|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
1.11.2006 22:36:30   
shooo
helou, ajm bek!pozdravljene mamice, dojencki in noseckauser posted image user posted image user posted image user posted image
prvo,OPRAVICILO ker nisem dostavia podatkov za tabele.za osmi mesec imam nekje odokativno  napisano za daveti pa nic. sramota!!!
drugo, uspela sem prelistar zadnjo stran in  malo poslediti zadevam. tasonka, sozalje ob izgubi!
odtalim cestitke ob prvih korakcih, 3.,4., 5. zobu in vse ostalo kar sem zamudila v prejsnjem mesecu.
nam se je uspelo preseliti, in ko sem imela stvari zbasane  v napo dokoncano stanovanje sem spakirala in sva z nezo sle v  mostar k mojim starsom. fantazija!
imeli smo fantasticno vreme in milega cajta za potepe in divjnje. tata je full potrpezljiv in se je ure pogovarja z neziko, ji po miljon krat pokazal kako se odpre skatla, pritisne gumbek....mama je pa dolj divjak in je z nezko plesala, se afnala...vriskanje in piskanje po cele dneve.
nezka je dobila obe zgornji enki. ko sem opazia da je leva zunaj je ze tudi desna pokuklala. sedaj ven bode eva 2. brez driske,vrocine, teckanja...
v mostarju je skoraj vsak dan probala kaksno novo hrano. prve zrele kakije,mandarine- kar s skorjo-domace nic spricane, rastiko-posebno zelje,jagnjetino, bamijo-vrsta hibiskusovega cveta,lepinjo-(no ja,user posted image ) in druge kuharske mojstrovine mojega starega.
spimo po ok.dokler ne izgubi dudo!fak, kak se naj losamo te dude!!! a cez dan kot da ne obstaja. sam jo tlaci ven i not in se rezi..a ponoci pa ne gre bez nje.
ok.
nekom sem se dolzna ene fotke.mmetka?
grem zdaj, naj se cetstitam vsem slavljenckom v prejsnjem mesecu!
lahko noc

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
1.11.2006 23:08:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Tašonka user posted image  user posted image  user posted image ! Čestitke! Boste imeli pestro naslednje leto auser posted image . Super! A te je kaj strah kako boš sfolgala 2 malauser posted image  user posted image ?

Joj, ne vpraši! Še preden sva šla v akcijo za drugega user posted image  in sva se samo pogovarjala o tem, me je blo že prav hudičevo strah. Pomoje se mi bo vsaj do poletja 2008 mešalo, če ne celo do poletja 2009.user posted image

Hvala vsem za čestitke!user posted image

Pa še tukaj čestitke Maticu za prve samostojne korake!

Shooo, WB! Super, da ste se uspešno preselili, da sta uživali v Mostarju, pa čestitke za zgornja dva zobka...user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
2.11.2006 7:25:41   
Anonimen
Jutro

Tašonka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sem prebrala, da si ponovno user posted image  je tudi mene zgrabilo, da bi. Ampak nimam možnosti user posted image user posted image user posted image . Bo treba še prej kaj končati in najti. Bo pa mogoče čez kakšno leto, dve. Čeprav je moj rekel, da ne.

Prav tako čestitke za nove zobke in nove korake.
Pri nas je še vse po starem. Od prvih zobkov je minilo že mesec in pol, pa smo še vedno samo na dveh. Še vedno čakamo zgornje.
Kar se pa gibanja tiče, je pa Klavdija najraje na nogah. Včeraj smo bili cel dan doma in cel dan sem bolj kot ne šibala z njo po stanovanju sem in tja. Iz sobe v kuhijo in nazaj. Pa pavza za minutko ali pa še to ne in spet juhuhu na noge.

Sem pa včeraj zvečer videla, da imamo vneto rito. Po dolgem času, nas je spet treščilo. Pa sploh ne vem od čega jo imamo. Mogoče od kreme za ritko. Mi je med prazniki zmanjkalo od Bubchena, pa sem vzela Aventovo, ki jo imamo doma že ziher eno leto. Pa je rita postala rdeča. Tako, da sem ji zvečer spet namazala tisto specialno od Bubchena. Tisto pa hvala bogu imam še eno tubo. Bomo videli kaj bo. Drugače pa v lekarno po kremo proti glivicam.

