Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, zdaj pa Alhambro. To mi je trenutno sanjski avto, ker vedno vozimo toliko prtljage s seboj
), ne, full lep avto mi je in bi mi dol visel kaj si drugi mislijo
mislim, da je bila neka stara škoda favorit ... in pred več kot 15 leti Zastava 101 in seveda Yugo
.
. Potem sem kupila yugo 45. Joj koliko problemov sem imela z njim, sem ga kupila naivna smrklja od nekega švercarja. Po naših klancih se z njim sploh ni dalo vozit. Ko je zapadel sdneg sem ga mogla pred bregom pustit in it peš domov. Je samo na feks v Lj se mi je pa vseeno uspelo parkrat pripeljat. Sledilu so mu alfa, golf, kadt in sedaj imam seat cordobo. To je moja druga cordoba in sem ful zadovoljna z njo. Ima vse akr rabim, vključno z klimo.Moj pa je pred kratkim prodal pasata in kupil alhambro, ker pričakujemo 4.sončka in rabimo velik avto. Tudi to je zdaj moj sanjski avto kakor od viv.
Zakaj hudča pa bi me naj bilo