|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.9.2006 10:35:55   
rija
Renan, lahko vaju mi peljemo...pa rabiš samo do ms prit.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
12.9.2006 10:47:20   
liju
Dobro jutro!
Kako ste kaj? Včeraj sem se hotla javit, pa sem zraven tipkanja še delala sto drugih stvari in mi je na koncu, ko sem hotla poslat ven vrglo. Skoraj sem znorela, pol mi pa ni bilo več za tipkat, sem bila čisto hin. user posted image nam prejšnjo noč ni kaj veliko spal, pol sma se celi dan potepala po mestu, sem imela full stvari za uredit, pa še taka tečka je bil, da je groza!user posted image user posted image

Sem pa imela kar veliko za prebrat.user posted image

Srečica:Meni na Ptuju ne odgovarja, ker imam dalje kot do Maribora.
Slikice so full dobre, pravi lepotec je user posted image in meni je fajn, da jih je veliko gor. Kak je kaj vajino zdravje? Upam, da pikice čim prej izginejo!user posted image

Puri:Mojega user posted image , je sliva zaprla, jaz sem probala iz naribanega jabolka iztisnit sok in mu ga dala na težšče za spit! Njemu je pomagalo. Pravijo pa da tudi pomaga sok iz pomaranč oz. "Juice" na težšče, da ga spije. Vidim, da sta že kakala, ampak nasvet če še kdaj potrebujeta!

Mmetka:Bošček mali, upam da je danes že kaj boljše! user posted image Mi smo imeli pred kakim tednom prehlad, ampak se mu je po treh dneh samo porihtalo!

Nemsis, AlenkaIST: user posted image za voljo pisanja diplome! Nemsis, vam pa čestitke za zobek!

Lumpy: WB! user posted image Slikice so full lepe, vidim da ste full uživali! Pravi lepotec je!user posted image VSE NAJBOLŠE ZA TVOJ PRAZNIK!

Ovčka:user posted image atijo, za dobro domislico!

Rija: Kje je ta pizzerija? Kaj vse vejo kje je to?

Nič, lepo bodite in danes sem mogoče malo več napisala, saj sem bila malo v zaostanku!user posted image

Si tipkamo pol!

Skoraj sem pozabala, danes še nekdo praznuje 8 mesecev! ANAuser posted image user posted image

LP

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
12.9.2006 10:49:58   
renan
kdaj?

mogoče lahko tudi jaz zdaj prilepim slike...da vidimo? če uspe, je to vladimirjev način uporabe puzzlov:

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
12.9.2006 10:54:56   
renan
in še dve sliki z morja:
user posted image

user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
12.9.2006 10:57:07   
liju
Nekaj sem še pozabla napisat!

Kdaj bi se zdaj dobile? V petek vam je ok? Samo uro ne vem ali dop. ali pop.?

Zobkov pa še mi tudi nimamo! Mislim, da bomo počasi že kaj dobili!user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
12.9.2006 11:02:21   
rija
To je picerija od Marogice Moja picerija malo naprej od Europarka ob Dravi.
Če jaz prekmurka vem....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je petek malce vprašljiv, ker ne vem, če bomo imeli en sestanek v Grazu ali ne....user posted image user posted image  pa saj se ne rabite name ozirat....

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
12.9.2006 11:03:07   
rija
Renan ne vem kdaj, kak bodo štajerke ukazaleuser posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
12.9.2006 11:19:41   
Ovnica78
Pravi srčki so vaši malčki in malčice. Srečica tudi meni je všeč, da nalepiš toliko slikic. Vedno rada pogledam tvojega korenjaka.

Rija pogledala sem tvoj album z morja. Vidim, da ste uživali, prav tako tudi Tašonka. Ful lepe slikice!

Bobika a mi prosim javiš geslo za tvoj album z morja. Hvala!

Lumpy kakšen srček je Matic.user posted image user posted image user posted image

Renan vidim da ste tudi vi uživaliiiii! Tudi Vlamdimir je pravi fant od fare. user posted image user posted image user posted image

Tudi moj album je narejen, mi ga je uspelo skupaj spacat. Geslo enako.

No pa da še jst prilepim kakšno slikco z morja.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 12.9.2006 11:20:16 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
12.9.2006 11:22:21   
XXYY
Dober dan!

Mi sedaj spimo dopoldansko spanje.

Čestitke ANI in NINOTU za 8 mesec user posted image  user posted image  user posted image .

Ati se vsem zahvaljuje za user posted image  user posted image  user posted image  . Je prav ponosen, kot tipičen LEV. Ja, nekaj malega se igrajčka na siolu in pripravlja Larino stran. Sploh pa nisem vedela, kdaj vam je dal tale link - mi sploh ni nič povedal. Sem mislila, da bo pol dal, ko bo zrihtan. Upam, da pa bo kmalu. Pravi, da se bo potrudil, če bo le čas dopustil.

Dobrodošli vsem, ki ste nazaj iz dopusta. Je vam kar hitro minilo, a ne? V glavnem, da ste tukaj na RR-u.

