bobika
|
Pozdravljene! Naša noč je bila za malonkost bolša kot včeraj . Ob pol enajstih se je zbudila in se žačela režati, noreti, face pokati, kot sredi dneva . Po dveh urah je atiju uspelo, da je zaspala nazaj. Ni dolgo trajalnaš spanec. Zbujala se je na pol ure, dala sem ji dudo in je bilo ok. Ob pol štirih pa ponovno njen kričeči jok. Zopet enako, da je ne moraš potolažiti. Ati jo je uspaval v slabi uri na rokah. Potem pa jaz nisem mogla spati, ker se nisem mogla zagreti. Ko sem se pokrila in naštimala, ji je pa duda ven padla. Po dveh urah sem obupala in šla spati v dnevno, ati pa k njej (do takrat je spal on v dnevni, ker sma mislila, da jo budi s svojim smrčanjem, ki je res v visokih frkvenca, ker je bil sedaj tudi on prehlajen). Končno sem se pogrela in smo spali do pol osmih. Takrat ji je naredil flaško in je potegnila še do desetih. Jaz sem se zudila kot povožena, vse me je bolelo, full vroče mi je bilo in še full slabo. SI grem merit vročino in sem imela 37,3. Očitno se je tudi mene nekaj lotilo. Tako, danes nismo šli prižigati svečk. Jaz sem po dveh tabletih malo boljše. Ati je z Manco bil pri babici jaz pa sem cel dopoldan spala . Pri pediatru smo bili in je rekla, da so grlo in uhice vredu. Rija: sem vesela, daje til zdrav. Dobra ideja za okrasitev jelkice. AjdaN, saj to je tudi pri nas najhujše, da nas je do oktbra razvajala z spanjem, sedaj pa mora vse nadoknaditi. Pozdravi se! Joj, prst! Jaz sem si ga odrezala z mesoreznico in je po treh tednih še full boleče. Kri je tudi meni tekla v potokih, še kar nekaj dni. Jaz sem hodila dva tedna na preveze. Seaj pa moram še vseeno imeti zavezano, ker je koža tako občutljiva. Na srečo pa ne zgleda tako grozno, kot je na začetku. Upam, da se ti čimprej porihta prst. mayflower:čimprej porihtajte računalnik! popek: lepo si napisala o spanju! nemsis in liju, to, da malim voščijo, sem jaz videla že full na začetku. Se mi zdi, da si moral se vpisati na seznam že v nosečnosti, ali pa potem, ko si rodil, ne vem točno. liju: hitro se mi pozdravite. Jaz grem pa nazaj počivati, dokler je še mir v staovanju in Manca spi.
|