|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse ni gre narobe!
8.9.2004 17:40:47   
kepa*
Ej, pa to je za znoret! Ne vem, ali me dajejo nosecniski hormoni, al kaj. V glavnem, dobila bom zivcni zlom. Naj vam na kratko opisem situacijo:
S fantom ziviva pri njemu, imava svoje stanovanje, svoj vhod. Ker pricakujva bebo, sva se lotila prenove stanovanja. Cela hisa je itak stara, v razsulu in vem, da bova se leta in leta garala, da jo bova lahk spravila v olikor toliko normalen bivalni prostor. Na vrhu zivi njegov oce, ki ima tud izvenzakonsko partnerko, ki zaenkrat ne zivi tu, a je tukaj ves cas. Moj problem je v tem, da je ne prenesem. Dela samo sranje in probleme, vmesava se, imam obcutek, da zanalasc nagaja (recimo: "ukradla" mi je sadike roz, ki sem jih dobila in jih pac nisem utegnila takoj nasadit. Cez nekaj casa so bile ze na njenem vrticku!" Pa to je samo ena stvar od mnogih.) Vedno bolj na zivce mi gre tud fantov oce, opazila sem, da je zelo izkoriscevalski in svojega sina financo zelo izkorisca: od tega da samo midva placujeva elektriko, kjer se voda po njegovi zelji greje na elektricni bojler!, do tega, da v casu obnove njegovega stanovanja fantu naroca, naj mu iz trgovine pripelje to in ono in sploh ne vprasa, koliko mu je dolzen.Pa se to ne govori o malih cifrah, ampak o 10.000 in vec. Pri najini obnovi se itak ves cas vmesava in deli nasvete, vse mora biti tako, kot on rece. Se ze prej pogovori z mojstri. Za popenit. Fanta izkorisca tud po poslovni plati, a to me niti ne zanima. Fant je pa tak, da niti ne polaga toliko pozornosti na te stvari, se mu zdi brezveze prepirati. Jaz pa se sprasujem, ali se bo to izkoriscanje sploh kaj nehalo? Bo tudi, ko bova dobila otroka, moral denarno podpirat svojega oceta, ki zasebe cist dost zasluzi, hkrati pa je muzikant in zasluzi tud s spili.
Druga stvar: zaradi vseh teh napetosti sem postala tud do fanta zelo previdna, zelo ljubosumna, sprasujem se, ce sem mu sploh vsec, ce ni zagledan v kako drugo...
Namrec, tud on je muzikant in zenskih znank se mu ne manjka. Se mi zdi, da kar naprej zvoni telefon in smsi ipd. Vem, da me ima rad, a jaz sem sumnicava. Ne prenesem vseh teh pevk, ki kar naprej tezijo.
hkrati tu sploh nisem srecna, ker nikogar ne poznam, so sami stari in mi je dolgcas.
Otroka sem si zelo zelo zelela in sem z velikim trudom po skoraj 3. letih tud zanosila, a zdaj se sprasujem, kako bo, ko ga dobiva. Vcasih se mi zdi vse brezveze. Najraje bi vse skup pustila in sla nekam.

Eh, sem nakladala, danes pa zgleda res ni moj dan. Oprostite dolgemu postu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vse ni gre narobe!
8.9.2004 19:27:42   
Aly
Kepa,

ja tudi takšni dnevi so.....:( , saj jih vsi poznamo... Menim in upam, da ti je vsaj malo odleglo, že ko si napisala ta post, saj mora človek vedno "dati ven" oz. mora imeti nekoga, da ga posluša - me te pač beremo ;) .

Glede rešitve problemov, ki jih navajaš, pa ti konkretnih nasvetov ne bi rada delila .... :ups: . Definitivno pa je res, kar veš verjetno tudi sama, da se mora človek vedno postaviti zase, in drugim jasno izraziti stvari, še posebej , če se čutimo "oškodovani"..... Včasih kar težko verjamemo, vendar je res, da se mnogo ljudi sploh ne zavedajo, da počnejo kaj v slabo drugega vse dokler, jim to jasno ne izrazimo ..... Partnerki tvojega tasta bi jaz vsekakor povedala (kratko, jedrnato in odločno) ob vsaki najmanjši stvari, da npr. "tega in tega " več ne dovolim... Glede "izkoriščanja" tasta pa bo v prvi vrsti moral "problem občutiti" tvoj fant, in prav tako odločno nastopiti zoper očeta..... Nenazadnje sem tudi jaz imela v preteklosti podoben problem, ko sta mi starša naročevala ene in druge stvari in kasneje nista vprašala za račun, meni pa je bilo nerodno, da jima sama rečem, češ saj so moji starši.....ker pa se je to nadaljevalo v nedogled in prav tako v vrtoglave zneske....sem enostavno lepega dne, ob ponovnem "naročilu" dejala, da pač nimam denarja :ups: ....preostalo jima ni drugo, kot da mi dasta za nakup denar, ali pa nič..... In danes, ko sem vedno odločno vztrajala na tem, se to ne dogaja več, na sam odnos pa to tudi ni vplivalo (morda malo na začetku, ko sta bila presenečena...), in je sedaj O.K.