Danes je pri nas očitno kar mrzlo. Bomo dopoldne verjetno kar lepo doma, popoldne pa ven, če ne bo spet mrzel veter pihal.

se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
2.11.2006 8:44:06   
rija
Mi gremo v ikeo. Če kera kaj rabi hitro....

Liju: tebi koške?

Alenkica: tebi stolček....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
2.11.2006 10:08:11   
liju
Rija:upam, da ni prepoznouser posted image JA, PROSIM DVA KOŠKA!Lahko različne.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
2.11.2006 10:26:56   
rija
Nisi prepozna!
Je bil mali tak siten, da smo ga morali dati dol, ga sploh zrihtati nisva uspela do konca, da bi spal v avtu.....zdaj pa čakam, da se zbudi.....

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
2.11.2006 11:02:54   
Ovnica78
Ojla!

Prazniki so za nami. In zopet imam nekaj časa, da pokukam na RR.
Kaj je novega pri nas? To, da je začel Tin vstajat na nogice kjer koli je možno. Tako, da je pri nas zelo pestro.

TAŠONKA ČESTIIIITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

AjdaN zelo lepe čestitke! Tudi jaz jih že kar nekaj let delam sama in tako bo tudi letos. Bom pa letos verjetno kar Tina poslikala s kakšno božično kapo. Letos ne bo toliko časa, te pa lahko na hitro naredim.

Ovčka čestitke za Larine prve korake!!!user posted image user posted image

No, komaj se vsedem za računalnik že moram it. Alarm!!! Pa bom drugič kaj več dodala!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
2.11.2006 11:07:13   
bobika
Pozdravljene!
Najprej čestitke Tašonki za user posted image . Čimmajn skrbi in nič zapletov!
In pa Maticu za prve korake.
Shoo, končno si se nam oglasila, smo te že pogrešali. Čestitam za selitev in vam  želim v novem stanovanjo vedno topline in sreče.

Mi smo nocaj kar spali. Razen tega, da je dobro uro se pogovarjala in jokala v spanju, ko sma obupala in jo pustila, da je v spanju delala kar ji je bilo je vredu zaspala in spala danes do pol desetih user posted image . Včeraj je pa zaspala že pred sedmo, ker je včeraj samo enkrat spala dve uri in pol.
Danes je začela full kašljati, bom popoldan poklicala p, da vidim, če se moramo priti pokazati.

Jaz sem še vedno nekak bolana. Ne vem kaj sem to fasala user posted image  Vročine zjutraj nisem imela, se mi pa zdi, da jo sedaj že imam.
Pa še sami sma domauser posted image .
Kako animirate in rihtate otroke, če ste bolne? Jaz še sama ne moram ravno kaj pametnega, ne da bi še za Manco mogla skakati?user posted image

Grem zdaj, ker je že tečna, jaz pa tudi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
2.11.2006 12:40:22   
bobika
Manca spi jaz pa ne morem :)

user posted image
med bučami jem jesenske pridelke (jabolko)
user posted image
telovadba v stajici
user posted image
lakukarača, lakukarača,....
user posted image
tako, se jaz odpravljam na potep

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.11.2006 13:44:40   
KatjaD
IIIII, kok je cute s temle ruzačkom.... Super, Bobika, da boljše spite. Sej mogoče se bo pa kar hitro unesla.

Jst sem pa čez praznike zbolela, in sem še zdej čist preč. Pa danes še posebi, ker Matic skoz po meni leze, jst se ga pa sam otepam, da ga ja ne bi okužla. Pa ne gre. Hoče bit pri meni user posted image ! Ko da bi me hotel potolažit. Pa pe sama sva seveda doma, spat logično, da noče, tako da je cel čas na meni. Se prav bojim, da ga bom okužla in bomo meli celo sr****.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.11.2006 14:52:21   
LE&TA
Ojla!
Ne utegnem vsega prebrat kar ste napisale.
V pondelk začnem delat na polno, zato bo šel user posted image  na porodniško do konca. Se že ful veseli. Upam da bo šlo in da bom jst čimprej iz šole nazaj, če ne bo kakih popoldanskih fint, seminarjev, izobraževanj... SE kr veselim, ker bo kr velika sprememba. Vam bom poročala kako gre.

