|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA NASVET
15.9.2004 7:37:43   
Taia
Oj!
Po popolnoma neprespani in prejokani noči se obračam k vam po nasvet.
Pred enim tednom sem v sluzbi povedala, da sem noseča.(11t). Najprej čestitke in tisti (zdaj vem) hinavski nasveti, včeraj pa kot strela iz jasnega, da se bo po vsej vrjetnosti moje delovno mesto ukinilo in da me bodo kot tehnološki višek prijavili na zavod. V podjetju sem zaposlena za nedoločen čas, zato me zanima ali imajo pravico narediti to, saj je vsakomur jasno zakaj me nameravajo poslati na zavod.
Prosim pomagajte mi s kakšnim nasvetom.

Hvala že v naprej !:rozica:

Taia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROSIM ZA NASVET
15.9.2004 8:44:08   
Anonimen
Najprej naj ti povem, da sem tudi jaz zelo žalostna in jezna, da se take stvari dogajajo, da taki ljudje, ki so tega spsoosbni, sploh obstajajo. Ampak na žalost je tako. Divji liberalizem ali po naše LDS razmišljanje. Ampak pustimo politiko tokrat ob strani.
Ne vem natančno, ali imajo pravico to storiti ali ne, pravic imajo po novem zakonu o zaposlitvah vodilni ogromno. Pa smo spet pri politiki, ne gre drugače: kdo je pa sprejel tak zakon? Po eni strani toliko brezveznih besed o pomoči mladim družinam in spodbujanju večje natalitete, po drugi strani pa takole... Hinavci! Ne morem razumet, kako so ljudje lahko taki prasci.
Gotovo se bo kmalu na forumu kdo našel, ki ti bo lahko kaj več povedal. Sama v primerih, ko česa podobnega ne vem, na internetu poiščem zakon in si preberem, včasih se da kaj celo razumet...
Sicer pa upam, da imaš vsaj dobre starše in partnerja, da ti bodo mogoče lahko pomagali in boste vse skupaj lažje prebrodili.
Želim ti, da bi se vse skupaj dobro izteklo.

(odgovor članu Taia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROSIM ZA NASVET
15.9.2004 11:47:14   
Anonimen
Pod Najdi.si odtipkaš Zakon o delovnih razmerjih, potem imaš pa posamezne alineje. Pod "Sprejet zakon" je celoten zakon, zanimivo je tudi "Novi zakon o delovnih razmerjih, pogodba o zaposlitvi". Mislim, da je bil prav ta prispevek objavljen v reviji Moj otrok, zato je za nosečnice in mamice gotovo zanimiv.

(odgovor članu Taia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROSIM ZA NASVET
15.9.2004 13:30:12   
Taia
Vsem iskrena hvala ! Se kar malce bolje počutim!
Sporočim kako se bo razpletlo.

Se enkrat HVALA ! :rozica::rozica:

Taia

(odgovor članu Taia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROSIM ZA NASVET
17.9.2004 21:31:24   
hrcek
Ojla
Evo punce vse zakone imate na tem naslovu
http://www.dz-rs.si/si/aktualno/spremljanje_zakonodaje/sprejeti_zakoni/sprejeti_zakoni.html

Zgorej so črke od a do z, nato klikneš izbrano črko, se ti izpišejo vsi zakoni pod to črko nato pa poiščeš zakon ki ga rabiš.

lepo se imejte

(odgovor članu Taia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROSIM ZA NASVET
22.9.2004 20:29:15   
morskadeklica
NE SMEJO TE ODPUSTITI, VSI OSTALI SO NA VRSTI PRED TEBOJ. PUNCE SO ŽE VSE POVEDALE, TAKO DA JIH V SLUŽBI MALO POVPRAŠAJ, ČE KAJ POZNAJO ZAKONE???

(odgovor članu Taia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PROSIM ZA NASVET
1.10.2004 11:48:34   
SISI25
Najbolje da vprašaš na inšpektoratu. Ampak je res da si zaščitena med nosečnostjo in porodniško. vendar je mogoče res najbolje da pokličeš na inšpektorat in ti tam točno povejo.

(odgovor članu Taia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?