|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 13:04:00   
Anonimen
Ojla,

Mene pa zanima kolk denarja prevarčujete (prešparate) na mesec? In koliko si prevoščite? Koliko oblek in čevlov si kupite? J
z mam vedno slabo vest, če si kej prevoščim pa ne vem ali je to normalno. Kupujem pa večinoma samo v akciji.
Sm kr mal obsedena in tekmujem sama s sabo, da ne bi slučajno za kakšno stvar kej preplačala jurja ali dva.

Ali je to preveč obseden?
Sicer pa živimo v takih časih, da mormo ful gledat na denar, sej se da ful prešparat.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 13:09:15   
Anonimen
prišparamo user posted image ,zagotovo se šališ hehe.Nič ne prišparamo.
jaz hodim v trgovine na 3 leta in še takrat si kupim samo en par hlač in kakšno majčko,čevljev pa drugih ne kupujem dokler se mi ne razpadejo.
če mi že kaj kdaj ostane par tisočakov jih potrošim na sina,da mu kupim kakšno igračko,oblačila itd.
nase nič ne dajem.večina omare zasedajo moja oblačila,ki sem jih nosila še pri 18 letih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 13:22:02   
Anonimen
Prišparamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jest bom umrla od smehauser posted image user posted image .Na žalost ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 13:29:31   
Anonimen
A sedaj se bomo vsi tukaj samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 13:35:17   
dory
do danes sem mela neki ja...pa sem mogla ene omare kupt,k morm nekam omare stlact...pa nov racunalnik z vso opremo tud stane...zej pa mal v minusu, drug let pa se en kredit za avtek....pomoje je tezko kej privarcevat,razen ce nimata vsak po ene 300jurjov place in nic kreditov :)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 15:24:30   
dinika
Prišparamo že če ne gremo naprej v minus.user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 15:37:45   
mika
Po moje je v takšnem obdobju kot smo sedaj- vsaj midva z možem, ko dokončujeva hišo- teško kaj prišprat. ko bomo pa si dokončno uredili dom, pol pa sigurno bomo. v bistvu koliko sedaj dava za kredit bova pol lahko varčevala. sedaj pač gre ves denar za življenje in veliko(večina) v hišo.

(odgovor članu dinika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 16:10:15   
sonce03
10.000 na mesec....to sem začela prejšnji mesec in šparam drugo leto za morjeuser posted image mogoče mi uspe...zdaj imam že 20.000 prešparanega.....bolje to kot ničuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 17:56:21   
copka
ne vem koliko prisparava- sva samo dva z eno redno placo, moja pa je "sezonska"user posted image . Prav veliko verjetno ne, sva pa stiskala zadnje mesece, ker sva junija kupila garderobno omaro (opremljanje stanovanja stane) in za to porabila ves denar pa se v minus sva sla in bova ostala v njem do novembrauser posted image

Ampak se moja "sezonska" sluzba vraca......bova vsaj zadihalauser posted image


(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 20:27:44   
lelaval
Šparanje - kaj je že to? Vsak mesec poskrbiva, da se nič ne prišpara. user posted image  Če ne rabimo cunjic ali čevljev za otroka, pa rabijo kaj drugega. Sicer pa si privoščimo kak izlet in nič ne ostane za v šparovček.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 22:32:50   
Samoyedka
Se podpišem pod Petty.

Drugače pa prišparamo...minus user posted image Nisva zapravljivčka, pa mislim da nama strašno slabo zaenkrat tudi ne gre, ampak šparat pa ne znava. Po drugi strani pa se niti ne trudiva, ker imava oba filozofijo, da uživaj dokler lahko. Čeprav  kakšnega jurja pa ne bi bilo slabo imeti na strani.
Svaka čast enim, ko s pol manjšimi dohodki in večimi otroki sfurajo gradit hišo, pa it na morje, pa še prišparat kaj (konkretno ena moja prijateljica)- jaz enostavno nimam te sposobnosti.

