|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZAKAJ ON?
3.11.2006 13:09:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2

Vem, da je noro vendar se neposredno počutim krivo za njegovo smrt. JAZ sem jih povabila na kosilo, od mene je šel! Zaradi tega imam tudi občutek, da ji je še težje ko vidi mene, saj se takoj spomni na nesrečno soboto.




Res je noro tako razmišljati user posted image ,...nisi ti čisto nič kriva. Taka je usoda, če ga ne bi doletelo na tisti cesti bi ga pa drugje user posted image  user posted image  user posted image ,...življenje vsekakor ni pravično,...če si jih povabila na kosilo si pa naredila samo dobro stvar. Nič slabega!
Ne vem kaka oseba je ona, meni je zelo odgovarjalo, da sem to bolečino dala iz sebe s tem, da sem 1000x ponovila kaj se je zgodilo in sem na koncu dneva mrtvo utrujena padla v posteljo. Če pa se bo zaprla vase zna bit to problem,....user posted image  Jaz sem vedno imela v mislih samo najino pikico.

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zakaj on ?
3.11.2006 13:14:33   
eva1
moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zakaj on ?
3.11.2006 13:46:50   
petra*
Pozdravljena,tudi od mene sožalje tebi in njegovi družini.Veš Sara, ko ti umre draga oseba iščeš odgovore, postavljaš si en kup vprašanj in tistih če-jev, kaj bi bilo, če ne bi itd... To so normalni občutki ob takšni tragediji.In tudi tvoj občutek krivde. Res nisi ti kriva si pa ena izmed zadnjih oseb, ki si z njim komunicirala in zato je še toliko težje.Tvoja prijateljica je v šoku, pravo zavedanje, izguba, žalovanje bo prišla kasneje.Ne boj se, če na začetku ne bo želela komunikacije s tabo - pa ne zato, ker bi te krivila ampak preprosto zato, ker tudi odmik od družbe je včasih sopotnik žalovanja. Sara, tebi želim, da ti dnevi žalosti minejo v miru. Tvoje misli se bodo še nekaj časa sukale okoli občutka krivde vendar to je posledica šoka, to je posledica žalosti in zanikanja.NIčesar nisi kriva, si  oseba, ki ima rada prijatelje in ki sočustvuje z njimi in bi jim želela vrniti skupne dni. veliko moči in poguma ti želim,     

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zakaj on ?
4.11.2006 11:06:11   
sara2
Hvala vsem, ki sočustvujete z nami in nas tolažite. Včeraj je bil pogreb in smo se od nejga poslovili v velikem številu. Kljub bolečini, je bilo prijetno videti množico ljudi, ki se je prišla poslovit. Na pogrebu se je izkazalo to kar smo vedeli vse njegovo prekratko življenje. Rad je imel ljudi, rad je imel družino in prijatelje. Živel in razdajal se je za druge. In tako so se mu včeraj prišli poklonit skoraj vsi, ki ji je nekaj pomenil in ki jim tudi sam bil drag prijatelj, sorodnik... Pirjateljica je sicer s težavo spremljala vse skupaj, saj je in še vedno nekaj časa bo v šoku. Je pa prestala vse skupaj in sedaj upam, da bo malo lažje. Saj veste, dokler ni pogreba še ni vse dokončno. Sedaj pa mislim, da bo tudi njej nekoliko lažje, saj je to dejanje za njo. Morda se bo slišalo čudno, toda pogreb je bil lep. Prisotni smo bili vsi, ki smo mu kaj pomenili, obkrožalo ga je cvetje, ki ga je imel neizmerno rad, občasno so naletavale snežinke, na koncu pa je sijalo celo sonce. Radi ga imamo in pogrešali ga bomo!
Naj najde svoj mir!
Hvala vsem

(odgovor članu petra*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zakaj on ?
4.11.2006 12:35:21   
Blacky30
Moje iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

Bodite močni in stoj ji ob strani zdaj, ko bo vse šele prav prišlo za njo. Bodi vztrajna tudi, če te bo odganjala, pomagaj ji, da zaživi zaradi svojih dveh otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zakaj on ?
4.11.2006 12:38:30   
Anonimen
Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zakaj on ?
4.11.2006 13:32:47   
LARIKA
TUdi moje iskreno sožalje ob tej veliki izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zakaj on ?
5.11.2006 5:35:24   
mmijau
user posted image Sara, sedaj je bilo veliko stvari na kupu. Pustite jo par dni, da zbere misli, potem pa ji stojte ob strani. Vam bodo dnevi hitreje minevali, ona pa ne sme biti preveč sama. Ne pozabite jo povabiti s sabo, ko se družba kam odpravi in vsaj enkrat na teden jo peljite med ljudi. Ne dovoli, da bi imela izgovore. Potem se bo samo zaprla v sobo in jokala, ga iskala,...
Naš prijatelj je izgubil ženo. Sedaj je od tega eno leto. Ostal je sam z dvema otrokoma. Ni besed. Naučil se je kuhati, prati, vse vglavnem. Te pomoči ni želel. Se pa dobimo v soboto dopoldan, po nakupih, na čaju ali kavi. Malo se nasmejimo njegovim dogodjuščinam v gospodinjstvu pa malo kaj svetujemo ali pa on nam. Ženo velikokrat omenimo, kako bi to ona, kaj on bolje,... Ne izogibamo se njenega imena in se ne delamo, da je NI. Mislim, da mu je to zelo všeč. Vedno pa reče, ko boste šli k njej, se oglasite, bom kaj spekel, pa kaki liter se bo našel. Zelo je težko ampak bili so urejena družina prej in so ostali še sedaj.
Mamica jih čuva, zelo jo pogrešam,...user posted image user posted image user posted image



_____________________________

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ZAKAJ ON?
6.11.2006 6:58:46   
srki
Sožaljeuser posted image , stojte otročku in mamici ob strani.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Zakaj on ?
7.11.2006 12:48:08   
Badeja
Dolgo sem premišljevala in si želela izliti bolečino na papir, pa nisem imela poguma. Danes sem to brala in nekaj mi je dalo moč.

