|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Športno, a modno
14.2.2007 16:57:28   
Strawberrie Cherrie
No, pa dajmo predebatirat še tole -> men šport v življenju veliko pomeni; dolgo sem trenirala smučanje, sedaj smučam in boardam, kolesarim, tečem, se potapljam, hribolazimuser posted image , plavam etc...
Veliko mi pomeni tudi dobra in kvalitetna športna obutev, ter kvalitetna športna oblačila. Pomojem je dolgo dolgo časa že od tega, ko sem kupila kak 'škart' pa se potem po glavi teplauser posted image
Moja najljubša znamka je Adidas, ternutno kolekcija Adidas Legend ali Adidas Šport;
Za smučarijo obvezno Colmar (moj sicer prisega na Burton),
športna obutev pa Salomon, Merreli, Teva.

No, kaj pa ve uporabljate? Kaj najraje daste gor od trenerk???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 17:17:46   
Anonimen
Sama pri športnih oblačilih in obutvi prisegam na pumo - od speedcatk naprejuser posted image . Za smučarijo Colmar Kombinezon in druga oprema od Atomica (seveda je vse skupaj nepotrebno, če ne veš smučati). Najbolj smešno mi je, če ima kdo super opremo, potem pa se pobija po smučišču tako, da samo mižiš in čakaš, da bo iz najhujšega. Moj enako, čeprav ima trenutno smučarsko jakno od phoenixa (upam, da sem dobro napisala).

Športna obutev pa obvezno merrel. Vsi 3je.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 17:22:05   
lemavrica
Trenutno imam najarje kaj od Adidasa, predvsem zgornji deli so mi fajn "old school" variante, pa superge. Pri spodnjih delih trenirj ne kompliciram tolk. Je pa res da te Adidas zgornje dele nosim tudi na kavbojke.
Kar se pa prov superg za šport tiče pa prisegam na Nike.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 17:47:25   
petja
Za športanje Nike in Adidas, za prosti čas dodam še Pumo in Dimenzione Danza. Za tečt pa superge Mizuno.

Za smučanje Descente in Rossignol.

Se pa vedno bolj navdušujem na firmo Jack Wolfskin ... ful kvalitetno, imajo pa vse ... od prostega časa, do opreme za v hribe, za smučanje ... zakon! Je ful draga znamka, ampak neverjetno kvalitetna.

Ampak jaz sem res športnica ... tako telesno kot po duši user posted image .

_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 18:05:16   
Anonimen
Jaz sme se pa s firmami nehala obremenjevat. Včasih je vse moralo biti oh in sploh, zdaj pa sem ugotovila, da se npr. da v enih X hlačah in bundi, ki stanejo kakšne 3-krat manj od firm, enako dobro smučati in se mi prav fajn zdi. Tudi pancarje imam ene X in me edino v njih noga ne boli.
Edino navadnih superg si pa ne bi kupila kar enih, tisto mi je pa še ostalo. Čeprav ne tečem v njih, ker sem šport že prerasla.user posted image  Pa tamalmu tudi rada kupim kakšne Merell ali kaj podobnega.
Mož ima pa zelo  pisano garderobo, tako oblačil za šport, prosti čas kot obutve. Od najdražjih zadev pa do reklamnih majic. Se oblači po trenutnem razpoloženju, očitno pa mu le-to zelo niha.

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 18:15:44   
Strawberrie Cherrie
Kar se smučarske opreme tiče je Atomic verjetno trenutno res najboljši. Kar se razvojno tehnologije in vodljivost smučk tiče pa sploh.
Je pa res, da marsikdo ''preceni'' svoje znanje in namesto za rekreativne smučarje vzame opremo za worldcup, ki je trša in mnogo težje vodljiva. Prav tako pancarje - če jih vidi na bode millerju jih bo ziher vzrel, pa vendar njegovi nogi in kilaži sploh niso primerni.
Potem pa pride di takšnih katastrof na smučišču -> prvi pogoj je ustrezna oprema, in ni nujno, da je oh in sploh v barvah -> carving tehnika sama po sebi ni težka, samo oprema mora biti primerna in se za začetnike povsem razlikuje od tistih res profi. Prav tako si marsikdo vzame supercross smuči, pa sloh ne ve kaj bi z njimi počel.