Tvoji občutki oz. ljubosumnost pa je sedaj v tem obdobju tudi lahko potencirana.....pač kot si rekla, nosečniški hormoni, naše spreminjanje telesa, ko pomislimo, da nismo tako privlačne.....vendar sprejmi raje to kot nekaj samoumevnega, saj nas v tem obdobju večkrat obiščejo takšni dnevi ali trenutki, ko smo čisto na tleh..... Raje počivat ali spat, in drugi dan bo zagotovo posijal ponovno :) in sploh ne bomo razumele, kako, da smo "včeraj" tako razmišljale......

Mnogo :):):) in :rozica::rozica::rozica: Aly

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vse ni gre narobe!
8.9.2004 19:33:20   
žorž
Kepa, glavo pokonci! Ljubosumnost nikoli ne prinese nič dobrega, tako da ... Vem pa, da je lažje govorit, kot pa dejansko tako reagirat v določenem momentu. Mislim pa, da nimaš razloga za tovrstne skrbi ... Glede očeta pa ... a si se s pobom pogovorila o tem? Mogoč če bi se mirno pogovorila, bi bilo lažje in bi tudi on malo pomislil, kam to sploh vodi. Je pa res, da obstajajo na tem svetu tudi izkoriščevalski ljudje, ki so dobesedno kot pijavke (s to razliko, da se pijavke najejo, taki ljudje pa nimajo nikoli dovolj!). In takih se je natežje znebit, ker ti stalno dajejo občutek krivde. Tukaj gre po vrhu še za očeta in situacija definitivno ni zavidljiva ... Poskusi fantu razložit, kako ti stvari vidiš in kako se počutiš ob tem; mogoč bo potem kaj bolje ... Definitivno držim pesti zate :rozica::rozica::rozica:

In ne opravičuj se za dolg post; glavno, da si se izkašljala!
LP :rozica:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vse ni gre narobe!
8.9.2004 19:36:39   
vicky77
Pozdravljena!
Moram te potolažiti!Ne glede na okolje moraš nekaj vedeti:pričakuješ čudovitega dojenčka:duda:,ki ti bo pokazal nove dimenzije v življenju,odprl nove poti,drugačna obzorja.Zeradi njega moraš biti srečna!Če te ta dejstva,ki si jih navedla tako zelo motijo in jih prej nisi opazila,si poišči kaj,da se boš zamotila,ročna dela,branje zanimivih knjig,dolgi sprehodi,...Kar te pač veseli in ODŽENI SLABE MISLI STRAN,ker te lahko pogubijo!Želim ti srečno nosečnost in čimveč pozitivnih misli,lepo te pozdravljam, Vicky:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vse ni gre narobe!
9.9.2004 12:07:52   
Soncnica
Hojla :)

Jaz se povsem strinjam z vsem kar so povedale punce. Partnerici očetovega moža postavi meje in se temeljito pogovori s fantom. O vsem kar te moti. On je tvoj partner, vidva sta tandem in kar je najpomembnejše, zate je v tem obdobju bistven mir in dobro počutje. Ti pričakuješ dojenčka in temu dejstvu tast in njegova predraga ne sežeta do kolen! Potolaži se in si zapomni, da se vsaka stvar vedno zaključi tako, kot je zate najbolje

p.s. Če boš mela še kakšne težave, je pa ringaraja super forum



pa pa :sloncek:


sončnica

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vse ni gre narobe!
9.9.2004 14:44:05   
kepa*
Drage moje, hvala vam.
Res sem potrebovala nekoga, da se mal zjocem. in to ste bile ve. Zdaj mi je ze dosti bolje in sem zaenkrat pomirjena. Dela napredujejo, sicer pocasi, a upam ,da bo do januarja vse urejeno.
Vam pa hvala za spodbudne besede. Ogromno so mi pomenile.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?