tinkamiška
|
Hajli hajlo Čestitke Špeli in Naji za 7. mesecev Jst bi najprej lepo, lepo prosila, če gre katera v Graz v Ikeo, če bi mi prinesla njihov novi katalog. Bi rada prej pogledala kaj se splača kupit za našo hiško, da bi si maloprekalkulirala stvari. Čestitke za nove zobke!!! Lumpy, take zobne ščetke imajo tudi v DMu, majo Nukove in od Babylove, mislim, da so te cenejše, jst bom kr te kupila, ker se mi zdijo tudi kvalitetne. Samo Iza nima še nobenega zobka, pa bom malo še počakala. Tvoj Matic je pa tako luškan in papriko že cuza . Danes sem jo Izi prvič skuhala poleg ostale zelenjave in upam, da ne bo kakšnih alergenih reakcij Alenkica, verjetno je to samo faza, zato se nič ne sekiraj, eni otroci pač bolj uveljavljajo svojo voljo, kot drugi, ampak prav vsi jo pa morajo malo, če ne bi bili otroci Nyah, WB! Verjetno boš morala tudi ti začet odvajat Najo nočnega dojenja, ker drugače ne boste nič spali. Tudi pri nas je bilo tako zdej pa je že prav fino in se splača malo potrpet. Lonja je zdej v fazi odvajanja in se mi zdi, da je pisala, da je že bolje. Sem vesela, da se imate lepo in da Naja lepo napreduje Ovnica, v mojem albumu je iza tudi z trakcem slikana, če še imaš geslo poglej(mislim, da je tam, kjer piše Iza v kengorujčku). Kupila sem ga v BC. Drugje sem jih tudi iskala pa jih nisem našla. Nemsis, jst sem kupila Izi bodije v Hofferju že v prvi akciji pred parimi meseci in sem bila zadovoljna z njimi, so iz bombaža in se fino perejo, pa tudi prijetni so za otip. Iza se je v njih počutila udobno. Tašonka, jst pa nič ne vem zakaj bi bile lesene igrače neprimerne Mogoče zaradi kakšnih premazov? Mi nič ne pade na glavo zakaj bi lahko bile neprimerne. Tudi Iza je navdušena nad plastenkami in zdej, ko se plazi slišiš najprej plastenko, ki se kotali, za njo pa Iza vriska in jo hiti ulovit AjdaN, hvala za info o Bipi, a lahko kartico naročimpreko neta? A imajo akcije objavljene na netu? A si mogoče opazila tam tiste dudice o katerih piše Rija tukaj? Geslo ti bom pa poslala na ZS... Rija, upam, da se bo tvoj Til kmalu naučil sam azaspančkat. Jst sem si tudi izposodila to knjigo o kateri pišeš in sem si pravila malo prilagodila in moram povedat, da nam je uspelo. Iza zaspi sama prez problema tako čez dan kot zvečer, ponoči se zbudi okoli 24ure, jo malo pobožam, ji dam dudo, takoj zaspi in zjutraj ob 7.30, ko se dojiva in ji dam še flaško, potem pa spi do 8.30. Bodi samo vztrajna in dosledna in ne popuščaj, pa to ne pomeni, da ga moraš pustit jokat, samo ne ga dvigovat in nosit v svojo posteljo. Tolaži ga in ga poskusi pomirit...bo ratalo boš vidla Je pa res pravi fajer ko takole sam stoji, pa kakšno pozo ima! Pa kakšno nebo!!! Jst tega sploh še nisem vidla, da bi takole vmes nebo žarelo....Nabavi si kakšen fajn fotoaparat Spet sem se razpisala madonca Lepo, bodite in pejte na sonček, če ga še imate Tinka