Je dost bolj luštno videt, kako se nekdo trudi naučiti smučati ali pa mogoče da se uči carving tehnike, kot pa da se frajeriši, pa nima pojma.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 18:18:11   
Strawberrie Cherrie
Nekaj noro odpilenih modelov Adidas Legend -> nekaj od njih imam že rezerviranih, takoj ko pridejouser posted image , bom pa še prilepla slikce kok zgledajo v živo user posted image

http://www.adidas.com/campaigns/umbrella2007/content/?strCountry_adidascom=com

Ena izmed stvari so tiste rozaste adidaske...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 19:17:49   
brina_3
športne copate imam od nike,smučarko opremo pa smuči od blizzard-a smučarske čevlje langeuser posted image
sem pa navdušena nad puloverji s kapuco od nikeuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 20:16:34   
Anonimen
Smučam ne.
Za kolesarjenje scott in giordana.
Obutev Nike.
Za tek, pilates, aerobiko; Nike
Za doma trenirke; Nike
Za na kavo; Nike
Jakne, bunde; Nike

Zdele sem se spomnila, da majčke imam pa vse neke "cheap"user posted image in sem ravno danes gledala eno luštno violično od Nike user posted image

Ne vem zakaj, ampak Nike roba me vleče kot magnet. Je pa res, da še nisem bila razočarana nad kvaliteto.

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Športno, a modno
14.2.2007 20:28:51   
darja72
Moj slog je vedno in povsod športen (izjema so seveda kakšne strogo uradne zadeve). Pri določenih artiklih ne gledam na ceno. Sicer nisem firmaš, ampak običajno: cena=kvaliteta. Nosim pa vse živo: od Nesa, Onlina, Salewe, Lafume do  MurphyNye, TBS, Patagonije do Žblj, Nj. Obutev pa Merelce, Tevice, Lowice, Najkice. K sreči mi slednje in še kaj za zraven dobavi delodajalec 1x letno. Za smučarijo sem morala itak sponzorski kombinezon imet, ampak se je dalo našitke odparat, tko, da tudi sedaj ne leži v omari. Dilce imam običajno testne Elanove, trenutno pa pač ene starejše slalomke od mojga, ki je ex tekmovalc. So trde kot sam hudič, ampak super za vozit. In ker po smučarski duši pripadam telemarkerjem in offpistarjem, mi je to tudi vseenouser posted image . Aja pa Conte of florence mi je tudi všeč, sploh njihove odštekane kape. Pa še to, London_Paris, tekmovalni dil in pancarjev v prosti prodaji ni, obstajajo samo kopije. lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Športno, a modno
15.2.2007 9:06:04   
Strawberrie Cherrie
Darja, ja vem ja, ampak tudi kopija pancarja ali smučke je zelo zelo trda, kar za večino rekreativcev ni primerna.
S čim se ukvarjaš, da dobiš testne smuči in kombinezone?
Mi jih tudi letno prodajamo tam okoli 200€ dalje za tekmovalne, ki jih v klubu ne ''ponucajo''...se pravi, da se tudi na sejmu ne prodajo, ampak nam ostanejo.
Kateri ex tekmovalec je tvoj?

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Športno, a modno
15.2.2007 12:42:23   
muška
pri meni pa za vse to poskrbi moj dragi , jaz mu samo barvo naročim user posted image user posted image user posted image

Tako imam smučarski kombinezon Pfenixov in mi je super lep, tako barvno kot kroj, smuči in vezi mi je pripeljal moj, in ker  že 3 leta nisem smučala, sploh ne vem kaj so za ene user posted image  , kolesarska oprema, tukaj kupim od oblačil tisto kaj mi je všeč, ne gledam na firmo, ker se vozim bolj malo, kolo pa imam primerno mojemu kolesarskemu manijaku in poznavalcu

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Športno, a modno
15.2.2007 13:27:00   
Taula
Jaz doma nosim ''no name'' trenerke. Ven v njh grem največ do kante za smeti. Ene lepo, malo dražjo trenerko sem imela za teči in včasih za aerobiko. (ko sem še hodila)
Teniske nosim samo če grem teči, oz. za kaki sprehod v naravo. Drugače jih ne nosim nikoli.
Na kavo ali pa v trgovino pa nikoli ne grem v trenerki. Tako da na meni trgovci za športna oblačila ne služijo.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Športno, a modno
15.2.2007 20:40:09   
darja72
London_paris to je predolga zgodba, samo enih 20 letuser posted image , pa javen forum...Glede na to, kaj vse športaš pa verjamem, da bi si imeli kaj za povedat na kofetu. Jaz edino bordam ne zaradi ene sitne poškodbe kolena in ker sem zapriseženi "paličnjak". Sicer z mojim trenutno športne užitke dajeva na stranski tir, ker ima prednost družina.user posted image Ampak je prav luštno, sploh ko vidiš, da imajo tudi otročki radi bolj športno dogajanje. lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Športno, a modno
15.2.2007 20:53:52   
Anonimen
Teniske Reebook bele klasične ženske zadnjih petnajst let.

Bunda Belowzero, če je to kakšna firma user posted image .

Kapa Kama, full topla in všečna.

Trenirke Champion in ena Nes. Za na odbojko, ne smejo biti preveč fensi, da mi ni škoda po tleh se metat user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?