|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
29.8.2006 9:22:08   
severnica77
r1ta - čestitke za dobro opravljen izpit. Saj smo vedele, da boš porihtala tako kot je treba.

Za našega user posted image   imam samo en pajacek, tako da bova tudi midva pričela z bolj intenzivnim nakupovanjem, ker me že prav malo vest peče. V soboto sem bila tudi v Avstriji. Bolj zaradi firbca kaj se da dobiti in sem bila prav razočarana. Se mi zdi, da pri nas dobiš lepše stvari in tudi cenejše.

Najin mali tudi brca, da je veselje. Včeraj pa je bil sploh ekstra živahen. Skoraj cel dan ni dal miru.  Najbolj smešno pa je, ko prične v službi. Jaz se s kom kaj resnega pogovarjam, on pa začne rogoviliti. Meni je to prav smešno, ker me včasih prav požgečka... In seveda mi misli pobegnejo od teme pogovora user posted image .

Tudi moj user posted image  je že dobil batine. Je imel glavo na mojem trebuščku in user posted image  je tako brcnil v njegov nos, da jeuser posted image kar prestrašeno pogledal. No tega je že kar dolgo, sedaj pa redno vsak dan brca v njegovo roko ... si verjetno več ne upa nastaviti nosu user posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.8.2006 9:29:17   
severnica77
Vampirka
Sem prepozno videla tvoj post. Očitno sva hkrati škljocale sporočilo.

Ojojoj, je že prva telovadba v ponedeljek? Ne morem verjeti kako čas beži! Pa ne vem, če res ne bi pozabila. Hvala za opozorilo in definitivno pridem. Že komaj čakam, da se malo pretegnem, ker se mi zdi, da pa mi to negibanje že res malo škodi. Pa še to sedeče delo ...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.8.2006 10:25:07   
pikanogavička
Dan punce!!!

Dopust sem preživela super-duper dobro. Z user posted image  sva uživala maximalno. No, zdej je pa že dober teden za mano, ko sem spet na starih tirih - v službi.
Pozdravljam vse noveuser posted image
Naja3 jest sem najprej jokala od groze, ko sem vidla tisti porod v oddaji In the womb, ko je pa  user posted image  ven prlezla pa sem jokala od sreče. No me je pa prijateljica, ki je mamica že 3 mesece, pomirila glede poroda - je rekla da ko rojevaš itak nič ne vidiš, pa še zadeta si od vseh pomirjeval, pa samo na to misliš da je treba prtiskat, da boš čimprej vidla svojo user posted image .
Glede službe pa: prokleti prasuser posted image  . Ma me vedno pogreje, ko slišim take zgodbe. Sem pa zlo vesela da ste pozitivke in da mislite predvsem na user posted image . Klinc gleda službo - se bo že kaka boljša zaposlitev našla.
Manetka upam da se je tvoj trebušni virus že umiril in da si se pocajtala. 
R1ta bravo za uspešno opravljen izpituser posted image
Čestitam vsem, ki ste že kupile vozičke za svoje user posted image . Jest sem kupila nomada od Jane z košaro matrix pro. Ful je lep, pa lahek(6,5kg), pa......skratka zadovoljna sem z nakupom. Komi čakam, da bom user posted image  vozila naokrog....
Glede spanja pa: jest spim na hrbtu in na boku in mi je tko prijetno, ko čutim žgečkanje in brcanje - predvsem ko se uležem na bok.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.8.2006 14:49:00   
Naja30
Evo mene oz. nas 3 s pregleda. Je bilo zelo zanimivo! In srečna sem, ker sem spet videla našega pikeca pokeca. user posted image  user posted image  Sploh ne vem zakaj mi je že danes delala UZ in meritve glavice, trebuščka, nogice... V glavnem, z dragim sma spet videla svoje dete in vse je ok. V mejah normale, lepo se razvija. Je pa težek že 1300g, sploh ne morem verjet. Ni to malo veliko? user posted image  No, saj G ni nič rekla tako da verjetno je vse ok. Bil je kar živahen, po moje je prav vedel, da ga gledamo in je brcal direkt v tisto ročko, s katero G drsi po trebuhu. user posted image user posted image user posted image  No tako. Poleg tega se moram pohvaliti, da sem se od zadnjega pregleda zredila samo pol kg. user posted image

Da ne pozabim, r1ta čestitke!!

