urška76
|
Ojla! Jest tud ne grem še enkrat v šolo. Sej plenice ni tako težko zložit (vadimo na Mihovem dojenčku ), predihala bom pa tud že, če bo treba. Pa se imam na sumu, da mi ne bo treba, da me bodo kar odprli. Sem včeraj spet čist penasta prišla od tašče. Ne vem, kaj jo moj porod tko zlo matra, pa zakaj ne grem v PO, pa .... Pol ji pa razložim, da če bo CR, da je itak brez veze v PO hodit, pa Miha me bo lažje v LJ obiskal, je pa sam sedela zraven, pa grdo gledala. Mislim... No ja sem pa ugotovila, da bom lahko mela eno znano pri porodu. Od našega MIha najbolši prijatelj iz varstva ima mami, ki je ravnokar končala specializacijo in je v petek prvič samostojno vodila porod. Bom lažje taščo pred vrata postavila, če bo mela spet prebliske, da bi bila zraven pri porodu. Povejte mi a sem čudna, če želim, da mojega otroka držim prva v naročju, če pa že ne jaz pa moj dragi? Mislim, da taščici tisti naziv prim.dr ne prinese te ugodnosti. Jest bom šla pa drug teden na CSD. Ta teden moram našega malega uvest v vrtec. Se me je danes držal ko klop. Sem komaj ušla, zdej sem pa zmenjena, da ga pridem po kosilu iskat. No po eni uri me še niso klicale, da joka. Zdele sem pa mal špegala čez okno, pa se mi zdi da so zunaj. (vidim vrtec skozi okno ) Tiny dobro opravi kontrolo cukra. danes se mal zadrži pri sladkih rečeh. Maja upam, da te že dočakali mucka. Sej mogoče si je šel samo kako prijateljico poiskat. Ko ste ga pa vi samega pustili. Pa naj tvoj dragi čim prej najde novo službo, da se boste lahko selili. Tebi bom to zaželela čez eno leto. Moje kile so pa že tam pri 70. Ne upam it gledat na domači vagi, bom kar do pregleda počakala. Lep dan vsem . Uživajte na sončku.
|