lumpy
|
Dober večer Midva se se pa danes potepala , sva šla prababici pomagat papriko vlagat , pa namaz s papriko smo delali... Vidim da vi ste pa prisno čvekale. Full se mi dopade tale zadeva da kar tule lepimo slikice, kakšni korenjački so tile naši januarčki, res ta pravi. Nemsis, Ovnica 78 jaz bi vaju prosila za geslo da pogledam slikice. Dali 28, Rija , Renan in vsi ostali , čimprej se pozdravite. Ovčka, vi ste pa resno začeli s kahlico, mi je še sploh nimamo Renan, mi tudi nosimo copatke že od rojstva naprej ( razen sedaj v teh toplih dneh jih nisva) , čeprav pravijo da naj jih ne bi dokler ne s hodijo , ampka meni so tako cart. Sva jih pa kupovala po mesecih, sedaj pa je dobil že prve čeveljčke ( od moje sestrične ) in copatke. Ugotovili pa smo da ima št. 18,5. Tako da jeseni gremo kupiti sami prve čeveljčke. Glede postavljanja na noge pa je nam pediater rekel enako kot Srečici in ubogamo, kolkor želi sam ga pustimo, silimo ga ne .. hopsa na rokah, pa kakšen korak naredi, če ga postvaiš na noge , pa sedaj dva dni se je začel sam dvigovati na noge, do polovice pride potem pa na rit. Hvala za nasvete glede dopusta, če se še katera spomni kaj, pa le naj napiše. Rija, lahko da je driska od zobkov ali pa mu kot si že sama napisala ni kaj odgovarjalo ali pa viroza , opazuj ga , pa preveč dolgo naj ne bi trajalo pa veliko naj pije, ne škodi malo Nelita 60, če bo pa še kakšna vročina ali pa da bi se predolgo vleklo pa le k zdravniku. Ovnica 78, a ta ko je bilo?! Fajn da malo vemo kako in kaj. Se pravi da je tale zdravnica sedaj res čisto druga pesem kot prejšnja , fajn. A sta bila ob uri na vrsti? Bobika , če si v pranju prekosila taščo pa še nam zaupaj kaj uporabljaš? Aha vidim da si že razložila Srečica , tudi mi smo že razmišljali o takšni varijanti vozička sploh za sedaj za na morje ker zasede veliko manj prostora, no konkretno v akcijo še nismo šli. Pa še ena naša slikica : Lahko noč