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
29.8.2006 17:51:58   
Strawberrie Cherrie
Naja3: 1300g??? Dej poglej še 1x na slikico od UZuser posted image ...Ok, verjetno je normalno...ampak jst si kar ne morem predstavljati, da je tole dete naše v mojmu bošijo težko že čez kilogram? No, sicer pa, se mi res zdi, da je buši v zadnjem tednu malo večji - da bi ga htela skrit - nikakor NEuser posted image ...Mi smo imeli 11-8 438g WAUuser posted image user posted image - zdej pa ful študiram in glumim, ali ima moj pikec tut že 1kguser posted image user posted image KOMAJ ČAKAM 12sept. ko mamo spet pregleduser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.8.2006 17:57:26   
vampirka
Naja, bravo za "bajsija"user posted image user posted image ...ja, sem že enkrat danes napisala - en mesec se zelo pozna pri naših user posted image  - tako da, london_paris, tvoj bejbi ziher še nima eno kilo (Naja ima PDP 22.11.)...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.8.2006 18:35:55   
Strawberrie Cherrie
Joj, sploh nisem pomislila, na tole razlikovanje v datumih - ti TEPKA TIuser posted image user posted image user posted image Mojga lketa so verjetn delali dolllgge lajtngeuser posted image - šment, jst sem se pa že veselila tega 1kilogramčka bebikeuser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
29.8.2006 18:47:41   
Naja30
Ja hvala vampirka, naš bajsi te pozdravlja nazaj! user posted image  user posted image  Drugače pa, ja, jaz imam PDP 22.11., torej sem ene par tednov pred vami. In ta teža je kar primerna za ta teden. Sem pa pogledala v eno knjigo, da 1 kg ima otroček okoli 26t.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.8.2006 18:52:38   
Strawberrie Cherrie
Naja3: Pa jst sem se sam htela tolažit, glede tega enga kilogramčka - ti se že lahko - tega nimaš ti, ampak tvoje deteuser posted image Šala...user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.8.2006 19:02:35   
manetka
Oj, no da se javim... danes je bil zelo lep ampak naporen dan...user posted image
Hvala vsem, za želje naj virus gre, izgleda je pomagalo, ker se počutim že kar zdravouser posted image

Danes sem oddala diplomo, no en kamen se mi je že oddvalil glede tega, sedaj bo na vrsti še drugi-zagovor, to bo malo bolj stresno....

No pa še touser posted image danes sem imela 3DUZ pregled v Postojni in sem zelo vesela, da sem šla, moram reč da se splača iti na ta pregled, otročka res lepo vidiš, tudi prstke smo pošteliuser posted image  Hehe res je bilo zzanimivo ves čas si je z roko šaril po obrazu, in kazal lep obrazek. Na tem pregledu naredi tudi morfologijo in vse zraven pove in pokomentira, tako, da je bilo to čisto nekaj drugega kot pri moji ginekologinji... Sem kar pomirjena in full vesela, da je vse ok. Našuser posted image  je danes tehtal 806g, sem pa v 27 tednu. Drugače so našiuser posted image  sedaj že prav lepo zaliti in lepi dojenčki, nisem pričakovala, da bo telo že tako lepo izoblikovano, sploh obrazek je biu tako cortik
Tako, da Naja3 izgleda bo tvoj res velikančekuser posted image

Rita bravo za Nemščino!

Zasanjana full lepo, da imaš sedaj vse ok in lepo zacementiranouser posted image

Pikanogavička bravo za vozek, madonca sedaj se bom pa tudi jaz počasi morala odločit kaj kupituser posted image

Madonca, vse pravite kako vas vsi hvalijo kako ste lepeuser posted image  lepo, meni se ppa zadnje čase zdi, kot da se ljudje ne pogovarjajo z mano, ker me skoraj vsak gleda v trebuhuser posted image  hehe nosečke smo za okolico res zanimiveuser posted image

V mojem albumu lahko vidite 3D fotko obrazka našega dojenčkauser posted image

LP Manca

pa smo trije

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.8.2006 20:34:40   
Barbk
Ojla babuške,

kolk ste naspidirane glede pisanja...pridne.Jaz pa po 9 urah stanja v službi bolj slabo to pisati.Berem, berem pa že rada.Manetka ful lepa bebicauser posted image .Naja bravo za bajseka-kar naj rastejo naša deteca.R1ta valda, da ti je uspelo, o tem sploh nismo dvomile!Bravo.Pikanogavička welcome back.Babuške mene pa tolk joške srbijo in potem povrh tega še bolijo ko se hočem mal popraskat.Kaj a mi spet poganjajo?!user posted image No curlja pa še nič ne-očitno se bom kot zadnja priključila klubu "mlekarice".Ha, ha...Zdaj bo pa kar dost pa nočka.

