|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zabredli
27.2.2007 20:58:25   
Anonimen
Izrednega kredita trenutno nimava, ker smo te zadeve poravnali.Moj je decembra zamenjal banko in upam, da mu bo uspelo dobit izredni limit, ker ne vem, če dajo že po dveh nakazilih. Pa če bo v 8 dneh rešeno. Upam vsaj na to.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zabredli
27.2.2007 20:59:40   
Anonimen
Izredni kredit* - izredni limit sem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zabredli
27.2.2007 22:51:26   
Anonimen
Privat rubežniki... a mi lohk to razložite, prosim? user posted image

Tudi, če je rubežnik nekdo, ki je s.p. ali pa nekdo, ki ima d.o.o. (pač podjetje za izterjavo), ne more delati tega kar "na blef" - mora biti kar lepo povezan s sodiščem ali pa z DURS-om. Ni to glih tko, da kar greš na Občino, prijaviš za 20€ kolekov eno firmo in potem folku zvoniš po vratih in jemlješ stvari, ker niso plačali vode al pa smeti. Ne laufa to glih tko, punce, in to vam povem iz lastnih izkušenj. Sej same veste, kolk sm zapufana in kako. user posted image

Pod besedo "privat rubežniki" lahko smatrate samo tiste izterjevalce na črno, katerih je Ljubljana polna, pa najverjetneje Slovenija tudi. Ampak da se ti pa en tak na vrata nariše, lahko pa v istem hipu pokličeš policijo in bo on najebal. OK, ko ga izpustijo, te bo verjetno ustrelil, ampak to je pa že druga zgodba. S takimi se pa ni dobro zapletat.

Če ste vi dolžni za obratovalne stroške (očitno v bloku), potem bo še kar nekaj mesecev, če ne celo leto ali vel, trajalo, preden vam kakšen rubežnik potrka na vrata. In verjemi, da če v tem času plačuješ samo po 50€ mesečno, boste vi dolg z obrestmi vred odplačali prej, preden kdo pride. Tudi to ti pišem iz izkušenj.

Počakaj, da dobiš pošto, kdo bo vaš rubežnik, potem pa pot pod noge in do njega in se dogovori za obročno plačilo. Ne samo, da to dovolijo, ampak to sami predlagajo, ker jim je v interesu denar - v prvi vrsti.

Do takrat se pa ne sekiraj, kje boste dobili 950€, ampak kje boste dobili 50€ na mesec. To je pa že lepša in lažja računica, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zabredli
27.2.2007 23:30:04   
nejcko
Točno tako je, da preteče kar precej časa, preden pride rubežnik na vrata in pride brez policije, vsaj za manjše zneske. In to mislim na uradne rubežnike. Pa še, ko pridejo, je veliko odvisno, kam pridejo: vedno pridejo na naslov stalnega prebivališča dolžnika, lastnik stanovanja, če to ni dolžnik, rubežnike lahko zavrne, češ da na tem naslovu razen gat ni nič dolžnikovo.
Poznam primer, kjer dolg nanesel že kar nekaj mio bivših sit. Tožba je bila pravnomočna, čez kako leto so zagrozili z rubežem, rubežnik pa je prišel šele čez kakšno leto - obresti so  seveda v tem času rastle. Pa se je z odvetnikom upnika dalo čisto lepo doseči poravnavo, ki je znašala le kakšno četrtino celotnega dolga - so morali pa plačati vsoto poravnave  v enkratknem znesku, verjetno pa se da zmeniti tudi na obroke.

Samo brez panike. Mirno se vsedita in pretehtajta vse možne variante. Vaš dolg je v bistvu zelo majhen. Na kakšni banki lahko zaprosite za hitri kredit, mislim, da jih daje Avstrijska banka, ali pa prodajte kakšne delnice, če jih imate, si sposodite pri kakšnih znancih - 1000€ pa res ni tako velik denar, da se ga ne bi dalo napraskati skupaj. Boste že malo stisnili.   Potem pa naprej po pameti - najprej položnice, potem vse ostalo, pa čeprav bodo mogli otroci kakšen mesec jesti samo gres za večerjo, saj ni tako slab user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zabredli
28.2.2007 8:41:55   
Anonimen
Hvala vam še enkrat.

