Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
), predihala bom pa tud že, če bo treba. Pa se imam na sumu, da mi ne bo treba, da me bodo kar odprli.
Mislim... No ja sem pa ugotovila, da bom lahko mela eno znano pri porodu. Od našega MIha najbolši prijatelj iz varstva ima mami, ki je ravnokar končala specializacijo in je v petek prvič samostojno vodila porod. Bom lažje taščo pred vrata postavila, če bo mela spet prebliske, da bi bila zraven pri porodu. Povejte mi a sem čudna, če želim, da mojega otroka držim prva v naročju, če pa že ne jaz pa moj dragi? Mislim, da taščici tisti naziv prim.dr ne prinese te ugodnosti.
)
. Uživajte na sončku.

tak, rada bi si kupila kake lepe nove kavbojke, pa letošnjo zimo očitno ne bo nič s tega
.
, sploh ne vem kdaj bom šla v šoping za sebe, ko grem zdaj vedno kaj za
kupim, sebi lahko samo kake majčke.
.
kuhala, ker oba prideva domov ob 15h. Mi dišijo palačinke (ja, me je tinyP spomnila), ampak če kupim nutello, jo bom spet večino z žlico pojedla za večerjo
, prav neverjetno kako se je povečal