posted image . Danes sem jo Izi prvič skuhala poleg ostale zelenjave in upam, da ne bo kakšnih alergenih reakcijuser posted image

Alenkica, verjetno je to samo faza, zato se nič ne sekiraj, eni otroci pač bolj uveljavljajo svojo voljo, kot drugi, ampak prav vsi jo pa morajo malo, če ne bi bili otrociuser posted image

Nyah, WB! Verjetno boš morala tudi ti začet odvajat Najo nočnega dojenja, ker drugače ne boste nič spali. Tudi pri nas je bilo tako zdej pa je že prav fino in se splača malo potrpet. Lonja je zdej v fazi odvajanja in se mi zdi, da je pisala, da je  že bolje. Sem vesela, da se imate lepo in da Naja lepo napredujeuser posted image

Ovnica, v mojem albumu je iza tudi z trakcem slikana, če še imaš geslo poglej(mislim, da je tam, kjer piše Iza v kengorujčku). Kupila sem ga v BC. Drugje sem jih tudi iskala pa jih nisem našla.

Nemsis, jst sem kupila Izi bodije v Hofferju že v prvi akciji pred parimi meseci in sem bila zadovoljna z njimi, so iz bombaža in se fino perejo, pa tudi prijetni so za otip. Iza se je v njih počutila udobno.

Tašonka, jst pa nič ne vem zakaj bi bile lesene igrače neprimerneuser posted image Mogoče zaradi kakšnih premazov? Mi nič ne pade na glavo zakaj bi lahko bile neprimerne. Tudi Iza je navdušena nad plastenkami in zdej, ko se plazi slišiš najprej plastenko, ki se kotali, za njo pa Iza vriska in jo hiti ulovituser posted image

AjdaN, hvala za info o Bipi, a lahko kartico naročimpreko neta? A imajo akcije objavljene na netu? A si mogoče opazila tam tiste dudice o katerih piše Rija tukaj?
Geslo ti bom pa poslala na ZS...

Rija, upam, da se bo tvoj Til kmalu naučil sam azaspančkat. Jst sem si tudi izposodila to knjigo o kateri pišeš in sem si pravila malo prilagodila in moram povedat, da nam je uspelo. Iza zaspi sama prez problema tako čez dan kot zvečer, ponoči se zbudi okoli 24ure, jo malo pobožam, ji dam dudo, takoj zaspi in zjutraj ob 7.30, ko se dojiva in ji dam še flaško, potem pa spi do 8.30. Bodi samo vztrajna in dosledna in ne popuščaj, pa to ne pomeni, da ga moraš pustit jokat, samo ne ga dvigovat in nosit v svojo posteljo. Tolaži ga in ga poskusi pomirit...bo ratalo boš vidlauser posted image Je pa res pravi fajer ko takole sam stoji, pa kakšno pozo ima!user posted image
Pa kakšno nebo!!! Jst tega sploh še nisem vidla, da bi takole vmes nebo žarelo....Nabavi si kakšen fajn fotoaparatuser posted image

Spet sem se razpisala madoncauser posted image

Lepo, bodite in pejte na sonček, če ga še imateuser posted image

Tinka

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.8.2006 17:01:37   
tinkamiška
O, Hanauser posted image Mogoče so pa kakšni zobki krivi za bolj burne noči, sigurno je pa samo faza, če je prej lepo spančkala. Pa držim pesti, da se boš spravila skupaj innardila diplomouser posted image user posted image

Sem pozabla napisat uro Izinega rojstva: 9.27

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.8.2006 17:50:06   
*hana*
Ja Tinkamiška, v Bipi imajo tiste dudice, staneta pa dve skupaj malo čez 3 eur.
Drugače pa se katalog od Ikee dobi tudi v Ljubljani (nekje na Šmartinski), sem ravno danes govorila s sodelavko, pa pravi, da bo šla pogledat, če so že. Lani so bili malo po 20.8. Ti povem, ko ga dobim in ti lahko enega pošljem.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za fantka
Petorg

Katero ime vam je najbolj všeč?

Emil (17%)

Paul (8%)

Julijan (50%)

Tobi (25%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!