Ena nova pri Tinkari: dans je šla po stopnicah gor po vseh štirih, pa je sploh nisva vidla, enih 7 stopnic je preplazla. Sm bla ful presenečena, da tud to lahko nardi. Tko da pazte na stopnice.

Ponoči še vedno jokamo in ne spimo lih dobro, pa tud sadja še vedno nejemo.

Zdej grem pa u LJ mal u šoping, da si kej kupim za v službo. Pa za Tinkaro verjetno tud kej! user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.11.2006 16:02:28   
alenkica
Pozdravljene!

Ogromno ste čvekale, lih da sem vas prebralauser posted image .

Naš Jure pa je dobil že četrto žagico, še malo pa bo pravi krokodilček user posted image .

Zadnje dni pa se je navadil dajat papa in to zelo lepo, pa še ljubčka pošilja, z ustki, kot da bi dajal ljubčka.

Je pa ful vesel ta teden ker je prišla druga sestra domov,ker ima počitnice (uči na srednji). Mu je zelo zanimiva, stalno jo opazuje, sploh njene dolge in goste lase. Seveda je bilna začetku jokec, ko ga je prijela, danes pa se je že vrgelv njen objem.

Tašonka kar nisem mogla verjet, ko sem prebrala. Ti si že druga januraka, ki bo kmalu zibala. To je pa super, kot zgleda bo šlo zdaj kar po vrsti user posted image .

Bravo Sari za prve korake!!! Nas je krepko prehitela vse! user posted image user posted image

Bobika super slikice, tvoja mala je prava lepotička, kot vsi naši janurački.

Rija hvala da mi boš vzela stolček. Za plačilo mi piši na Z.S.

Tako, Jure postaja lačen, lepo se mejte!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.11.2006 19:42:14   
puri
Ojla!

Zelo veliko ste pisale, jaz pa res nimam časa vsega brat, zato upam, da ne bom spet kaj pomembnega izpustilauser posted image

Tašonka ČESTITKE za nosečnost. Želim ti, da bi nosečnost potekala brez težavuser posted image

Nemsis, upam, da se Klavdiji ritka čim prej pozdravi!

Bobika,.....a Manca je pa kar rada v stajci? Jaz sem našo že pospravila, ker ni hotel biti noter, pa tudi Tim in Nik nista hotla bit kaj dosti noter. Bili so samo ene dva meseca, samo takrat, ko so začeli sedeti, ker jim je bilo zanimivo, ko sem jih obložila s povštriuser posted image

KatjaD,....čim prej se pozdravi! Maticu, pa čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Alenkica, čestitke za četrti zobekuser posted image

AjdaN,...zelo lepe čestitke!

Maj se iz dneva v dan bolje plazi in sedaj pripleza že povsod in ga moram prav gledat. Strah me je, da ne bi kaj pojedel, ker bratca mečeta razne igračke po tleh, ki so za Maja premajhne. A vaši tudi še vedno vse dajejo v usta?

Začel je pa govoriti tudi BA BA!

Kaka sedaj že 5 dni čisto vsak dan in tudi po 2xuser posted image . Sem mu res vsak dan začela dajat slive, ki jih namočim čez noč, sedaj 2 dni namočim samo še po eno in potem mu dam nasledni dan to za pojest in popit vodo in se mu je prebava res uredila.

Zunaj je pa danes res mrazzzzzzzzzzuser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.11.2006 20:29:30   
lonja
Ojla,

no, po tednu dni res super počitnic na Djerbi, ker smo imeli vsak dan 30 stopinj in več smo se včeraj vrnili v ta mrazzzzzzzz, že cel dan me zebe kot cucka, pa Ajda ma tudi skoz mrzle nogice.

