Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Hvala mami, ki mi vsak dan za par uric Tino popazi, drugače bi naše stanovanje bilo pravi svinjak in jaz verjetno kje na psihiatriji
. Zdaj pa spim večinoma 2x po 2-3 ure na noč in mi počasi energije zmanjkuje.

(že ene dva tedna).
. Ene pol urce je jokcal, to je bilo pa to. Ne vem, a on misli, da mi dopoldne nič ne pojoka, al kaj
Ne vem, ali je bila to zakasnela reakcija na cepjenje, ali kaj
, da lahko greva potem spet na en dolg sprehod.
Ana ima sicer zdaj malo manj kot 6 kg. No za kakšen potep po naravi ali za pohajkovanje po trgovinah bo že dober.
In sprehode v družbi z mojim, res paše paše.
Z uvajanjem GH bom tudi jaz skušala čim dlje počakati, planiram po 6. mesecu, seveda ob predpostavki, da se bova še naprej polno dojile. No zaenkrat gre dobro, bom kar na les potrkala, res sem vesela, da je dojenje spet steklo po tistem nesrečnem mastitisu v decembru. Joj, kako je bilo neprijetno, ne bom nikoli pozabila... No glavno, da se je poštimalo.
,
.
, ki ste danes dopolnili 3 mesece!
...jaz sem samo jokala nekaj dni
, tako da je doktor malo počakal, da mi je povedala do konca, kar je hotela, potem sem ji dala nazaj dudo in jo je pregledal.
!!! Imam še "samo" 15 viška
.