|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zrelost jajčec
21.9.2006 9:11:07   
Anonimen
Meni je zanimivo kako se ginekologi različno odločajo za potek zdravljenja. Pri meni je najprej moraluser posted image  na spermiogram, to je bil pogoj da sem šla na HSG, tam so ugotovili, da je vse OK. Potem pavza čez poletje nakar sem 13 dan šla na UZ, kjer je ugotovila, da je sluznica lepa pripravljena na ovulacijo, jajčeca pa niso dovolj zrela, torej gremo na klimofen. Ima katera podoben problem, nedozorevanje jajčec???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 9:32:39   
Anonimen
verjetno si mislila, da folikli niso bili dovolj veliki, zato pa predpišejo klomifen.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 9:44:05   
Anonimen
Zdaj pa res ne vem...rekla je, da imam ogromno jajčec ampak nezrelih. Kako to vidi, ali na podlagi velikosti folikla pa ne vem.user posted image
Bi si morala kaj več prebrati o tem, pa mi kr ni, ker potem vse sorte razmišljam...rada bi pa vse odklopla koker se le da, da ne bi še kaj psiha prispevala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 10:24:33   
saša80
ne skrbi, verjetno je  tvoja ginekologinja res mislila na folikle kot je povedala anonimna2.. če je to to, potem se ne rabiš obremenjevat, ker to še bolj vpliva na psiho in do zanositve še težje pride..

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 10:33:24   
Anonimen
Že včeri sme se na isto temo nekje razpisla, mislim, da na upamo skupaj. Sugurno je videla folikle, ker jajčec z UZ ne moreš videt. So pa jajčeca v foliklih, zato j etudi mogoče rekla jajčeca, vendar moraš vedet, da so velikokrat folikli prazni. Njabrž je domnevala, če je folikel mali, potem je tudi jajčece nezrelo. Moji folikli so bili veliki, vendar so jajčeca vseeno nezrela. Sam mi je vseeno zelo sumljivo in čudno od kod tebi brez stimulacije veliko foliklo. Ženska na cikel pridela 1-2 brez stimulacije, zato mi to mal namign ena kake cistice, ki se vidijo kot folikli. Če folikel ne poči, pol iz njega rata vodna cista . ne vem, lahk pa se jaz motim, sam mene so nekak tako poučili. Kako pa maš menstre al so normalne, količinsko in po dnevih toćne?

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 10:57:19   
Anonimen
Mojauser posted image  je na 27 ali 28 dni, nikoli nisem imela težav s ciklom.

Verjetno vidi jajčeca, če je rekla, da jih je veliko, nezreli so pa verjetno, ker so premali.
Malo se mi zdi čudno, da bi se tako izrazila, če z ultrazvokom nebi bilo mogoče tega videti. Mogoče je pa to sklepanje na podlagi velikosti folikla, sam v tem primeru tudi ne bi mogla rečit, da je veliko jajčec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 10:58:31   
tejka**
Mišek,

povej mi na kakšen način pa so tebi ugotovili, da so folikli veliki, jajčeca pa nezrela?? Tudi z UZ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 11:09:45   
Anonimen
Z UZ vidiš samo folikle, ti rastejo in ko zrastejo se raspočijo in ven pride jajčece. Jaz se že 4 leta matram in hodim na UZ in celo 3 ICSI so za mano in šele na prvem ICSI, ko so mi s punkcijo prodrli folikle in posrkali jajčeca, so ob oploditvi videli, da so jajčeca nezrela za oploditev. Prej tega niso mogli vedet, ker so moji folikli bili zadost veliki. Vajini ali tvoji, pa so mali in sigurno na podlagi teg asklepa da je jačece nezrelo, ker seveda ne more dozoreti, če folikel ne raste in se ne razvija. Jaz sem imel aob stimulaciji 15 foliklov, vendar je not bilo samo 4 jajčeca, naslednjič sem imela 4 folikle in noben jajček, pa sem bila na UZ vsak dan in če bi na UZ videli, da nimam jajčec, potem me ne bi poslali na kuser posted image punkcijo, ki boli ko satan. Potem bi lahko vsaki ki je na OBMP že takoj povedali koliko jajčk bo imela, pa teg ane morejo vedet, ker ne vidijo ali je folikel prazen ali ne. Punkcija stane in tega potem ne bi brezveze delali, ker je naša država in medicina škrt ko user posted image

(odgovor članu tejka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 11:33:29   
tejka**
mišek1,

pa so ti predpisali klomifen? Če so ti ga, ali v tem primeru ne pomaga?

Joj, mi je kar nerodno, namesto da bi po netu poiskala kaj o tem, raje zvem iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zrelost jajčec
21.9.2006 11:52:30   
Anonimen
Klomifen sem začela jemat takoj po prvem letu matranja, najprej 1 nato še 2 tableti. pa ni nič pomagalo. Kasnej  sem opravljala številne preiskave in operacije in je bilo vse ok, oba zdrava. To se mi je vleklo še 2 leti pa še mal. Na kar sv apopenila in sva šla privat, kjer sva na OBMP pršla takoj, tu so ugotovili, da se s partnerjem imunološko ne ujameva, zato se njegovi spermiji zlimajo skup, ko pridejo vstik z mojim jajčecem. Tak da mogoč emi je K pomagal, ampak nisva mogla zanosit, ker so se njegovi limali. To bo večna uganka, lahko, pa da mi ni pomagalo. Pri rešu sem potem vseen prvi cikel začela z pol klomifena, sam da je videl ali reagiram na stimulanse. In sem. Naslednji cikel pa smo šli v ICSI (glih zaradi limanja).

Prej sem hotela še to napisat. Domnevam, da sta ali si šla samo enkrat k G na UZ v enem ciklu in je videla velikost tvojih foliklov in na podlagi majhnosti domnevala, da so premajhni in zato nezrela jajčeca. Ko si enkrat v OBMP potem hodiš vsak drug ali celi vsak dan na UZ in ti merijo za kolk so folikli zrasli. Od vsake ženske je različno, pa tudi od vsakega cikla je različno, kolk hitro ti bojo folikli rasli, zato ti na podlagi tega težko pove kaj takega. OK, povprečje je res neki, ampak lahko pa odstopaš od povprečje, tako kot jaz in ti potem tega ne more povedat. Meni so včasih folikli hitro rasli, včasih počasneje, vendar so zmeri pršli do primerne velikosti. Lahko bi se zgodilo, če bi šla kak dan kasneje, bi bili tvoji folikli tud zadosti veliki in potem bi bila jajčeca zrela. Ne vem. V glavnem, men so rekli, da se vidi ali je jajčece zrelo šele ko ga vzamejo ven in ga oplodijo. Če se ne razvija prav, pol ali ni zrelo ali je defektno, isti šmoren, zanosit ne moreš. Niti pod mikroskopom, ko ga vzamejo ven, ne morejo videt ali je zrelo ali ne, ker pol bi mi že takoj rekel, da nič ne bo. Pa sem zmeri mogla čakat en dan, da so videli kam se razvija.  Se prav, da z UZ res samo lahko sklepa o tem, ni pa nićč ziher, zato pupe, ne se sekirat, lepo jejte K in verjemite, da vam bo uspelo. Ne se prepustit G besedam.  Jaz verjamem, da vama bo K pomagal, saj bo uredil O in spodbudil, da bojo folikli lepo rasli ob pravem trenutku. Če se bo pa to zgodilo, pol pa bo ziher tudi jajček ta pravi.

Drgač pa ti kar sprašuj

(odgovor članu tejka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?