|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
30.10.2006 18:28:05   
Anonimen
Živjo punce! Hvala za sožalje tudi vsem ostalim, ki ste mi ga izrekle in tistim, ki ste sprva spregledale - opravičilo sprejeto. Bi pa samo nekaj pokomentirala. Malo me je zbodlo, ker ste skoraj vse porajtale, da planiram novo nosečnost in izrazile lepe želje glede tega (btw, hvala tudi za te user posted image ), tega, da mi je umrl nekdo, ki sem ga imela rada, pa ne (pa ne eno ne drugo ni bilo boldirano) - zato užaljenost. No, ampak sem počasi že bolje. Pa še to glede užaljenosti... dajte se s takimi komentarji spravit raje na tiste, ki vlečejo surlo zato, ker jih po dveh dneh, ko se niso pojavile na forumu, nihče ni poimensko pogrešal. Pa ne zdaj mislit, da to leti tudi na tiste, ki se res dalj časa ne javite in vam je hudo, ko se nobena ne spomni, da vas ni, ampak res na tiste, ki jih dva, tri dni ni in že jamrajo. Tega od mene ne boste doživele. Sorry, ampak mislim, da je smrt neprimerljiva z dvodnevno odsotnostjo... zakaj takrat ne komentirate takole? Ok, pustmo to stat.

A & T, tvoj nick mi je znan, samo povezat ga ne znam z ničemer. Kakorkoli, dobrodošla nazaj!

(odgovor članu A & T)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
30.10.2006 19:23:58   
XXYY
Dober večer!

Kako ste?

Mi že spimo. Tale ura nas malo zafrkava. Zdaj že dva dni gre spat ob 6ih, namesto 7ih. In danes je spala do 7 zjutraj (po novem - po starem času do 8ih). A v nedeljo zjutraj je pa že ob 6ih rogovilila okrog. Upam, da bo kmalu bolje.

KAKO JE PRI VAS S TO SPREMENJENO URO, ZDAJ?

A & T: naša Lara bo jutri stara 10 mescev. Danes ni bila tako aktivna s to hojo, kot včeraj. Danes je naredila precej manj korakov kot včeraj. Je ne silim preveč. Ko bo hotla, bo že šla. A je tako prav?

Drugače pa ni nič novega.

A & T: daj prosim povej tvoj ROJSTNI DAN, kdaj ga imaš, da te dam na seznam. In kdaj si imela PDP za TINOTA in uro njegovega rojstva.

Nč, grem. Lara se je zbudila, neki jokca. Se slišimo.

Dodajam pa še malo slikic, k že dolgo nisem.

4 zobki spodaj
user posted image

Z atijevo kuharsko kapo, ki jo ima na ŽARU user posted image
user posted image

Tukaj pa papam papriko user posted image  .
user posted image

Ok, to je dovolj.

Če katero kaj več zanima Larinih slik, pa si naj pogleda v albumčku, kjer je nekaj dodanih slikic. Geslo pa dobite na ZS.

Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
30.10.2006 20:31:10   
ajdaN
Ojla!

Evo še mene malo.

Danes smo se cel dan potepali - smo šli na morjeeeeeee! Idealno vreme, ful je bilo toplo, sicer je malo pihalo pa nič zato. V glavnem super.

Mali se je prvič gugal in najprej ni vedel a mu je všeč ali ne. No na koncu je le začel uživat.

Ura na nas nima več vpliva. Edino včeraj je vstal že malo čez 6 (po stari uri malo čez 7). Potem je pa prvo rundo odspal samo dobro uro, tako da je šel popoldne še 1x spat, zvečer pa "šele" malo pred osmo in danes je spal skoraj do pol devetihuser posted image .

Tašonka ne se razburjat - ni vredno  user posted image !

A&T karton za voščilnice je kupljen. Do lani sem se sama matrala z rezanjem in izrezovanjem kvadrata (takrat sem lahko samo kvadrat izrez naredila, oval ne gre z olfa nožkom). Lani sem pa ugotovila, da me ne pride skoraj nič dražje, če kupim že narejene. Karton, ki sem ga kupovala za voščilnice je bil cca. 450 tolarjev pola. Iz ene pole sem pa dobila 6-8 voščilnic. Zdaj za kupljene pa dam 50 oz. 77 tolarjev za komad. Pa se mi ni treba nič matrat z izrezovanjem ipd.