Barbk

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
29.8.2006 21:10:01   
emaa
r1ta čestitke za izpit. Manetka te 3D UZ so super.
Barbk ne boš zadnja v klubu mlekaric, tudi meni nič ne curlja, pa je kar prav tako, saj bo zato še časa dovolj po porodu.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.8.2006 6:41:14   
tintara
Dobro jutro v dezeven dan.
Manetka, super slikica obrazka. Nekaj me zanima, no dve stvari. A se lahko na ta 3D UZ prijavis kadarkoli (ne glede na teden) in kolk je za placat. Vidim, da vam G. vecini kar pogosto delajo UZ, moja je pa glede tega bolj skopa se mi zdi. Naslednjic, ko bom imela pregled jo imam itak namen vprasat, ce bom imela se kakega in ce ne, potem bom pac enega placala. Pa bi bilo potem mogoce fajn 3D naredit? Ampak jaz bi vse skupaj delala po 30 tednu, da vidimo kako se moji miski godi v meni.
V prvi nosecnosti sem imela kar nekaj UZ, sam je bila moja G. takrat bolj ko ne odsotna (sva imeli hkrati pdp), tista nadomestna je bila pa previdna in mi jih je kar dosti naredila. No, bomo videl kako bo zdaj.

Vidim, da debatirate o tem, kako vas gledajo v trebuh. Men se je v prvi nosecnosti fajn zdel, zdaj pa mal manj. Vcasih se mi zdi, da me kdo gleda, kot da je na meni samo trebuh in nic oci. Pa kar vsi, ki gredo mimo pobulijo v busija. saj, ce ljudi poznam me ne moti, potem te se kaj vprasajo..., ce jih pa ne poznam mi je pa mal zoprno, ce oci na meni pozabijo. Pa bo ze, kaj kmal bo glavna tarca nekdo drug, ane. Nasi mali otrocki in seveda nasi podocnjaki!

Uf, zdele sem se spomnila, kaj mi je slo pa porodu najbolj na zivce. Pa cist vsak, ki te sreca, pa je vseen al te pozna ali ne, te flegma vprasa: a se dojita? Ma sem mislila, da bom ta stavek zasovrazil do konca zivljenja in sem se zaklela, da nikoli nobene ne vprasam. Nama je z malim malo kasneje steklo, tak da smo najprej pumpali in flaskali, sele nato je k sreci steklo. In ob vsakem vprasanju sem si zamislila, kako se morajo pocutiti tiste, ki bi dojile rade, pa ne morejo. Ma groza, saj folk nic noce, ampak pomisli pa tudi nic.

Drgac sem vceraj v sluzbi dobila nekoga za uvajat in mi cez dan stalno visi na vratu, se dobr, da se mu ne da zgodaj vstajat. Pa se precej zoprn clovek mi je, ne vem zakaj. In zdaj bi jaz sla na bolnisko ze kar kak teden prej, ce bi le slo. Danes sem se komaj privlekla do sluzbe, dost mam pa konec. Tiste, ki boste do konca, svaka cast.

Takole, lepo se imejte, pregurajte tale dez. A je bil napovedan? Sem skoz mislila, da bo pa zdaj lepse vreme.

LP, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.8.2006 7:02:19   
manetka
No danes sem pa še jaz zgodnja, sem dragemu že srajco likala, v službo bom šla pa zdejle počasi...

Tintara 3D je najboljši od 25-30 tedna, potem menda že težko kaj vidiš ker je v trebuhu gužvauser posted image  je pa tako, da sem se jaz naročila 3 tedne nazaj in sem bila včeraj na vrsti pri meni je bil to 26 teden + par dni. Stane pa 12000, lahko se naročiš prek maila Bolnisnica Postojna [info@bolnisnica-po.si] ali po tel, je na njihovi strani

Tudi jaz sem šla na 3D zgolj, zato ker je moja G bolj skopa in sem bila pri zadnjem ultrazvoku precej razočarana, pa še ta je bil prvi, ki mi ga je naredila. Tukaj na 3D v Postojni pa ti zraven naredijo še morfologijo in vse razložijo, user posted image  dojenčka smo pa gledali sigurno pol ure, tako da imaš res občutek, da si je nekdo vzel čas zate in zauser posted image  . Pa sedaj sem še pomirjena, da je res vse ok.

