|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   melancani
8.10.2006 11:41:02   
Anonimen
Kako ga lahko vse pripravim? Za žar vem, pa pohane vem. A gre tudi kako k testeninamuser posted image
Pa še kakšen recept za enajstmesečnika prosim

Hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: melancani
8.10.2006 14:11:57   
vesna.com
Za testenine ga zrežeš na kocke,na čebulo, mal paradižnika zraven,česna,lahko še bučke...sol,poper in je super omaka.Zase jih ni treba lupit če ni prezrel,za 11m pa ga olupiš.Pravzaprav je najboljš da ga kar olupiš da ne boš posebi kuhala.Pa ne predolgo omako kuhat da ne bo sama "žmohunga".Bolj na hit nardiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: melancani
8.10.2006 18:44:09   
eya
Jaz tud naredim podobno kot vesna.com, pa dam ga tudi v rižoto...

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: melancani
8.10.2006 19:22:15   
Rok_LM
Melancane lahko pripraviš v omaki z mletim mesom. Najbolje je, da najprej narediš omako, Melancane pa nareži na kocke, in jih posebej popeci na olju, da spustijo vodo, nato pa jih zmešaj v omako. Super je tudi če z melancani popečeš še na kocke narezane bučke. Pazi kot pravi Vesna da jih predolgo ne pečeš saj so tako melancani kot tudi bučke najboljše ko še malo hrustajo.

Druga možnost pa je, da na olju popečeš na kocke narezane melancane, nato pa jih zaliješ s smetano za kuhanje in preliješ testenine. Po želji lahko dodaš še kakšno tuno, za malega pa jo raje še ne dajaj, ker je konzervirana in ker so ribe alergene, še posebej morske. Rib naj se nebi dajalo do enega leta starosti.

Obe varianti zelo radi jejo tudi naši trije tamali.

Pa dober tek!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: melancani
9.10.2006 13:09:33   
Maxica
Urška, enkrat sem že jaz spraševala - ti pripopam link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=872035&mpage=1 
Mogoče ti pride kaj prav.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: melancani
11.10.2006 11:20:20   
Anonimen
hvala vsemuser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?