|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nestrpna bodoča mamica
11.9.2004 21:30:57   
total
Zdravo, še 5 dni me loči od roka in sem zelo nestrpna. Mal me je strah ampak komaj čakam,da dobim svojo štručko v roke :duda: in, da se vsega rešim. Je katera tukaj gor,ki ni dolgo od tega rodila ali pa ima blizu rok? Vas je bilo kaj strah?Kdaj ste šle v bolnico?

ČAV
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nestrpna bodoča mamica
12.9.2004 9:16:51   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:Hmmm da pomislim v porodnišnico me je mož dobesedno odvlekel,ker nisem hotela it.Imela sem krče pa sem si rekla da so od fižolove juhe ki sem jo pojedla dan prej.:)-:)-:)-Pa so doma vstrajali,ker so se krči ponavljali na pet minut.Iz Izole sva z možem prišla v Koper,glej ga zlomka kar naenkrat ni bilo več tako pogostih krčev(zgleda da od strahu:)-)Pa sva šla še na en kapučin v bližini bolnice.Potem pa se je mož razkuril:dost mam,sedaj greš v porodnišnico pa pika.Pa sva šla.Prosila sem ga da počaka vse predpriprave,da ga pokličejo da bo zraven:sloncek:Po desetih minutah,sem ga šla iskat v čakalnico in glej ga zlomka zginil je kot kafra:((.Potem pa sem se dolgočasila na ctg.In končno v porodno sobo,ob običajnih mukah,ki spadajo zraven sem rodila mojega tretjega otroka.PA SREČNO!!!!!!!ŠE MALO PA BOSTE DRUŽINICA!!!:angel::rozica::duda::duda::duda:

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nestrpna bodoča mamica
12.9.2004 13:45:39   
filipinka
Zdravo Total!
Če bi bolj natančno brala RR bi vidla mojo temo 39. teden... in bi vidla, da sem jaz tudi tista, ki je že ful nestrpna. S tem te nočem užaliti, ampak če bereš kaj najdeš. O.K.?
Se pravi sem tvoja sotrpinka, saj me do predvidenega roka mporoda loči še 12 dni. Tudi jaz komaj komaj komaj čakam, da dobim najinega dojenčka. Čisto vseeno mi je, če bo ful bolelo, samo, da pride.
Kako se kaj ti počutiš? Mene že vse v žlički boli in pod rebri, pa brce tudi pa trebuh mi non-stop otrdeva. Res bi že rada šla! Jutri imam pregled in upam, da mi bo G rekel, da bo kmalu, da se že odpiram! A, če ti povem, da se mizdi, da bo vse skupaj čez rok, tam nekje okrog 28.9., ker je takrat polna luna in takrat jih baje največ rodi. Mogoče se tudi tebi zavleče do polne lune!Saj ne..hecam se, boš videla, da boš zdaj v kratkem dobila svojo ljubljeno štručko. A, veš kaj bo, ali :modri:ali:roza:? Mi dobimo :modri:, če me občutek ne vara, tudi G je potrdil mojo domnevo!
Uživaj zadnje dni nosečnosti in kaj piši!
V. in :duda:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nestrpna bodoča mamica
12.9.2004 14:01:35   
total
Zdravo v77,saj vem da sem malce zmedena ampak kaj čem,upam da bo kmalu vse po starem.Tudi jaz že komaj čakem, da rodim ker se mi te zadnji dnevi ful vlečejo.Danes ponoči me je bolelo,ampak je kmalu ponehalo,tako da sem mirno zaspala.Do četrtka imam časa,potem pa grem na sprejem.Tudi ti se bližaš in želim ti vse naj naj.Ja, dobili bomo:modri:,tako so povedali.Si že izbrala ime?
Piši kmalu.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nestrpna bodoča mamica
13.9.2004 8:26:36   
katarinca
Čuj, V77, zdaj smo pa res že tam! :bravo:

Midve imava rok na isti dan, tako da res upam, da bo vse v redu (in po možnosti kaj prej!?). Imaš preglede v Ljubljani? Boš tam tudi rodila? Tudi jaz imam jutri pregled, veš. Zdravnica mi je obljubila, da mi bo določila kar datum za rodit (če se samo ne bi prej začelo), ker sem iz Velenja in je to po njenih besedah kar daleč, bi jo skrbelo zaradi transporta (prvi porod sem imela namreč zelo hiter, pa pravijo, da je drugi še krajši)?:zmeden::zmeden:

V glavnem, bomo videli, poročaj!

Vse lepo,:rozica:
Katja

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?