Monika79
|
jutro Tudi jaz sem tako mislila, da bi začela z pranjem cotk nekje 1 mesec dni pred PDP, mogoče kak teden prej da bom to lepo počasi pripravljala in rihtala sem tudi jaz imela namen kupiti ta ležalnik v Baby centru pa sem ga v nedeljo dobila (ne tega) ampak pač ležalnik, tako, da ga ne bom kupovala punce kako so vaši obrnjeni? so vsi na glavico ali kako? ker moj je nekako zelo razposajen in brca spet tu in spet ta, skozi vikend sem ugotovila, da je bil obrnjen na glavico, danes pa ima spet raznorazne akrobacije, tako, da spet eksperimentira položaje kaj mu/ji paše v soboto sem tudi prvič občutila, da se mu je kolcalo, oh nisem takoj vedela kaj bi naj to bilo pa še dragi je takrat roko gor na buščeka držal, pa me gleda in sprašuje, kaj pa mu je saj tudi jaz nisem vedela v prvem trenutka, pa sem se malo ustrašila (potem pa sem se spomnila kako mi je opisala kocanje sestrična, ki bo vsak čas rodila ) pa sem se takoj pomirila, danes zjutraj pa spet, bogi se mu je spet tako kolcalo, sem ga malo pobožala in potolažila in je bilo bolje pišite kaj čvekice lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|