Drugače pa tele že narejene voščilnice oz. karton naročim kar prek neta - v Antusu. In so mi danes ves material lepo pripeljali na dom. Pa še vse barve imajo, v naši hobby trgovini je bolj revščina. Pa še tja moram it, pa parkirnino plačat, pa... V glavnem ni vredno.

No glede na to, da albumi KONČNO delajo, bom pa prilepila še par (meni) najlepših voščilnic. Ostale si pa lahko pogledate v albumu (geslo - loli).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No tako uživajte pa mirno noč!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
30.10.2006 21:18:25   
mmetka
Halo!

Danes je bil pa katastrofalen dan!user posted image Naš Tijan je bil sicer celi dan ful dobre volje in ful potrpežljiv. Da začnem. Najprej naju je ati zaklenil v stanovanje, ko je šel v službo in nama odnesel moje in njegove ključe. Na srečo imamo še rezervni ključ od stanovanja, nimamo pa od vhodnih vrat blokauser posted image . Še sreča, da smo doma v velikanskem bloku in da spodaj vedno nekoga srečaš, da te spusti noter. Potem greva h kolegici na obisk in sprehod, preden bi morala peljat nečakinjo na trening. In lepo po sprehodu se nabaševa v avto, da bi šla po nečakinjo, in nama avto na poti crkne.user posted image Hočem poklicat nečakinjo, da ji sporočim, da je ne morem peljat in mi crkne baterija na mobitelu.user posted image Za pop.... Na srečo je prišla mimo prijazna gospa z dvema otokoma in mi je pomagala avto potisnit na stran. Potem sem pobasala otroka in sva šla do prijateljice, pri kateri sva bila prej na obisku. Še sreča, da ni bilo tako daleč. In tam sva bila vsaj na toplem, preden sta prišla po naju dedek in babica, ki sta se kar namučila, da sta našla pravo hišo. Komaj sem čakala, da se dan konča!

ajdaN- bravo za super lepe voščilnice!

ovčka- ta tvoja Lara je prava frajerka, ko že hodi! Čestitam!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
30.10.2006 21:19:03   
bobika
Pozdravljeni!

Čestitamo Lari in njeni mamici ter atiju za prve samostojne korake. Ovčka hvala za link za kolendar. Lepe slikice vaša lepotičke user posted image user posted image
Leo čestitamo za 7. zobek.
popek tebi in tvojemu dragemu pa nepozaben in čudovit dopustek.
nemsis: na žalost tudi mi poznamo to trmo. Seaj se tolažimo s tem da je bolna in da ko ozdravi bo boljeuser posted image
AjdaN full so mi všeč tvoje voščilnice!user posted image

Prestavitev ure, na nas ne vem, če je kaj vplivalo li ne, ker je šla spati že dve noči ob 19. Imela je vročino in verjetno je zato prej zaspala. Spala pa do osmih.
Sem pa jaz naredila eno bedarijo s to uro. Namesto nazaj sem jo prestavila naprej. Zjutraj še user posted image   pravim naj jo prestavi naprej. Vse ure lepo naštimama. Manca se po najini uri zbudi ob 10 super kako dolgo smo spali. Popoldan gremo k babici in jaz vse preračunam da gre Manca še samo ob 16 spati. Pridemo k babici in gledam njihove ure in naše ure. Naša ura je bila 15.30 pri njih pa 13.30. Nič mi ni bilo jasno. Sem se morala na uri ki se štima po frankfutskem času prepričati user posted image user posted image user posted image . Hudo!!!user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da smo šli od doma.

Manca se je začela full na noge postavljati. Postavi se ob vsaki opori!
Je pa še vedno bolana. Danes smo bili pri zdravniku, ker se ji ta prehlad že lep čas vleče in včeraj je celo visoko temperaturo imela. Danes pa tudi. Dobili smo calpol. Baje, da je neka viroza.
Zapspala je ob 19.30 in se pred pol ure zbudila. Sedaj pa ni šans, da bi zaspala nazaj. Full je raziigrana in se reži, kot sredi dneva user posted image . Ne vem kaj bomo, če sploh bomo kaj spali.
Grem sedaj k njima, da se še malo pocartamo in pol gremo spati, če bo uspelo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
30.10.2006 21:20:44   
bobika
Kaj vam tudi tak čudno kaže poste na forumu? Kaj pa je narobe?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
30.10.2006 21:27:57   
mmetka
ja, ful je čudno danes tu gori!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
30.10.2006 21:37:25   
popek
A&T: Pia bo konec decembra stara 3 leta. Kaj pa tvoj Dion?