V glavnem najprej:

Taši, user posted image user posted image user posted image , full sem vesela, ko si tko lepo zadnjič v Koloseju rekla, da tečeta drugi krog. Kot sem sama takrat omenila, se tudi midva o tem velik pogovarjava, pa priznam, da sva imela zelo dober namen na Djerbi. A je imela Ajda svoje muhe. Imela je sicer svojo posteljico, a je bila najina zakonska takoooo privlačna. In potem Bog ne daj, da se kaj zamaje, takoj jok. Tako da z našo drugo user posted image  vsaj še en krog ne bo nič, na žalost.

V glavnem,Taši, zdej moramo res kmal na kak sprehod, ker pol ko boš imela bušija bo to težje in težje. Kdaj torej?

Sem pa šele danes prebrala žalostno novico o izgubi tvoje prijateljice, zato se ti opravičujem za zamudo, vseeno pa moje iskreno sožalje.

Tinkamiška, full si pridna, ko ti rata takole delat doma. Men komaj znesejo vsakodnevna opravila, kaj šele, da bi kaj za službo delala. PA sej se izteka tole veselje doma, še mal pa grem nazaj v norišnico. Glih na izdelavo letne bilance bom prišla.
Tale tvoj link za naročit igračke je pa super. Seveda sem za to, da si razdelimo poštnino, kdaj pa boš naročala, prosim, sporoči. Se mi vidi, da sem rojena na Gorenjskem user posted image

Ovnica in Popek, full luštne slikce vaših user posted image  ste pripopale. PA leotu čestitke za prve korake.

A&T,dobrodošla nazaj na RR!

Rija, sem ti nameravala zaželet vse naj Tilčku za ozdravitev, a je medtem, ko me ni bilo, že ozdravel. Toliko bolje. A če pride na kavo tudi kakšna Vrhničanka ne bo nič narobe user posted image ?

AjdaN, super voščilnice. Jaz sem čist anti glede tega, dej pošlji še mani kak vzorec, mogoče pa me kaj zadene in se letos spravim tudi k temu.

Bobika, tudi tvoja Manca je prava lepotička na slikah.

Kaj pa je pri nas kaj novega?

user posted image  imamo šest zobekov, dva spodaj in štirje zgoraj
user posted image  plazimo se s svetlobno hitrostjo, da jo komaj dohajam
user posted image  naj opravilo je gledati v pralni stroj, ko se pere perilo, še bolje, ko se vklopi centrifuga. Takrat imam tudi dvajset minut miru. Je tooolk zanimiv.
user posted image  na Djerbi smo ful čofotal v bazenu, ploščda pred bazenom pa je bila itak cela naša. Pa ful smo osvajali s pogledi uboge Arabce. So našmu očiju ponudili nekaj 1000 kamel za naju obe.
user posted image hodimo pa še ne in tudi še ne bomo kmalu. Vsaj po moje.

Zdej grem pa k možeku na kavč se stisnit. DA ne bo kaj narobe.....

lonja user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.11.2006 20:46:32   
ajdaN
Čeeeeeer punce! Matr je user posted image  mraz zunaj! Smo šli okrog petih prižgat svečke (namesto v včerajšnem dežju) pa smo skoraj zmrznili. Pa še veter piha. Kriza!

Men grlo vedno bolj boli. Ampak jaz bom že, samo da se mali ne naleze. KatjaD sočustvujem s tabo. Jaz tudi mulčka stran tiščim pa se nekako ne dauser posted image .

Danes ponoči ga je nekaj metalo, je začel okrog pol petih jokat in sem 3x letala tja pa mu dajala dudo. V četrto se mi pa ni dalo več vstat in sem ene pol minutke kar ležala v postelji, potem pa le ugotovim, da bo zgleda treba vstat, ker je tako vpil. Pa pridem do vrat spalnice pa utihne kot bi odrezal! In spi naprej skoraj do osmih. Kaj mu je bilo - nimam pojmauser posted image . Mogoče bo še kakšen zob, glede na to, da jih ima že dva meseca 5! Bomo videli.