Cunje in obuja- razprodaje rulz user posted image Zdaj ko imamo pa še našega pokovca, bom pa tako ali tako raje zanj nekaj kvalitetnejšega kupila kot zase.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: koliko prešparate na mesec?
16.9.2006 22:35:48   
Anonimen
pršparamo 56800 na vrčevalni shemi pa odplačujemo 107 jurjov kredita. pa še en kup zavarovanj plačujemo, ki če tako gledaš so tudi neke vrste varčevanje...za tamali dve po 10 jurjov vsaki, pa mož ma skor ene 30 jurjov na mesec pa js ene 5, matr kok enga dnarja user posted image  kupm si pa na vsake kvatre kej, več mulcem.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: koliko prešparate na mesec?
17.9.2006 7:14:32   
snorlax
Šparanje.... hm, kaj je že to?user posted image

Sebi kaj kupiti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako že to zgleda?

Pri dveh delavskih plačah, dveh otrocih in gradnji hiše, so šparanje in kupovanje sebi le... sanje.user posted image Mogoče... nekoč.... ko otroci zrastejo in bo hiška vseljiva.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: koliko prešparate na mesec?
17.9.2006 9:34:12   
baby22
user posted image kaj je že šparanje????user posted image   res ne bi vedla.... user posted image  
živimo v kletnem enosobnem stanovanju, polnem vlage, plesni, itd. vse cunje ki jih imam hranim v vrečki, saj drugače splesnijo, začnejo zaudarjat po vlagi..., no sj tko tut sam rabijo dalj časa....kupujeva si za sebe nič, samo za user posted image , dohodkov imava 40.950 porodniške, do 100.000, plače, pa otroški dodatek, s tem da dava samo za plenice in mleko okoli 50.000, še enkrat tolk za položnice in nama ostane le malo za hrano itd. kupujeva samo nujno, saj komaj skoz mesec pririneva, je treba kar u minus it, na pozitivno nulo sva prišla zdj k je moj dobil regres, ampak bo zdj spet vse po starem... ničesar si ne privoščiva, ne hodiva nikamor.... saj nimava s čim...
cunj imam pa toliko dajih na prste dveh rok preštejem....da bi si kupila nove, mi tut na misel ne sme pridt.... ni dnarja...
mislm da se v tej državi ne da nič prišparat, če nimaš vsaj 300.000 jurjov plače, tko kot je prej že Teja. rekla... sej itak skoz gledajo kje te bojo obral, ne pa da ti kej dajo...k greš pa na CSD pa pravjo CENZUS ZA 3ČLANSKO DRUŽINO JE 94.000 SIT, TKO DA NČ NE DOBITE... MATE DOST.... user posted image user posted image user posted image
ah sej je brezveze.... sem poj sam user posted image  če o tem premišljujem....
U GLAVNEM PRIŠPARAMO SI MINUS... ŠPARANJE user posted image  KAJ JE ŽE TO???

_____________________________

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: koliko prešparate na mesec?
17.9.2006 16:52:46   
lenika
Ja nekaj pa že, koliko točno pa ne bi vedela.

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: koliko prešparate na mesec?
18.9.2006 9:30:12   
lencica
Mi nič ne prešparamo, pa user posted image  še sploh ni med nami. Koliko bomo v minusu februarja ko se bo rodil naš user posted image  pa vam povem !

_____________________________

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: koliko prešparate na mesec?
18.9.2006 12:37:07   
tejči77
Kaj pa naj prišparam? Če še hrane ne morem kupit take, ki bi jo rada jedla. Moram prekleto dobr preračunat koliko hrane si lahko privoščiva vsak mesec, da nama še ostane za položnice in bencin, da se pripeljem v službo. Že nekaj let bi si rada kupila garderobno omaro ker je nimam, pa ugotavljam, da jo tudi počasi ne bom več rabila.
Preračunala sem si, da bi imela večje prihodke, če ne bi delala in bila na socialni. Ne bi namreč imela stroškov s prevozom, oblačili in še kaj. Nove službe mi pa še ni uspelo dobiti. Kjub izkušnjam in visoki izobrazbi. Poleg vsega si pa z mojim umišljava še otroka, ker sva spoznala, da ni smisla čakati na boljše čase ker jih očitno ne bo. Kako bomo pa preživeli se mi pa ne sanja. Še vedno upam, da mi bo uspelo dobiti boljšo službo.
Tako da, mi ki delamo smo budale.
Kaj je z nami Slovenci. A morjo res že vsi po nas hodit, da se zbudimo al se ne bomo nikoli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?