AjdaN: Ful lepe voščilnice delaš. Opazila sem tudi, da ima Lovro zelo zanimivo poslikane stene v otroški sobi - ful lepo. Ali si se tega tudi sama lotila? Namreč jaz sem kar sama pobarvala stene in naredila borduro iz medvedkov. Bom prilepila slikico, da boš videla.

user posted image

To je Leo in njegovi zobki z zelo simpatično špranjco. user posted image

user posted image

To pa je Pia pri 11. mesecih.

Si nista nič podobna, a ne?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
30.10.2006 21:53:49   
ajdaN
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr tale RR ga pa serje dons! Podn kako čudno raztegne poste!

Bobika upam, da se kmalu pozdravite.

Popek tudi stene sem sama poslikala. No prebelil mu je pa oči, da ne bom krivičnauser posted image . V bistvu ima mulček poslikano celo sobico s temi morskimi motivi. Sem imela preveč časa med nosečnostjouser posted image . Danes ne vem če bi se še 1x spravila delat kaj takega. "Samo" borduro dat se mi je pa zdel premalo posebno. Sem razmišljala, ampak sem že 1 leto pred nosečnostjo vedela kakšno sobo bo imel moj otrok.

Popek zobe ima pa naš ravno takole nastreljane zgoraj - 2 enki pa 1 dvojkico, vmes pa luknja za cel tovornjakuser posted image .

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
30.10.2006 22:14:57   
KatjaD
AjdaN - naš tudi. Med enkama za trajekt placa... Upam, da bo boljše, ko bojo celi zobje zunaj...

Bobika - čim prej se pocajtajte, do takrat pa user posted image za pomoč.

Ura - hm, Matic je vstal včeraj ob 5:30, danes pa ob 4:45 user posted image - drugače pa vstaja ob 6-ih do pol sedmih. Tako, da JA, očitno nam prestavitev časa dela težave. Samo zvečer pa ni bil problem it spat po tanovi uri, tko da ne vem, kako se lahko glih tko naspi, če spi eno uro manj. Glede na to, da sem k zombi, upam, da bo čim prej v glavi prestavil uro!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
30.10.2006 22:24:10   
rija
Pa kaj za user posted image  se je to zgodilo s forumomuser posted image

Bljak, se mi sploh ne da brat takih klobasuser posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
30.10.2006 22:52:38   
popek
Uf, pol pa nismo edini s špranjco. Sem mislila, da je to bolj redko. Mogoče je pa to posebnost januarčkovuser posted image .

Bobika, pozdravite se, po Calpolu bo fino spala, boš videla. če ji bo seveda zagrabil. Rija, upam da je tvoj sine že kaj boljši.

URA: Mi smo danes vstali ob 6.00 zjutrajuser posted image . Danes pa sem jih zvečer mal dlje pustila v upanju, da bomo jutri spali vsaj do 7.00. Uf, kdaj bom spet lahko poležavala tja do enajste? Pobožne želje. Če 15 let mogoče, ampak dvomim, ker potem pa ne bom mogla več spat. Saj veste, da stari ne morjo več dolgo spat.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
31.10.2006 7:04:19   
Anonimen
Jutro

Mi smo že pokonci. Najprej čestitke

VSEM KI STE PRAZNOVALI IN BOSTE PRAZNOVALI MED PRAZNIKI (HANA, AJDA, LARA IN MATIC TER JAN)

Pri nas je tudi ura imela en čuden vpliv na tamalo. Najprej mi je nekaj večerov hodila spat ob devetih, ko pa se je ura prestavila, se je pa zbudila že ob pol šestih (po stari uri ob pol sedmih). Sedaj mi je pa dva večera lepo ob osmih zaspala in spala do šestih, pol sedmih.
Ji pa očitno bolj paše, da ji okrog pol sedmih dam linota na žlico in potem malo pred osmo še malce mleka. Prej je dobila linota po flaški in sicer predno je šla spat oz. po kopanju.

