|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEVEN
9.9.2004 20:21:25   
filipinka
Hvala ti, da si mi toliko napisala o tej gestozi! Zdaj mi tri dni ni delal internet in nisem mogla nič pogledat.
Prebrala sem si o gestozi v eni izmed revij Moj malček ali Mama ( ne vem točno v keri), v glavnem dober članek. Tam piše, da je gestoza, če imaš vse tri težave: beljakovine v urinu, visok krvni pritisk in otekanje udov. Gestoza se pa lahko razvije v preeklampsijo, kar pomeni krče matere in božjastne napade, vse to lahko doživlja tudi otrok. Kruto, ne?
Svetuješ mi, da naj si pritisk merim na dve uri. V navodilih merilca piše, da ni dobro prepogosto meriti, ker ni realno, ker preveč pritiska na žilo.
Meni je G svetoval merjenje zjutraj in zvečer. Za zdaj imam pritisk vredu, nekje 120/75. Skozi celo nosečnost nisem imela nobenih težav.
Izkušene ženske so mi tudi povedale, da je to v zadnjih tednih (te beljakovine) skoraj normalno. Bogve, ali me samo ne tolažijo.
Seven hvala ti :rozica: in uživaj s svojo¨bebico!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SEVEN
9.9.2004 20:54:40   
Seven*
Ce je pritisk vredu se ne rabis sekirat sploh. :) Jaz sem si merila pritisk cca 4x na dan.. Me je bilo strah. Zanima me v katerem mestu imas ginekologa oz. kam mislis it rodit. Jaz sem imela 145/90 pritisk, pa me niso poslali rodit. Zal..:( Pa bi morali, ker posteljica ni vec opravljala svoje funkcije.. Sem pa slisala, da so v Slov. Gradcu glede tega dosledni in ne tvegajo. Nas Maribor pa..

Lep porod!!! :)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SEVEN
9.9.2004 21:21:33   
filipinka
Ginekologa imam v neposredni bližini, rodit bom pa šla v Maribor. A, misliš, da mi v Mariboru ne bi sprožili poroda, če bi prišla z visokim pritiskom?
praviš, da posteljica ni več opravljala svoje naloge, kako dolgo in ali je bilo z malim vse vredu?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SEVEN
10.9.2004 13:35:59   
Seven*
V MB cakajo do zadnjega. Smo bile kar tri zatecene takrat en teden na oddelku, pa niso nic naredili. V Slov. Gradcu menda pod istimi pogoji takoj rodijo otroka. Sicer pa zakaj ne, ce je zenska ze zadnji teden nosecnosti. Jaz sem celo CEZ ROK nosila..

Z malim je bil vse vredu, je bil sicer suhcen, ampak je kmalu nadoknadil.. :))

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?