V glavnem jaz potem nisem več nazaj zaspala in sem danes bolj povožena.

Shooo WB. Naj ti bo da se tako dolgo nisi oglasilauser posted image , vidim, da sta z Nežko maksimalno izkoristili ta čas in uživali kar se je dalo.

Rija kako je bilo v Ikei oz. med vožnjo? Upam, da mulc ni spet izvajal kakšnih opernih arijuser posted image .

Novo pri nas?! Hmmm? Aja mali je začel veselo "kužat" po vseh štirih. In počasi opušča gverilsko taktiko plazenjauser posted image . Je ugotovil, da gre po vseh štirih hitreje. Vstaja kjerkoli, kadarkoli, tolče z igračami po stekleni mizi user posted image (sva jo včeraj že začasno likvidirala)... V glavnem je vedno bolj pestro.

Puri pri nas niti ne tlači več vseh zadev v usta, tako da sem malo bolj mirna. Pri vas pa verjamem, da je polno "nevarnosti" ob dveh starejših bratcih.

O Lonja in Ajda WB. Samo da ste uživali! Pa vidim, da vaju možek ni prodaluser posted image . Ajda pa očitno hoče biti še nekaj časa prva violinauser posted image . Voščilnice si pa lahko pogledaš v mojem albumu (geslo loli).

No za konec pa še ena novička! Danes smo jo razglasili še zadnji "ožji žlahti" tako da jo sedaj lahko delim še z vamiuser posted imageuser posted image Tudi pri nas bomo drugo leto zibaliuser posted image  user posted image . Začetek maja prihaja še en user posted image . Kako bom sfolgala mi še ni jasno, ampak nekako bo moralo iti. Razlike bo pa "celih" 16 mesecev. Tašonka bova lahko ena drugi jamrale, če bo sploh še kaj časa za RRuser posted image .

No tako, grem še malo okrog po forumih pregledat, potem pa pred TV. Uživajte pa mirno noč.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.11.2006 21:19:53   
bobika
ČESTITAM še eni srečki nosečki AjdiN!!!
Kar ne morem verjeti kako ste pogumne!
Sedaj pa je nastopil pri januarčkih kar pravi babybum za naslednjo leto user posted image

Le&ta, še dobro da nimamo stopnic, ker bi verjetno pri nas tudi plezala po njih, ker gre povsod kamor ji je.

puri: v stajici je večkrat na dan, zdrži pa v eni rundi le kakšnih 10 min. V njej je še edino varno, da lahko vsaj na wc skočim. Drugje se mi samo gor pobira in spušča, pa še stati ne zna vredu.
V usta si pa manca tudi vse tišči. In prav išče, da najde kakšen košček omazanije. Nima pa še nobenega zobka, tako da  bo to verjetno zaradi tega.

Jure user posted image  za žagico
KatjaD in AjdaN lepo se pozdravita!
lonja: super, da ste imeli tako lepo vreme in ste uživali! kako je pa tinkara prenašala polet?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.11.2006 21:23:36   
mmetka
ajdaN-user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.11.2006 21:45:32   
Anonimen
Iiiiiiiiii, ajdaN, pa sej ti me šišaš za cela dva meseca!!!! ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image  Mi boš lahko nasvete delila, kako folgat dva mala pamžka.user posted image  Jamrale bova pa komot druga drugi, k jst bom ziher jamrala, kok mi je hudo. Sama sem si kriva, a ne?user posted image  Sem pa dans še en test nardila in sta bili danes pa dve zelo očitni črtici, tako da je za ziher.

Lonja, WB! Ja, čimprej se bo treba dobit, pa ne zarad mojega trebuha, ampak ker se že kar dolgo meniva. Zdajle je sicer Špela boga, tako da nikamor ne gremo in ne sprejemamo obiskov, drugače pa lahko tudi na obisk prideta, da ne bomo lepega vremena čakali. Na sprehod lahko gremo pa tudi tukaj, če bo lepo.

