tintara
|
Zivijo! Pa smo docakali tale soncek! Jupi!!! Konec pravega poletja je bil ze mislim, da s1. 8., ampak toplo bo pa se. Sem danes mal za naprej vreme gledala, pa bo spet okoli in tudi cez 25 stopinj, pa soncek. Samo upam, da napovedi drzijo, ker na dolgi rok se hitro kje zasekajo. Nic, ko bomo sli mi na morje, bo ze lepo, sem se odlocila. Joj, pozabila sem, ena je rekla (Maja si bila ti?), da gre naslednji teden na morje, ce je za verjeti, potrem bos imela super vreme (in ce gres v Dalmacijo okoli 28 stopinj). To je pa ze prijetno poletno, ane. Jaz pa skoncujem tole sluzbo, k sreci mojega naslednika ta teden en bo vec, tak da uzivam v svojem pooooocasnem ritmu in vmes se mal skocim na net. Mah, skrajn cajt da se spokam, ni vec ta prave volje. Ma saj jaz itak nikol notri ne storim prevec veliko, se mi zdi, sem terenski clovek, tam pa garam in pika. Ja, Zasanjana, a takole si si joskice sparala? Aha, zdaj te pa imamo Ma, ja, saj sem ze prej rekla, ce ne dojis, ti morajo biti take izjave in vprasanja se sploh butasta. Pa konec koncev tudi ce se ena odloci, da ne bo dojila. Pa kaj zdaj, a je res ze kar takoj grozna mama? V zdajsnjem casu res nenavadna odlocitev, ampak ce katera tako hoce, pa naj. Odlocitev je njena, tako kot je odlocitev za otroka (no, ta je upam, od obeh). ampak jaz pa v bistvu sploh nevem, a se ti res pol ful pobesijo? Men se zdi, da so priblizno take kot so bile pred dojenjem, kaksnih hudih studij z lastnim telesom pa res nisem delala, tako da lahko, da nisem opazila. Se dobro uro delam, pol pa v vrtec po nasega mulcka in njegovo ljubico (ma sta z eno k rit pa srajca, sploh verjet ne mores), tak da zdaj kar oba dvigam, ker njena mamica ne more. Sploh nisem vedela, da ze taki mali otrocki razdelijo vse vrstnike v par predalckov (tega mam ful rad, tega sploh ne, tega tako tako....) Aja, danes sem sefa vprasala, a potem sredi novembra lahko racunam, da pridem nazaj in mi je rekel, da to je pa od mene odvisno. Jupi!!!! Sam naj ne poje besede, prosim. Mejte se, T
|