lonja
|
Ojla, no, po tednu dni res super počitnic na Djerbi, ker smo imeli vsak dan 30 stopinj in več smo se včeraj vrnili v ta mrazzzzzzzz, že cel dan me zebe kot cucka, pa Ajda ma tudi skoz mrzle nogice. V glavnem najprej: Taši, , full sem vesela, ko si tko lepo zadnjič v Koloseju rekla, da tečeta drugi krog. Kot sem sama takrat omenila, se tudi midva o tem velik pogovarjava, pa priznam, da sva imela zelo dober namen na Djerbi. A je imela Ajda svoje muhe. Imela je sicer svojo posteljico, a je bila najina zakonska takoooo privlačna. In potem Bog ne daj, da se kaj zamaje, takoj jok. Tako da z našo drugo vsaj še en krog ne bo nič, na žalost. V glavnem,Taši, zdej moramo res kmal na kak sprehod, ker pol ko boš imela bušija bo to težje in težje. Kdaj torej? Sem pa šele danes prebrala žalostno novico o izgubi tvoje prijateljice, zato se ti opravičujem za zamudo, vseeno pa moje iskreno sožalje. Tinkamiška, full si pridna, ko ti rata takole delat doma. Men komaj znesejo vsakodnevna opravila, kaj šele, da bi kaj za službo delala. PA sej se izteka tole veselje doma, še mal pa grem nazaj v norišnico. Glih na izdelavo letne bilance bom prišla. Tale tvoj link za naročit igračke je pa super. Seveda sem za to, da si razdelimo poštnino, kdaj pa boš naročala, prosim, sporoči. Se mi vidi, da sem rojena na Gorenjskem . Ovnica in Popek, full luštne slikce vaših ste pripopale. PA leotu čestitke za prve korake. A&T,dobrodošla nazaj na RR! Rija, sem ti nameravala zaželet vse naj Tilčku za ozdravitev, a je medtem, ko me ni bilo, že ozdravel. Toliko bolje. A če pride na kavo tudi kakšna Vrhničanka ne bo nič narobe ? AjdaN, super voščilnice. Jaz sem čist anti glede tega, dej pošlji še mani kak vzorec, mogoče pa me kaj zadene in se letos spravim tudi k temu. Bobika, tudi tvoja Manca je prava lepotička na slikah. Kaj pa je pri nas kaj novega? imamo šest zobekov, dva spodaj in štirje zgoraj plazimo se s svetlobno hitrostjo, da jo komaj dohajam naj opravilo je gledati v pralni stroj, ko se pere perilo, še bolje, ko se vklopi centrifuga. Takrat imam tudi dvajset minut miru. Je tooolk zanimiv. na Djerbi smo ful čofotal v bazenu, ploščda pred bazenom pa je bila itak cela naša. Pa ful smo osvajali s pogledi uboge Arabce. So našmu očiju ponudili nekaj 1000 kamel za naju obe. hodimo pa še ne in tudi še ne bomo kmalu. Vsaj po moje. Zdej grem pa k možeku na kavč se stisnit. DA ne bo kaj narobe..... lonja
|