Matic, Anže, Til in Vladimir so pa res pravi "šarmerji" . Pa slikic ni nikoli premalo. Prav popestrijo stran user posted image  .

Nč, grem kosilo pripraviti, dokler mam mir. Še par minutk.

Se slišimo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
12.9.2006 11:49:38   
bobika
Pozdravljene!

Pri nas nič posebno novega.

Ovčka, zamisel tvojega dragega mi je všeč.

Štajerke in ostale meni paše nekje v Mb. Imam sicer problem s prevozom, ampak, do mb bi se dalo nekak priti. Mi je pa vseeno kateri dan.

Slikic ni nikoli preveč, jih je zelo lepo pogledati in se ob malih nagajivčkih nasmejati. Zatojih kar lepite gor.

ANA IN NINO VSE NAJBOLJŠE! NINOTU ENEGEA MOKREGA POLJUBČKE, ANI pa  EN VELIK OBJEM od MANCE!

user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
12.9.2006 12:04:10   
Anonimen
Ojla

Najprej ČESTITKE SLAVLJENCEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Liju, mi še nimamo nobenega zobka. Sem spraševala, da vidim koliko je še takih kot smo mi. Matrajo pa nas 100/uro.

Mi smo pa spali samo dobre pol urce. Sem mislila, da bo več, pa ni bilo. user posted image user posted image

Grem zdaj kosilo pripravljat, se beremo kasneje

papa

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
12.9.2006 12:13:04   
Ovnica78
Bobika Manca je prava lepotička. Sem pogledala album z morja. Vidim, da je Manca tudi kar jezička kazala. Ful ji paše rutica na glavi, pravi mali gusarček.user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
12.9.2006 13:51:13   
mmetka
Halo!

Da vam najprej povem, da je naš miš danes boljše, nosa nima več tak polnega. Pa tudi spal je celo noč!user posted image Tako da se bova porihtala do morebitnega srečanja!

rija- jaz tudi pojma nimam, kje je ta picerija. Kaj je nova? Pa sem mislila, da sem na tekočem s kafanami, picerijami in slaščičarnami v mb!user posted image Kako se to lahko zgodi meni, ki bi umrla za pico!?user posted image Bom se pozanimala.

Meni bi najbolj odgovarjala petek ali sobota. Pa če odpišemo petek (potegujem se za tebe rija), nam ostane sobota. Ker pa je v soboto ful gužva (recimo v evroparku, če bi se tam dobile, pa tudi picerije so bolj polne kot med tednom), predlagam ponedeljek! Sicer ni konec tedna...
Malo sem zakomplicirala!

Glede slik pa sem jaz zelo vesela, če ji dosti lepite, ker jih je prav fajn gledat! Pa še v albume mi ni treba hodit, ko nimam dosti časa! In kljub temu vidim vaše pikice!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
12.9.2006 14:12:12   
liju
Oj!
Mi imamo popoldansko spanje! Ati pa nama je šel v službo. Ko se user posted image zbudi, pa grema malo ven!

Nemsis:Oprosti, malo sem "zabluzla", ker sem to že včeraj brala!

Za srečanje pa je meni prav v ponedeljek, samo komaj po peti uri popoldan, prej nimama avta.user posted image user posted image

Kaj ostale pravite, vam je to prepozno?????????user posted image user posted image

Grem zdaj posodo umit od kosila!
Pa hvala za čestitke. Nino vsem pošilja en topel user posted image
lp

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
12.9.2006 14:19:34   
mmetka
liju- lahko te jaz poberem, če hočeš! 

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
12.9.2006 14:22:59   
Nannn
Da se tudi midve malo javiva...vse dobrodosle spet nazaj iz pocitnic user posted image user posted image  in res so vasi user posted image  tapravi srcki in zelo simpaticni...prave male pojave...

puri dej tvojemu user posted image  malo donata...jest sem moji dala prvic ko je bila stara 3 mesece pa je lepo kakala potem...slivova kasica pa itak pri nas pali...kot pa sem prebrala ste ze uredili user posted image

srecica tvoj Anze je pa res zelo bogi user posted image  nisem se videla toliko pikic na kupu...upam da se cimprej pozdravite...

ovcka tvoj dragi je pa dober da se je spravil naresti stran samo za vaso pupo user posted image  nas ocka tudi obvlada programiranje in urejanje spletnih strani pa ne bi bilo slabo da naredi tudi za naso pupo...

AlenkaIST cestitam da si dokoncala diplomo user posted image

Danes smo zagledali se tretji zobek ki je predrl dlesen user posted image  zgoraj....niti se mi ni zdela da bi bila kaj bolj teckasta in tudi spi lepo ponoci...zna ze pokazati pa pa,dvigne rokice ko ji recem velika velika,dela bravo bravo,pokaze na lucko,in zna zmajti z glavo ne ne user posted image user posted image  na ves glas zakrici ne user posted image plazi se se vedno nic in je tudi ne silim...mogoce pa bo preskocila plazenje in se kar na lepem zacela postavljati na nogice...bomo videli...