Barbk, tud mene joškice mal matrajo, sicer ne ves čas, ampak isto pa pride dan al pa kašn krajši čas ko bi jih najraje odšraufala k tok srbijo pa včasih so zvečer prav nekam napihnjene, med mlekarcami pa tudi še nisemuser posted image

Tintara veš kaj gre pa meni najbolj na živce, ko mi kdo reče tako posmehovalno o MAMA, kokr de sm sto let že stara pa vsa grda in debelauser posted image  tko de sm na tole besedo prov jezna še bolj pa na ene iste osebke, ki to vedno rečejo....
no a se dojita je pa res trapast stavek-kot bi drug drugega dojila, doji pa le mamica dojenčka.

No zdej pa za delom, lp M.

pa smo trije

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.8.2006 8:48:06   
Naja30
Dobro jutro še od mene iz sive deževne Lj! user posted image  Pa bomo že nekak pregur, saj smo že navajeni. Samo škoda, ker je zdaj pa res konec poletja. "Bilo je kratko ali sladko." user posted image

Manetka, čestitam za UZ, kako lepo detece nosiš! Tako lep izraz ima na obrazku, sem se kar stopila. user posted image  Tudi jaz sem razmišljala, da bi šla na ta UZ, ampak če so take čakalne dobe, bom prej čez 30t.

Mene tudi joškice vsake toliko časa orng srbijo! Pa se je treba samo mazat mazat in mazat user posted image  Ni kaj, koža se razteza in čeprav smo že veliko jamrale na to temo, se prava rast trebuščka šele začne. Joj, kakšne še bomo! Prave MAME, a ne manetka? user posted image  hecam se, meni gre tudi to na živce od ljudi. Pa to buljenje v moj trebuh, včasih me prav prime da bi kakšnega vprašala, ja kako si pa ti prišel na svet?? user posted image  Grrrr... Pa nisem si misla, da me bodo tako gledali. Saj jaz sem tudi vedno gledala user posted image , ampak mislim da malo bolj diskretno, ne pa da bi se zapičila v njih in še gledala ZA njimi, po možnosti user posted image
Ah ja, bomo že. Danes je res en usran dan. Vse, ki ste v službi, vam želim čim prej konec šihta, ostale pa tudi uživajte user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.8.2006 8:57:42   
severnica77
Spet dežek... No, pravijo, da bo pa konec tedna lepši. Upajmo, da bomo imeli lep vikend. Poletju se še vseeno ne bi bilo treba posloviti.

no a se dojita je pa res trapast stavek

Se pridružujem mnenju Manetke.
Te 3D UZ sličice pa so res lepe. Saj ne mroeš verjeti kako so otročički že popolnoma razviti in kako lepi so! Tudi jaz premišljujem, da bi šla še na en 3D UZ, ker so te sličice pa res nekaj drugega ...

Te dni sem brala o prezgodnjih porodih in ugotovila, da imajo nedonošenčki, ki so se rodili od 25 tedna naprej realne možnosti za preživetje. potem pa sem si zamislila, da smo že kar dolgo pot prehodili in smo skoraj vse že čez polovico. Čas kar beži, kaj? Po moje se bo ustavil nekje mesec ali dva pred PDP, ko bomo že vse nestrpno čakale, da zagledamo svoje user posted image .

Nič, zdaj pa pridno na delo.

Lepo se imejte in cartajte kipeče bušije.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.8.2006 10:01:58   
Zasanjana
Jutro!user posted image

Manetka, luštkano bitjece imaš!user posted image
R1ta, bravo za opravljen izpit!user posted image user posted image
Pikanogavička, četitam za vozeka.Dobrega si izbrala!user posted image

Ja, to buljenje v trebuhe tudi meni para živce.Zadnjič se mi je ena prodajalka v Šparu pri blagajni nalimala na trebuh z očmi.Me je že mikalo, da bi ji kaj rekla, pa sem bla rajši tiho.user posted image

Tintara, tisto o dojenju se tud meni zdi trapasto.Jaz prvič nisem dojila, ker je bla mala alergična na kravje mleko.Potem so vsi navalili name, da kako sem grozna mati, ker ne dojim, da ne bi imela povešenih jošk.user posted image user posted image To me je tako razkurlo, da sem se z parimi prav skregala zaradi tega.user posted image Najboljše je, da se ne menimo za take!