Puri, v usta Špela niti ne daje veliko, ampak ponavadi glih tist, k bi blo najmanj treba.user posted image

Alenkica, čestitke za 4, zobek!user posted image Ej, a veš da če bomo imeli fantka, mu bo ime Jure.user posted image

LE&TA, super za službo!user posted image  Saj vem, da je težko it delat, ampak malo pa paše odklopit med ljudmi.

Bobika, lepe slikce!user posted image  Me veseli, da je Manca bolje. Joj, ko sem bila jaz bolana, sem komaj skrbela za Špelo. Moj možek si je sicer vzel en dan frej, da je skrbel za naju obe, samo to je bilo premalo. Drugi dan sem bila že prepuščena sama sebi in tamala je kot za stavo skoz na meni visela, da sem jo većinoma prenosila.user posted image Z masko na nosu.

Ovnica78, čestitke za postavljanje na nogice!user posted image

Pišuka rija, vedno zamudim to Ikeo!user posted image  Moram si pogledat, kaj točno rabim, pa ti bom kar poslala na ZS za naslednjič.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.11.2006 21:45:45   
liju
Čer!
Mi pa smo danes že bili brez vročine, tak da so sigurno zobki povzročili to *nadlogo*.
Kak lepo je prebrat, da se tak hitro odločate še za enegauser posted image , pri nas pa še nekaj časa ne bo nič.user posted image
Torej Tašonka in AjdaNuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

Shooo:Ja, lepo da si se oglasla, jaz sem že par krat spraševala, kje hodiš. Čestitam za uspelo selitev in vam želim čim več udobja, topline in polno stanovanje otroške ljubezni.

lonja:WB! Lepo da ste uživali. user posted image , pa že ve kdo je glavni in bo še nekaj časa.user posted image user posted image

Rija:Kak je uspela vožnja? A si dobila?

Vidim, da kar nekaj mamic daje prehlad, zato za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image

Pa za prve korakce, mislim da Lariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za nove vragolije in zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš user posted image , pa se vstaja, kjer je le možno, pleže tudi vse povsod, za njega ni oviruser posted image user posted image user posted image
Zadnjič, je stal brez držanja par sekund, pol pa padec na rito.user posted image Full je bil hecen, nič mu ni bilo jasno, kak te lahko stoji.user posted image

Bobika in ostale, ki ste pripopale slikice:user posted image user posted image user posted image user posted image , saj to so naši januarčki.user posted image Full dobre slikice!

Nič, grem zdaj pred tv in spat, sem že full user posted image !
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.11.2006 21:47:01   
XXYY
Dober večer!

Naprej AJDIN čestitke za srečno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Vidim, da bo drugo leto res pestro. Kar tako naprej. Jaz se še nisem odločila še za enega. Mogoče veliko kasneje. Ne vem.

MATIC (KatjaD) : za prve korake user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

SHOOO in LONJA: WB.

AJDA (Lonja): čestitke za 6 zobkov user posted image  user posted image  user posted image  . Očitno hoče Ajda biti še sama user posted image  . Noče meti druge družbe, kot vaju user posted image .

JURE (Alenkica): čestitke za 4 zobek user posted image  user posted image  user posted image  .

BOBIKA: Manca je pa res pravi fotomodel. Pravi cukrček je.

KATJAD in AJDAN : hitro se pozdravita user posted image  .

Tudi mi smo vsi bolani. Lara je še vedno prehlajena, pol je še ati "fasal" od nje, jaz pa od njega. Njiju dva samo nos zafrkava, mene pa grlo neki zafrkava, pa full kašljam. Da se me zjutraj Lara kar ustraši, če ji kaj rečem, k mam tako globok glas. Po mojem v LJ. razshaja neki virus gripe user posted image  .

Jutri mave pa z Laro posvetovalnico, ki bi jo morale imeti že pri 9 mescu. Pa sve jo prestavile zaradi tiste ključnice. Pa me prav zanima, koliko bo pokazala tehnica in mernica user posted image  . Ker se včasih prav obe borive, da sploh kaj poje user posted image  .

Vsi bolančki user posted image  pa se čim hitreje pozdravite. Samo za vas veliko, veliko user posted image  .

