NRMM
|
Daaaaan še iz našega konca. Berem vas vsak dan, le lena sem tako na čase in zvečer utrujena, da mi ni za pisat. Iz naše pridne mirne babike je nastalo hiperaktivna divjakinja . Nima mira niti minutke, no le takrat ko spi, drugače pa mora bit akcija,akcija in še 1x akcija . Rajši pa imam takšno aktivno malo, takrat vsaj vem da je z njo vse ok in da je zdrava. Pri nas nič kaj novega, ponoči se zbujamo 1x,ker ji pade duda iz ust ali pa si hoče namočit usta s čajem, podnevi spi 2x, dopoldne 2 ure in popoldne 1 uro, ampak je ob 19.30 že v ''komi'',ne zdrži dalje. Aha pa je novo to, da sva uvedli navadno mleko za jutranji in nočni obrok, tako da smo se poslovili od Comformila. Ima ga zelo rada, z čokolešnikom pa še bolj . Alergije ni, torej smo uvajanje uspešno prestali. Ji pa nisem nič rečila z vodo. Na levi rokici imava že en čas neke lišaje/izpuščaje kateri ji z bepantenom niso izginili, tako da bo potreben obisk pri pediatru, ko se vrne iz dopusta. Čestitke vsem,ki ste dopolnili 7 mesecev in tistim, ki še boste in seveda vsem ,ki so dobili zobke ozr.imajo katerega novega. Mi smo še brez zobkov, so tik pod kožo ampak ne prebijejo na površje, tako da že babico hecamo, če bo z Marušo delila protezo . Pa še en a slikica z njeno varuhinjo ! L.p. Irena