rija
|
Evo: z veseljem sporočam, da je moj mladiček ZDRAV Nima več vročine, ne cedi se mu iz noska, pa tudi uhice zgledata prav fino, pa zobek raste s svetlobno hitrostjo. Je zopet živahen in se ne carta več toliko. Smo pa še do ponedeljka na antibiotiku..... Liju: upam, da bo tudi tvoj pikec hitro ozdravel Bobika: meni se odpelje, da mam tako noč: najprej od utrujenosti, potem pa od žalosti. Raje pelji tamalo k P, mogoče pa so ušeska. So meni rekli, da če bolijo, da otrok dobesedno lahko kriči celo noč. Pa naš se tudi ni nič vlačil ali primal ob ušeskih in na dotik se tudi ni zdrznil, pa glej je imel vseeno vneto uho! Rahelca: sem si mislila, da se boš kaj javila preden greste. Sva pa res kuri, da si nisva izmenjali telefonov Načrt masaže ti bom pa skopirala in poslala. Renan: absolutno, da se po praznikih dobimo. Mi mamo že cel vikend in zdaj praznike nabito polno hišo obiskov. Pri nas je divje da je kaj! Sploh mali uživa v obiskih otrok in sploh ni zaspan. Edino ko ga dam dol, zaspi v isti sekunci. Popek: čim starejši si, tem manj spanja rabiš. Baje.... Potem bi moralo meni biti zadosti že 5 ur.... Punce dobre ste s temi čestitkami Jaz sem si glih prejšnjič kupila komplet škarij za raznorazno rezanje robov....in pa ene stiskače, s katerimi narediš reliefne zvezdice, lunice.....samo ne vem, če bo čas za kakšno ustvarjanje.... Kupila pa sem tudi že ene krasne živo oranžne in zelene vizitke in kuverte, s katerih bom s slikicami naredila vabila za rojstni dan.....upam, da bo čas..... Komaj čakam, da se začne december in okraševanje domov. To mi je nekaj prekrasnega, sploh, ker bo letos okrašeno malo manj elegantno, bolj otroško. Sem že nakupila nekaj nalepkic, takih iz želatine.....in moj dragi se že drži za glavo.... Ne vem kako bomo rešili z jelko, ker je mali "nevaren" za okolico. Lani smo imeli eno tako čudovito, prečudovito do stropa.....sicer je bila zelo težka, mogoče bom imela srečo, pa tudi letos dobim eno tako...... Za malega bi pa rada naredila eno majhno, s plišastimi medvedki, oblečenimi v božična oblačila. Sem jo enkrat davno videla v eni reviji in sem takrat rekla, da bom tako naredila, ko bom imela otroka. In od takrat sem vsako letu kupila enega ali dva taka medvedka, tako, da mi letos mogoče uspe.....
|