Zdaj pa grem še malo pred TV.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.11.2006 22:06:31   
rija
AjdaN:

pa to je za znoret krasno
user posted image  ČESTITKE!!! Evo, mi smo nazaj. Mali je bil danes tak fajn, da bi si dala danes jaz tudi še kakšnega gor naredituser posted image user posted image  Po poti je sodeloval, po trgovinah tudi, potem pa je kar mrknil....v glavnem superuser posted image  Jaz pa sem kar preč: od utrujenosti in jeze, ker se ne morem kontrolirati
user posted image  sploh ne v Ikei in Interio. Sem zopet za frčkaraj in dom uspela zapravit eno malo plačo user posted image user posted image user posted image  Da bi si vsaj ene spodnje gate kupila, nič.user posted image user posted image  Evo, naslednje 3 mesece ne grem več v Graz!Prosim, da mi javi, če bo šla katera od vas, da mi prinese, če bom kaj rabila. Liju: koške imam.Alenkica: stolček tudi. Javita mi svoje naslove, da jih lahko še jutri pošljem. No, lahko pa si jih prideta tudi iskat.user posted image  Pa Lonja, seveda ste tudi vrhničanke vabljene na kavo. Prosi tvojga, da vaju zategneuser posted image  Shooo: tudi jaz sem pogrešala tvoje pisanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Superca, da ste se uspeli preseliti in da sta imeli fajn počitnice. Tako razvajanje bi tudi meni neskončno pasalo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
3.11.2006 6:59:09   
puri
Dobro jutro! Mi smo že pokonci.

AjdaN,......ČESTITKE TUDI TEBI ZA NOSEČNOST!user posted image user posted image user posted image . Se prav razveselim takih novičk. Ste kar pridne,.....kar tako naprej, pa me boste kmalu ujeleuser posted image

Lonja,..lepo, da ste uživali na Djerbi,.....verjamem, da je res velika sprememba, ko prideš iz 30 stopinj, na ta mraz in veter.

Zdaj grem pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
3.11.2006 7:17:26   
lonja
Moram se oglasit, čeprav nič posebno novega,

AjdaN, UAAAAAAAAAAAAA, čestitam, full dobr. Vidiš, da je pozitivno, da se tvoj velik potepa okol. KO pride domov, je potem čist priden in pripravljen na nove podvige. V glavnem, uživaj, ful lepo user posted image , ko boš pa že mama z izkušnjami, pa se bomo me revce večkrat obrnile nate.

Taši, ko ozdravite, sporoči in mi seveda pridemo!

lonja user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
3.11.2006 7:24:04   
Anonimen
Jutro

Tudi mi smo že pokonci. Je bila današnja noč malce pestra.Je namreč taprvič jokala ob enih, pa potem ob treh. Ob enih sem jo še potolažila, ob treh pa ne več in sem jo kar k sebi vzela. Je kar nekaj časa trajalo, da je zaspala. No, zbudila pa me je ob pol sedmih.

AjdaN ČESTITAMO ZA NOVO user posted image

Vsem ki ste bolani želiva s Klavdijo čimprejšnjo ozdravitev in vam zato pošiljava  user posted image  

Pa čestitke za vse nove vragolije in zobke.

No, se gremo sedaj lepo previt. Se tipkamo kasneje

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
3.11.2006 10:58:27   
bobika
Pozdravljene!
Manca se je zbudila ob pol devetih in je bila full slabe volje - zaspana. Čez dobro uro sem jo dala spati in sedaj spi že več kot eno uro. Upam, da ni bolana. Ponoči smo pa tudi spali.
Ugotovili smo, da se njej zelo intenzivno sanja. V spanju joka ali pa se smeji? Midva jo takrat gnjavima z dudo in jo obračama in jo tako zbudima user posted image . Če jo pustima je pa ok, se sama pomiri.
Kaj vaši tudi tako intenzivno sanjajo?

Sedaj pa vam pošiljam še enga sladkega sončka, ki sem ga spekla pred parimi dnevi svoji krščenki, vam pa ga pošiljam za lep dan še celega user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.