liju
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Včeraj sem se hotla javit, pa sem zraven tipkanja še delala sto drugih stvari in mi je na koncu, ko sem hotla poslat ven vrglo. Skoraj sem znorela, pol mi pa ni bilo več za tipkat, sem bila čisto hin. nam prejšnjo noč ni kaj veliko spal, pol sma se celi dan potepala po mestu, sem imela full stvari za uredit, pa še taka tečka je bil, da je groza! Sem pa imela kar veliko za prebrat. Srečica:Meni na Ptuju ne odgovarja, ker imam dalje kot do Maribora. Slikice so full dobre, pravi lepotec je in meni je fajn, da jih je veliko gor. Kak je kaj vajino zdravje? Upam, da pikice čim prej izginejo! Puri:Mojega , je sliva zaprla, jaz sem probala iz naribanega jabolka iztisnit sok in mu ga dala na težšče za spit! Njemu je pomagalo. Pravijo pa da tudi pomaga sok iz pomaranč oz. "Juice" na težšče, da ga spije. Vidim, da sta že kakala, ampak nasvet če še kdaj potrebujeta! Mmetka:Bošček mali, upam da je danes že kaj boljše! Mi smo imeli pred kakim tednom prehlad, ampak se mu je po treh dneh samo porihtalo! Nemsis, AlenkaIST: za voljo pisanja diplome! Nemsis, vam pa čestitke za zobek! Lumpy: WB! Slikice so full lepe, vidim da ste full uživali! Pravi lepotec je! VSE NAJBOLŠE ZA TVOJ PRAZNIK! Ovčka: atijo, za dobro domislico! Rija: Kje je ta pizzerija? Kaj vse vejo kje je to? Nič, lepo bodite in danes sem mogoče malo več napisala, saj sem bila malo v zaostanku! Si tipkamo pol! Skoraj sem pozabala, danes še nekdo praznuje 8 mesecev! ANA LP