No, prijetne praznike vam želim.

(odgovor članu popek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
31.10.2006 15:09:18   
liju
Dan, dan!
Kako ste kaj? Po dolgem času se vam malo javim, da vam povem da imamo bolančka. Ima vročino, zdaj 37.5 in sem mu dala svečko, da je lahko revež malo zaspal, ker je bil full siten. Mogoče je od zobkov, ampak bomo vidli zvečer, kak bo. Vam poročam!

Za voščilnice ste ma prav navdušile. Na začetku sem mislila, da jih bom kar kupla, ampak ne gre.user posted image Včeraj sem se potepala po mestu in sem že nakupla nekaj stvari oz. materijala za voščilnice, tak da se jih bom kar počasi lotla.

AjdaN:Full so mi lepe tvoje voščilnice, bomo vidli, kake bojo kaj moje letosuser posted image user posted image

Ovčka in popek:Krasne slikice!user posted image user posted image user posted image So pravi AS-iuser posted image

mmetka:Od kod pa ti sploh veš kak se pišemuser posted image user posted image Ja, z sestro Sanjo sma v sorodu. Je poročena z mojim bratrancem.user posted image Sem vidla, da si imela včeraj full pester dan. Saj ko ima user posted image mlade jih imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Saj bo boljše!user posted image

Za vse slavljenčke, ki ste te dni praznovali ali še boste:user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse bolančke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogrešam pa Shooo, nje pa že full dolgo ni bilo gor!user posted image

Nič, lepo bodite in se vam javim kako je kaj mojuser posted image !
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
31.10.2006 18:41:41   
KatjaD
Hvala vsem za čestitke v Maticevem imenu!

Mi smo še vedno na poletnem času - danes je bil spet pokonci ob 5-ih zjutraj, potem pa do šestih čebljal v postelji, ker se mami ni dalo vstat - je bla mal user posted image  od tega zgodnjega vstajanja. Že prej, ko je vstajal ob 6-ih do 6:30, mije blo prezgodaj, tole pa...........

Jaz bom tudi čestitke sama delala, sem jih že 5 let zapored, pa ne morem zdej nehat, samo čas bo treba najt. Drugače bo pa Matic mal pomagal user posted image . Nisem se pa še odločila kakšne bodo, naredim vsako leto drugačne. Slikic pa žal nimam, da bi jih pripopala.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
31.10.2006 18:43:17   
KatjaD
aja, pa še ČESTITKE VSEM, ki so praznovali v naši okolici... user posted image user posted image user posted image

Pa vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image , pa še enga user posted image  za srečo zraven! Upam, da boste čim prej zdravi!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
31.10.2006 19:35:45   
Rahelca
Drage moje, da se še jaz malo javim. nekaj dni me ni bilo, pa sem ostala na strani 155. Bom prebrala kasneje.
sara sedaj, ko smo spremenili uro spi veliko več in veliko bolje. spat gre med 19. in 20. uro in spi do 6. ure zjutraj. Premišljujem, da bi jo dala ksneje spat, da bi zjutraj dlje spala. jaz sem bolj nočni ptič. Ampak včeraj je zaspala ob 16.15 minut in spala do polnoči, potem pa še do petih zjutraj. Sem jo gledala, če diha. tale ura tudi meni nagaja. Sploh bodo sedaj sivi dnevi. Še dobro, da so bili sedaj lepi in topli.
Rija: sem bila v Soboti, samo za en dan, tako da se žal nisem oglasila. če bi imela telefonsko številko, bi te vsaj poklicala....Lahko pa mi vseeno pošlješ vaje za masažo. Bi bila zelo vesela.  Sobota se zelo lepo razvija. Imate več bank kot Švicauser posted image .
Tašonka: iskreno sožalje.....
Tinkamiška: Izi daj lupčka in ji zaželi vse naj naj.....

Tudi jaz pozabljam vedno čestitati. vem, to ni lepa navada, ampak ko pa toliko napišete, da potem še dva dni berem....
Zdej grem pa še mal televizijo gledat....

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
31.10.2006 19:50:46   
renan
pozdravljene!

smo se malo prej vrnili in sem le na hitrico preletela forum...