Uzivajte v zadnjih toplih soncnih dnevih user posted image
Nannn

Nannn

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
12.9.2006 14:23:09   
shooo
jza kavico mi je vseeno kateri dan je sam po 17 mi je prepozno ker imamo novi ritem in nezka zaspi ob 19.30.pa ce se moram iz mb v rogsko priti.... no ja, ce ne bi slo drugace bomo tudi to nekak izvedli....
za plac mi je vseeno sam ne sobota v ec,pliz. je prevec ljudi.
kaj pa ce bi se dobile v parku v mb, pri tistih ribnikih?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
12.9.2006 15:09:21   
liju
Mmetka:Ja, samo jaz nisem iz centra. Sem iz Hoč.user posted image
Ti ni predaleč?
lp

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
12.9.2006 15:48:30   
mmetka
liju- seveda mi ni predaleč! Se nabašemo v twingota in gremo! 

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
12.9.2006 16:22:39   
shooo
liju, jaz moram cez tvoj konec do mb. lahko te jaz sproti poberem

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
12.9.2006 19:10:28   
liju
Hvala obema za ponujen prevoz. Bomo se še zmenle, katera ne bo tako "boga" z časom, da me pobere!user posted image
Mi pa imamo danes takega tečkeja doma, da komaj čakam da gre spat! Zdaj se grema umivat! Upam da bo hitro zaspal! Pa še atija nimama doma, da bi si malo spočila!user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
12.9.2006 20:48:45   
Rahelca
Madonca punce ste pridne s pisanjem. Samo par dni me ni bilo, pa sem že ful brala.
Jaz še vedno dojim, pa sem imela že dvakrat menstruacijo. Krivica.
Čestitam vsem malčkom in malčicam za rojstne dneve.
Ravno tako vsem mamicam, ki so diplomirale ali pa še bodo. Res ste face. da vam še to uspeva!!
Ovčka: moj rojstni dan je 16.4. (in ne 14.4.). Hvala za popravek.
Nam raste že četrti zobek.
Sem videla vaše malčke s pikicami. Mislim, da smo tudi mi imeli 6. bolezen ampak nam na Metelkovi tega niso ugotovili. So rekli, da sem nekaj pojedla.
Tudi jaz bom naredila album. Samo čas si moram vzeti. Ali mi napišete vaša gesla? Sej vem, da ste jih že napisale, samo nazaj se mi ne da brati. Hvala in pridne ostanite.
Tašonka: kako pa ti meriš otročka? A ga položiš na tla al kako?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.9.2006 21:12:36   
liju
Naš tečko je zaspančkal!user posted image
Pogledat mi je uspelo album od Rije! Prave face sta Špela in Til!user posted image Full lep par bi bila!user posted image user posted image

Od ostalih, ki ste sedaj delale albume pa bi prosla gesla!

Jutri pa imam zobozdravnika, pol pa grema z user posted image v mojo službo pozdravit in pogledat, če delajo kaj, ko me ni?user posted image user posted image

Grem počasi pod tuš in spat! Nekaj me spanec matra!

Lepo spančkajte, upam da bomo mi tudi!user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.9.2006 21:29:00   
mmetka
Halo!

Sem prej tako mimogrede pisala, da sem sto stvari pozabla!

srečica-bogi tvoj fantek!!user posted image   Upam, da mu bodo pikice hitro izginile! Jih ima pa res dosti! Je že kaj boljše? Samo da nima več vročina, pa bodo pikice tudi šle.Glede srečanja na Ptuju pa bi midva tudi tja prišla, če bi se tam zmenili.Ampak mislim, da mb prevladuje.

puri-user posted image za hitro ureditev prebavnih motenjuser posted image

ovčka- vaš ati se je pa res potrudil! Pohvali ga še od mene, da bo še bolj ponosen!

nannn- tvoja pikica zna pa ogromno stvari!user posted image In nič se ne sekiraj, če se ne plazi. Bo verjetno res kar shodila!

ovnica78 in renan- a mi zaupata gesli od vajinih morskih albumov, prosim? Aja, pa lumpy tudi tvojega nimam. Mi ga prosim napišeš? So pa slikice, ki ste jih prilepile čudovite!

shooo- dobra ideja za tri ribnike user posted image ! Tam je ful lepo! Kaj pa če bo slabo vreme? Tista gostilna tam gori ni ravno prostorna za vozičke, se mi zdi.

Sem verjetno še kaj pozabila, pa ne mi zamerit!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.9.2006 22:16:22   
rija
Na hitro: danes pač en brezvezen dan.....

Edina stvar, ki me je nasmejala do solz in ko sem končno ostala brez beseduser posted image  je bila izjava 2,5 letne hčerke mojih prijateljev: gleda Tila, ki se ji je smejal in pride do mene in me vpraša: Kaj so njemu zobki dol padliuser posted image

Mislila je seveda to, da ima samo dva zobka spodaj. Jaz pa sem skoraj crknila od smeha in zadrževanja le tegauser posted image user posted image user posted image  Potem pa se drži pametno in odgovori na tako pametno vprašanje!

Ja, če katera rabi kaj iz Ikee, grem v soboto.....

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?