Rubežnik je že določen. Vsaj napisan je bil v teh papirjih, ki sem jih dobila. Moj bo dans poklical na banko, če lahko že tako hitro dobi izredni limit, pa bomo videli. Mi bolj diši to kot nek hitri kredit.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zabredli
28.2.2007 9:51:43   
Anonimen
Izredni limit ti zrihtajo v pol urce, prav tako mini kredit. Če imaš seveda vse pogoje. Vendar če si pri neki banki komintent šele 2 meseca ne vem če bo tako hitro dobil izredni limit. Pa še to izredni limit je vezan na plačo in vprašanje če bo dobil 1000E kar takoj.

Drugače pa mi tudi najprej poplačamo položnice in kasneje še ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zabredli
28.2.2007 10:00:38   
Taula
Ko je naše podjetje tožilo enega s.p.-ja smo dobili obvestilo da ga bo obiskal rubežnik tri mesece pred dejansko izvedbo rubeža. Tako da traja kar nekaj časa.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zabredli
28.2.2007 20:57:10   
Anonimen
Pa še to izredni limit je vezan na plačo in vprašanje če bo dobil 1000E kar takoj


Limit je običajno vezan na prilive, ki so lahko večji od plače, npr. za višino stroškov prehrane in prevoza na delo. Višina limita pri NLB se mi zdi da je 2,5 kratnik mesečnih prilivov. Za ostale banke pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Zabredli
28.2.2007 23:21:08   
Anonimen
Odbritev izrednega limita ali hitrega kredita pa tudi ni vezana samo na vse prilive, temveč tudi na boniteto pri banki, torej na to, ali imaš blokiran TRR ali ne, kolikokrat in za koliko si prekoračil dovoljeno negativno stanje, kolikokrat niso mogli izplačati obroka za leasing ali trajnik, ker si prej pobral ves denar s TRR-ja in podobno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Zabredli
4.3.2007 11:13:38   
Anonimen
Toliko, da javim, d smo 500 € že poravnali. Sicer smo si sposodili, ampak upam, da bomo najkasneje do 15. vrnili in plačali še ostalo. 10. dobi moj 3. nakazilo na banko in upam, da dobi odobren limit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Zabredli
4.3.2007 16:23:35   
KIKI****
Mene pa sam nekaj zanima.
Tudi sama nimava ne vem kaj denarja, ampak vedno najprej plačava položnice, potem je tu osnovna hrana in plenice. Če kaj ostane kupim še kak priboljšek v trgovini za otroke drugače pač ne.
Ni mi jasno kako sta zapufana toliko če sta dobila ven 55.000 € plačujeta pa na obroke? Kam sta dala pa ostali denar? Pa da sta kupila stanovanje za 13.000.000 bivših sit odplačala pa 23.mio je pa tud preveč-tud jaz bi šla raje v najem kot živela v dolgovih. Poznam eno tako zgodbo ki ji ni bilo konca ne karja in se je vlekla 10 let dokler se ni tragično končalo.

upam da se boste čimprej postavili na noge in probajte res nič kupovat kot osnovna živila in najnujnejše stvari-sigurno bo vsak mesec ostalo nekaj € pa jih dajte na kup za situacije kakršno ste imeli (upam da nikoli več ampak nikoli se ne ve).


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Zabredli
4.3.2007 16:58:54   
Anonimen
Točno tako, toliko kolikor smo dobili, je stalo stanovanje.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Zabredli
4.3.2007 21:20:04   
Anonimen
Mater rubežnikov si ne želite.Jaz sem jih imela pred nekaj leti,ker sem bila dolžna Simobilu 50 tisoč.Veste kolko sem plačala?260 tisoč obresti in rubežnika.Rubežnik si je vzel 140 tisoč,ko je prišel in pisal samo tv,radio pa take stvari.In sem mu rekla,da to ni nič moje saj ni name pa je rekel saj tukaj živite in tukaj ste prijavljeni.Boli njih k...če je tvoje ali ne.Potem sem res plačala 260 tisč in sem rekla nikoli več dolga.Prvo položnice in krediti in potem vse ostalo,če ostane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?