Jenki
|
Dobro jutro! Kolumbo, ni čudno, da imaš piflarje pogosto doma...a so še kje drugje tako postreženi?! Sem pa obupala nad likalnikom in klicala v Postojno na ta glavni Batagelov servis. Vprašal me je koliko je star in sem mu odgovorila, da tri leta ampak ga nisem pogosto rabila. (Se pa čisto strinjam z malecka_matejo za likanje. ) Je pa prijazen možakar rekel, da se je očitno kamen nabral v kotličku in ker sem ravno Gorenjka, če jim dostavim kotliček, mi ga bodo zastonj očistili. Hahaha! Sem bila tako prijetno presenečena. Bravo!! Jim bom še likalnik zraven poslala, naj preverijo, da je ok. Predvčerajšnjim sem pa avto peljala (že spet) na servis, ker so se luči nehale prižigati ob vžigu avta. Jih popravijo in potem reče sprejemnik, no, saj to smo mi takrat naknadno zvezali (da so se luči avtomatsko prižigale) in bomo to kar smatrali kot staro popravilo na inštalaciji. JUPI! V tretje gre rado...kaj mi bo naslednjič crknilo?! Bila na CSDju. Dobila papirje in jih skoraj vse že izpolnila. Samo tiste podatke o plačah je treba izpolniti. Je pa moja prejšnja firma šla v likvidacijo...bomo videli kaj bo treba narediti glede tega. Jaz sem že pozabila kakšne stvari rabimo iz lekarne. Bepanthen imam. Olje imam. Šampon imam. Vato imam. One zloženke imam, ko bo treba učke obrisati, alkoholne robčke za nohte. Mažo imam še od babce, če bi še ta mal dobil zanohtnico (ali kako se temu reče). On glavnik za temenco imam še od ta male. Za dojke imam lanolin, ki ga ni treba spirati pred dojenjem (bepanthen moraš prej sprati). Preveriti moram datum na fiziološki raztopini. Za v nosek uporabljamo one ampulce od Niveje, ker je ta mala sovražila tiste flaškice, te ima pa prav rada. Robčke za rito imam zaradi ta male. Mogoče kakšne sensitive bom še nabavila za ta prvi mesec. Pampers New Baby plenice sem zadnjič kupila v Mullerju. En paket enkic, ker ne vem koliko bo mali velik in dva paketa dvojkic. (To ste najbrž že slišale, ampak je RES razlika med pamperskami, ki so narejene na Poljskem in tistimi iz Nemčije.) malecka_mateja: Že mene mika, da bi se kar usedla v avto in se pripeljala v mariborski H&M, ker v Ljubljani nimajo nosečniških oblačil. GRRRR! Me je pa tako zeblo v noge in zadnjico včeraj, ko sem šla na sprehod. Morala bi si kupiti ene žabe ampak za par žab se mi ne splača iti v MB čeprav bi se prav rada malo sprehajala po mestu. Je pa La vie svijsko drag za te stvari. Zadnjič sem dala 3.600 SIT za dva para nosečniških hlač. Saj so čisto ponoreli. Je pa najbrž Celovec bližji ampak včeraj so začeli z delom v tunelu in je alternativa Ljubelj ampak se ne bi fijakala po tistih ovinkih. Samo pomislim na njih in mi je že slabo. Se pa vožnje kar malo bojim. Kateri kuponček bi dala AMZS-u, če mi voda odteče? Dragi je včeraj malo pofirbcal po forumu iz službe. Mu ni bilo prav, da sem toliko povedala glede tašče. (Čeprav to že vse ve.) A sem bila nesramna? Če sem bila, ni bil moj namen.
|