|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavod za zaposlovanje, javna dela..
30.12.2006 23:02:10   
Seven*
Imam nekaj vprasanj. V kratkem grem na zavod in bom tudi na papirju brezposelna. Zanima me, po kolikem casu cca se mi obeta kaksno javno delo. Kaksne so vase izkusnje?

Zanima me tudi, kako se obracunava denarni dodatek, oz. ce ga bom kot brezposelna tudi upravicena. A se gleda tudi partnerjeva placa, ima sicer kar dobro, a imava dva otroka.. Kako je s tem?

A se mi kot brezposelni osebi lahko tudi zniza placilo vrtca takole med letom?

Pojma nimam kako gredo te zadeve.. user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavod za zaposlovanje, javna dela..
30.12.2006 23:28:01   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Imam nekaj vprasanj. V kratkem grem na zavod in bom tudi na papirju brezposelna. Zanima me, po kolikem casu cca se mi obeta kaksno javno delo. Kaksne so vase izkusnje? Na javna dela te pošljejo, ko si na zavodu prijavljen najmanj 6 mesecev, tako je vsaj v Lj, če imaš (ne)srečo, mogoče že prej. Finta je v tem, da je denarja za te namene čedalje manj, zato je tudi javnih del zelo malo.
Te pa lahko napotujejo na razna usposabljanja, to je zadnje čase kar pogosto, ker denar za te finte prihaja iz EU, ampak je vse skupaj bolj tako tako, pa prošnje boš morala redno pošiljati, pa na razgovore s svetovalcem hoditi. Če dobiš tako agilno svetovalko kot jaz, ti ne bo dala dihatiuser posted image

Zanima me tudi, kako se obracunava denarni dodatek, oz. ce ga bom kot brezposelna tudi upravicena. A se gleda tudi partnerjeva placa, ima sicer kar dobro, a imava dva otroka.. Kako je s tem? Če misliš na denarno nadomestilo, ti le-to pripada, če si bila predhodno vsaj eno leto neprekinjeno zaposlena in nisi izgubila službe po lastni krivdi. Kolikor poznam tvoj primer, se mi zdi, da z zavoda ne boš dobila nič. Žal. Če pa misliš na soc. denarno pomoč, pa do nje tudi nisi upravičena, v kolikor je tvoj mož zaposlen in presegate nek določen cenzus dohodka na osebo (ta je namreč zelooooo nizek); čim imate več kot 100 jurjev dohodka na družino, v naši ljubi državici smatrajo, da lahko preživišuser posted image .

A se mi kot brezposelni osebi lahko tudi zniza placilo vrtca takole med letom? Ja, seveda, kaj sploh čakaš!!!!! Čim se boš prijavila na zavodu, prosi za potrdilo o brezposelnosti in ga čim prej nesi v vrtec. Nove vloge ti ni potrebno izpolnjevati, ker gre samo za spremembo. Me pa res čudi, da tega še nisi naredila. Kaj si pa v zadnji vlogi navedla, da si po statusu?

Pojma nimam kako gredo te zadeve.. user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavod za zaposlovanje, javna dela..
30.12.2006 23:47:17   
Meggi
Potrdila iz zavoda da si brezposelna neseš vsaj pri nas na občino, kjer delajo izračune. Vrtec nima z izračunom nič, ker obračunavajo glede na odločbo. Se ti pa lahk zniža, pri meni se je pri vsaki za en razred.

  Smo pa res v dreku. Iz zavoda dobiš če si bila zaposlena nad 5 let, 6 mes, 70%plače, sicer 3mes.

Seveda se ta čas full hitro izteče, sploh  če ti na zavodu rečejo, da imaš kao previsoko izobrazbo, da bi bilo kaj. In lahka garaš sam v nenehnem iskanju sploh če nobene "živine" ne poznaš.

  Seven, skupaj greva v borbo da nama novo leto čmprej prinese SANJSKO (sam da bo že ) dobro službo.  Čedalje bolj se mi dozdeva, da če imaš slčužbo si skoz tam ali je pa nimaš !

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?