čestitke lari za prve korake!!!!!

rija za kavico velja, saj imate velik prostor za plazenje in to je meni najpomembneje..:))))

smo čisto zmučeni od poti in vladimir je malo prehlajen, jutri pa moramo navsezgodaj vse grobove obhodit, zato ne bom vec natolcevala...

lahko noč....

p.s. še to sem pozabila. midva sva se nehala dojiti in to čisto brez vsakega problema. jaz sem pa pričakovala drame...

lp renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
31.10.2006 19:52:51   
Rahelca
user posted image
Upam, da boste dobile slikico. To je slikica izpred dveh mesecev.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
31.10.2006 19:54:12   
Rahelca
ha, sedaj znam pripeti slikice na forum, novih slik pa ne morem pripet v album. Mi napiše, da so prevelike. pa delam enako kot prej. A se vam tudi čudno izpiše besedilo na forumu? zdej pa res grem.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
31.10.2006 20:13:06   
KatjaD
Ja Rahelca - mene že pošteno živcira tale kaos tukaj... Se moram prav pošteno skoncentrirat, da lahko kaj preberem. Sploh ker moram sem in tja letat po ekranu user posted image !

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
31.10.2006 20:17:27   
mayflower
Pozdravljene. Se ne oglašam že nekaj časa, ker imam težave z računalnikom in mi je crknu internet. Zdej čakam na novo mašino, sam so prazniki vmes, tko da ne vem kdaj bo zrihtano. Sem čvek malo preletela, tko, da bom ogovorla sam riste, k ste mi padle v oči:

Tašonka: sožalje ob izgubi prijateljice. Take nenadne izgube nam običajno globoko zarežejo v srceuser posted image user posted image user posted image

tinkamiška:: čestitke za službo. Pogumno v boj....

Ovčka: čestitke za prve korake. Naš se zaenkrat prestopa samo ob opori.

Popek: ja, tud naš tamali ma kar veliko špranjico med zobki.

Zdej pa moram it, ker sem na moževem računalniku in mu tamali pravkar pisarno sesuvauser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
31.10.2006 20:32:09   
bobika

user posted image
Dober večer!
Mi smo pa imeli nocoj burno noč user posted image . Kot sem že pisla je včeraj ko je šla spati nekaj jokala in ni in ni zaspala. Bedela je od 9 -10 potem pa spala do nekje 24. Se zbudila in eno zro vsakih 5 min jokala, potem pa v tak krik, da je potolažiti nisem mogla user posted image . Po nekaj časa joka (kričanja in upiranja) sem ji dala calpol in nič ni bilo bolje. Neprestano je jokala in kričala, ni šans, da bi zaspala, ne rokah, v postelji, pri nama nič. Ne boste verjeli, ampak zaspala je zjutraj ob pol osmih user posted image .Jaz sem bila že čisto obupana, znjo sem že jokala, ker ji nisem znala pomagati.  Ob pol sedmih zjutraj smo se selili v dnevno sobo. Naredila sem tv in končno jo je pomiril dvd baby einstain. Takrat se je full razživela, še pojedla in je bilo potem ok.
Prebedeli smo celo noč in to dobesedno. Podobno je bilo že takrat, ko je imela 6.otr. bolezen.
Kaj se pri vas tudi to dogaja?
user posted image
liju kako je z Ninotom? Manca mu pošilja pozdravčke in mu želi, da se čimprej pozdravi in si žeči, da se ponovno kmalu srečata.

user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
31.10.2006 21:24:21   
rija
Evo: z veseljem sporočam, da je moj mladiček ZDRAVuser posted image

Nima več vročine, ne cedi se mu iz noska, pa tudi uhice zgledata prav fino, pa zobek raste s svetlobno hitrostjo. Je zopet živahen in se ne carta več toliko.
Smo pa še do ponedeljka na antibiotiku.....

Liju: upam, da bo tudi tvoj pikec hitro ozdraveluser posted image

Bobika: meni se odpelje, da mam tako noč: najprej od utrujenosti, potem pa od žalosti.
Raje pelji tamalo k P, mogoče pa so ušeska. So meni rekli, da če bolijo, da otrok dobesedno lahko kriči celo noč. Pa naš se tudi ni nič vlačil ali primal ob ušeskih in na dotik se tudi ni zdrznil, pa glej user posted image  je imel vseeno vneto uho!