Punce, a ve mate že kej strij?Meni so spet "izstopile" tiste, ki sem jih pridelala v prejšnji nosečnosti.So bile nekaj časa prav vijolične, pa so skoraj izginile, zdaj so pa spet vijolične.Saj jih ful mažem, pa ni nobenih rezultatov.user posted image

Takole, zdaj grem pa pečt, ker imamo popoldne piknik za sestrinih 30 let.Bi blo lepo, če bi nam vsaj vreme prizaneslo.Lep dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.8.2006 10:56:08   
maja.jav
Živjo punce.

kako kaj v tem deževnem vremenu? Men se nč ne da in bi šla kr domov spat, ne pa da morm svetit v pisarni do 15h. No kaj hočem sej čas hitro beži in bo slej ko prej na vrsti porodniška user posted image .

Včeraj sem imela UZ oz. "drugo morfologijo". Moja G je prišla z dopusta in me je hotla še sama pogledat če je vse OK in bila je res čudovita saj je vse podrobno pogledala tako da sva bila notr več kot pol ure. Razvijamo se vredu in smo težki že 600 g (23t). Izvedela sva da bova dobila user posted image user posted image , G nama je rekla da ona nebo nč rekla kaj je in da naj sama ugotoviva vendar sploh ni bilo dvoma saj je imel lulčeka skoraj čez cel ekran user posted image . user posted image  je bil čist user posted image  ko nama je mali pomahal nato pa dal rokico v usteke. Iz ambulante sva pršla oba kot v 9nebesih, nama je šlo kr na jok od same sreče.

Aja G je pogledala še maternični vrat in ugotovila da je ravno dovolj velik in da se nič ne odpira - torej je tudi to vse OK.

Včeraj sem si pol mogla it kupit prvi moder kompletek. Sicer bom pa sedaj še toliko več cotk dobla od moževe sestre, ki ima še ne 3 leta stara dvojčkauser posted image user posted image rojena v januarju- tak da bom imela lahk vse po dvojnouser posted image

Z mojim user posted image  greva v petek za en teden na morje, pol ko se vrneva boma pa začela počasi pripravljati vse za našega user posted image .

Fajn se imejte in pobožajte svoje pikice. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.8.2006 12:48:34   
tintara
Zivijo! Pa smo docakali tale soncek! Jupi!!!
Konec pravega poletja je bil ze mislim, da s1. 8., ampak toplo bo pa se. Sem danes mal za naprej vreme gledala, pa bo spet okoli in tudi cez 25 stopinj, pa soncek. Samo upam, da napovedi drzijo, ker na dolgi rok se hitro kje zasekajo.
Nic, ko bomo sli mi na morje, bo ze lepo, sem se odlocila. Joj, pozabila sem, ena je rekla (Maja si bila ti?), da gre naslednji teden na morje, ce je za verjeti, potrem bos imela super vreme (in ce gres v Dalmacijo okoli 28 stopinj). To je pa ze prijetno poletno, ane.
Jaz pa skoncujem tole sluzbo, k sreci mojega naslednika ta teden en bo vec, tak da uzivam v svojem pooooocasnem ritmu in vmes se mal skocim na net. Mah, skrajn cajt da se spokam, ni vec ta prave volje. Ma saj jaz itak nikol notri ne storim prevec veliko, se mi zdi, sem terenski clovek, tam pa garam in pika.