Sara2, če ne bi bilo mene doma, ne bi mogel oditi z motorjem. Jaz se počutim isto, tudi v meni so te misli. Pa vsako soboto sem nekje, razen te preklete sobote, ko smo bili doma!
Ko se je to zgodilo je bila pri meni, skupaj sva ga čakali kot že nekajkrat prej. Otročička sta se igrala, midve pa pogovarjali... Ona je samo klicala, klicala, klicala in se spraševala zakaj se ne javi, ponavadi je poklical nazaj v roku pol ure. Zdaj pa nič. Rekla mi je vidiš, potem pa začnem še razmišljat, da se je nekaj zgodilo. Jaz pa ji odvrnem, ne razmišljaj tako, mogoče se vozi pa ne sliši ali pa ni pogledal na telefon. Čakala ga je skoraj do sedmih, nato pa odšla domov. Čez tričetrt ure klic- in takrat se mi je zrušil ves sistem. Jokala sem, mali bruhal, moj stal pri miru in ni mogel reči niti besede. Kliče svoje, naj pridejo- sto let traja. Mali neha bruhat, se joče pri njegovi mami, ne želi ji zaspat. Zberem se, ga uspavam, zaspi mi v minuti...
Težki so dnevi,  zelo težki, jaz pa nosim v sebi bolečino- da bi se lahko vsaj zjokala. Danes sem prvič izlila nekaj svojih čustev, lažje mi je.
Cele dneve samo razmišljam, sem z njo v mislih. Boli me, ker vem kako trpi, boli me ker vem kako ji je hudo. Boli me, ker so bili popolna družina. Boli me ker se gre za mojo družino. Družino, ki mi pomeni VSE na svetu. Zakaj se to zgodi ravno takrat ko začne nkdo uživat srečo, zakaj je usoda takšna, da nekomu ne dovoli, da bi bil srečen? ZAKAJ???

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Zakaj on ?
7.11.2006 13:41:17   
Klarita
Ti prekleti motorji! Čeprav sva tudi midva navdušena motorista, me take zgodbe še bolj pretresejo. Sama sem se začela motorja bat, čeprav tudi sama vozim (bolje rečeno, sem vozila). V takem času, kot sedaj, ko se sezona konča, si prav oddahnem in z veseljem pospravim vse stvari v omaro. Ko sem bila mlajša me ni bilo ničesar strah in sem bila čist sproščena, sedaj pa se čedalje težje vsedem na motor. Midva sva kar veliko na cesti, letos sva bila celo na daljšem potovanju z njim, ampak vam povem, da je bil najtežji čas priprave, ker sem z muko in strahom pakirala. Vem, da se mojega nikoli ne bo dalo prepričat, da bi se raje z avtom vozi, ampak kaj naj. Ko je na cesti sem vedno v strahu in upam, da pride čimprej nazaj. Celo poletje se veselim dežja, ker potem vem, da ne bo šel nikamor. Upam na najboljše!
Iskreno sožalje punce in glavo gor, odšli so na boljše (tako vsaj pravijo). user posted image  Za vse vas!

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Zakaj on ?
7.11.2006 16:20:25   
sara2
Barbara 2!
Tudi jaz sem premlevala kako kako zmanjšati šok in bolečino ob tako veliki izgubi in ker papir oziroma v tem primeru računalnik prenese vse, sem to storila. Sama sem še sedaj v šoku in pravzaprav še ne dojemam vsega skupaj. Vem samo, da ji moramo pomagati in stati ob strani. Toda kako??? Trenutno je v takšni fazi, da ne dviguje telefona, želi biti sama... Mene pa skrbi zanjo, za otročka. Če bi mogla bi ji odvzela vso bolečino, dala bi vse zato, da se to nebi zgodilo njim! Bili so popolna družina, z ljubeznijo sta pričakovala prvega in sedaj tudi drugega otročka. Še v soboto, pri kosilu je govoril, da če bo punčka, ji bo dal on ime. S sinkom sta skupaj norela po moji predsobi, čez eno uro pa ga več ni bilo. ZAKAJ? Lani za poroko nisem bila zraven pri pripravah, sedaj sem izbirala žaro zanj! Ironija ali usoda? Sedaj se vsakdan peljem tam mimo in vsak dan prižgem svečko zanj. Imam občutek, da je takrat blizu in mi je malo lažje. Bo kdaj manj bolelo?  user posted image Naj ga čuvajo angeli, saj je za nas vse, ki smo ga poznali sam bil user posted image !!!!!
Pozdrav in javi se še kaj!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Zakaj on ?
7.11.2006 18:35:57   
Badeja
Sara2, sem ti poslala ZS.

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Zakaj on ?
8.11.2006 9:04:38   
Anonimen
Sožalje!!
Drugih besed ne najdem v taki tragediji.user posted image

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Zakaj on ?
14.11.2006 20:39:12   
KBM
Moje sožalje!!



user posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?