Rahelca: sem si mislila, da se boš kaj javila preden greste. Sva pa res kuri, da si nisva izmenjali telefonov user posted image  Načrt masaže ti bom pa skopirala in poslala.

Renan: absolutno, da se po praznikih dobimo. Mi mamo že cel vikend in zdaj praznike nabito polno hišo obiskov. user posted image  Pri nas je divje da je kaj! Sploh mali uživa v obiskih otrok in sploh ni zaspan. Edino ko ga dam dol, zaspi v isti sekunci.

Popek: čim starejši si, tem manj spanja rabiš. Baje....user posted image user posted image user posted image  Potem bi moralo meni biti zadosti že 5 ur....user posted image user posted image user posted image

Punce dobre ste s temi čestitkamiuser posted image user posted image

Jaz sem si glih prejšnjič kupila komplet škarij za raznorazno rezanje robov....in pa ene stiskače, s katerimi narediš reliefne zvezdice, lunice.....samo ne vem, če bo čas za kakšno ustvarjanje....user posted image
Kupila pa sem tudi že ene krasne živo oranžne in zelene vizitke in kuverte, s katerih bom s slikicami naredila vabila za rojstni dan.....upam, da bo čas.....user posted image

Komaj čakam, da se začne december in okraševanje domov. To mi je nekaj prekrasnega, sploh, ker bo letos okrašeno malo manj elegantno, bolj otroško. Sem že nakupila nekaj nalepkic, takih iz želatine.....in moj dragi se že drži za glavo....user posted image user posted image  
Ne vem kako bomo rešili z jelko, ker je mali "nevaren" za okolico. Lani smo imeli eno tako čudovito, prečudovito do stropa.....sicer je bila zelo težka, mogoče bom imela srečo, pa tudi letos dobim eno tako......

Za malega bi pa rada naredila eno majhno, s plišastimi medvedki, oblečenimi v božična oblačila. Sem jo enkrat davno videla v eni reviji in sem takrat rekla, da bom tako naredila, ko bom imela otroka. In od takrat sem vsako letu kupila enega ali dva taka medvedka, tako, da mi letos mogoče uspe.....user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
31.10.2006 22:02:46   
ajdaN
Čer!

Evo še mene na hitrco. Mulček spi že skoraj 3h! Je bil takooooo crknjen, da je samo še jokal. Sem ga polegla je jokal, ga dvignem - jok, ga dam na tla da mu naredim flašo - jok... Potem se je pa samo ulegel in niti glasu od njega. Upam, da tudi zjutraj ne bo prav zgoden.

Mene se pa nekaj lotevauser posted image . Vedno bolj me boli grlo, tako da zdele pijem čajček. Upam, da ne bo kaj hujšega.

Oooooo kaj sem naredila dans - ob rezanju krompirja sem si odrezala še blazinicouser posted image  user posted image  user posted image ! Kri je dobesedno lila! Plenica je bila potem samo še za v smeti. Bobika a nisi ti naredila nekaj podobnega? V glavnem user posted image  boli!!! Upam, da se kmalu zaceli.

A ste izkoristili zadnji sončen in topel dan? baje bo že jutri dež, potem pa vsak dan bolj mrazuser posted image . Pa tako je bilo luštno!

Rija, če imaš 5h spanja zadosti, pa ne vem kaj se pritožuješ, ko ti mali fešta ponoči user posted image   user posted image

Jaz tudi komaj čakam december. Ampak pri nas bo okrašeno že sredi novembrauser posted image . Smrekco sem ponavadi postavila že za Miklavža. Letos pa ne vem če jo bomo imeli, ker je ne morem dat nikamor na višino, na tleh pa nekako ni varno ob malem user posted image .

Bobika upam, da bo današnja noč bolj mirna. Si ne predstavljam takega cirkusa ponoči!? Mene pobere že če moram ene 3x vstati. Naju je mali že popolnoma razvadil s svojim 12h neprekinjenim spanjem. Zadnjič ko je kašljal, sem vstala ene 5x, ampak sem mu samo dudo dala pa smo spali naprej. Pa sem bil zjutraj taka, kot da je šel tovornjak čez meneuser posted image .

Mayflower hitro porihtajte računalnik.

Tako spet ste bolj malo naklofale, tako da ni kaj dosti za pokomentirat. Grem naredit še kakšno čestitko, potem pa spaaaaat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.