Ja, Zasanjana, a takole si si joskice sparala? Aha, zdaj te pa imamo user posted image  Ma, ja, saj sem ze prej rekla, ce ne dojis, ti morajo biti take izjave in vprasanja se sploh butasta. Pa konec koncev tudi ce se ena odloci, da ne bo dojila. Pa kaj zdaj, a je res ze kar takoj grozna mama? V zdajsnjem casu res nenavadna odlocitev, ampak ce katera tako hoce, pa naj. Odlocitev je njena, tako kot je odlocitev za otroka (no, ta je upam, od obeh). ampak jaz pa v bistvu sploh nevem, a se ti res pol ful pobesijo? Men se zdi, da so priblizno take kot so bile pred dojenjem, kaksnih hudih studij z lastnim telesom pa res nisem delala, tako da lahko, da nisem opazila.
Se dobro uro delam, pol pa v vrtec po nasega mulcka in njegovo ljubico (ma sta z eno k rit pa srajca, sploh verjet ne mores), tak da zdaj kar oba dvigam, ker njena mamica ne more. Sploh nisem vedela, da ze taki mali otrocki razdelijo vse vrstnike v par predalckov (tega mam ful rad, tega sploh ne, tega tako tako....)

Aja, danes sem sefa vprasala, a potem sredi novembra lahko racunam, da pridem nazaj in mi je rekel, da to je pa od mene odvisno. Jupi!!!! Sam naj ne poje besede, prosim.

Mejte se, T

(odgovor članu maja.jav)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.8.2006 12:49:42   
vampirka
Pozdravljene! Meni je šele sedaj uspelo malo pokukat sem gor, imam namreč totalno gužvo v službi...

Manetka, ful lepa slikica (lep user posted image )! Zdaj si tudi mene malo narajcala s tem 3D. Itak vem, da bom do konca nosečnosti mogoče pokasirala še en UZ in to je to...pa bi si privoščila samoplačniško enega okrog 30.tedna...baje je v okolici Maribora samo na Ptuju 3D...?

Zasanjana, jaz strij zaenkrat še nimam nič - se mažem vsak dan, ampak ne vem če je to samo od tega odvisno. Bomo pa na koncu videle kako bo naša koža kaj zdržala tole raztezanje user posted image  - ti imaš že za sabo eno nosečnost, večina pa nas je prvič. Si ne delam nič utvar - pač niso vse take srečnice, da navkljub porodu ostanejo brez strij in s pokončnimi joški user posted image ...in mislim, da tudi jaz ne bom ena izmed njih!

Lep dan, pa si še kaj pišemo!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu maja.jav)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.8.2006 20:23:02   
Barbk
Ojla bejbike,

spet ste bile pridne čvekice.Maja.jav čestitke za luleka.Mi imamo pa jutri morfologijo-končno.Res že komaj čakam, da vidim oz. vidiva z lubijem našo bebico.user posted image Kar se tiče strij in joškic....strije imam že od prej ko sem se pred leti na hitro ful zredila (zanimivo ko sem pa shujšala pa niti ene-hvala bogu, če ne bi bila kot ena

user posted image vsa progasta) a so postale že skoraaaaj čiiisto majhne, joškice pa že dolgo niso več v prav pokončnem in štrlečem stanju (no tolk hudo spet ni, da bi zizike v krožnik namakala), so bile res preeeeveeelike.Ko sem izgubila teh 20kg pa so spet doživele šok in revce so klonile gravitaciji.Ma danes je dost pisanja, bi rajši še kaj vaših postov prebrala-dejte še mal čvekat!! Nočka, Barbk 

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.8.2006 20:39:51   
Zasanjana
Čer!
Ha, ha, Barbk, tale z krožnikom je dobra!user posted image Jutri ne pozabi poročati!!

Mi smo z piknika.Blo je fajn.Hrana odlična.Spet bo tehtnica gor skočila.Ah, pa kaj.user posted image Zdaj pa samo še v šukco.Lahko noč!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
31.8.2006 11:19:35   
Ženkica
Samo tolko da vam javim, da sem dobila pogodbo za nedoločen čas user posted image  user posted image  - sicer se je šefe najprej nekaj upiral, ampak na mojo srečo smo ta dogovor prej enim letom tudi zapisali in potrdili na seji, tako da je to "TO"!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
31.8.2006 11:51:47   
severnica77
Ženkica čestitke za nedoločen čas user posted image . Je super, ker si lahko vseeno bolj miren.

Pri meni pa je tako, da sem zaposlena za določen čas. Pogodba se izteče januarja, ne vem pa kako bo naprej... Služba je O.K., vsi prijazni, .... nikoli pa ne veš. No, bo treba počakati do takrat.

lp

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
31.8.2006 13:19:41   
Naja30
Ženkica čestitam! user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj si pa res lahko bolj mirna! Še so dobri ljudje na svetu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?