Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
(saj vem da se bom zaradi tega stavka ob brci v rebro ali mehur vgriznila v jezik, ampak naj kar bo...)
trgovini...
,
,
so me danes preganjale. brez veze-za znoret. celo noč sem sanjala kako sem žalostna
zaradi nekih ljudi, ki so bili zelo nesramni. js ne vem ali imate tudi vi čudne sanje
od kar ste noseče? meni se skoz neki sanja
. mogoče zato, ker sem ful navajena spati na trebuhu
, zdaj se moram pa v spanju zavestno držati na boku ali hrbtu. upam, da se bom čimprej navadila na te boke
. no pa lep dan želim vsem.
. Pa vse sanjam bolj v živo kot ponavadi. Joj tale datum in kraj se bomo pa po moje težko zmenile, da bo vsem ustrezal. Jaz sem na bolniški tako da ve kar ustrelite en datum in se bom že prilagodila.
sva v nedeljo doživela pravi šok v pozitivnem smislu. Otrokovim brc še ne čutim, saj skoraj ves čas delam... V nedeljo, sem pa skoraj ves čas poležavala. Šla sva malo na prehod ... zvečer pa ležim pred Tv in božam buhija, ki je že ful zrasel. Kar naenkrat pa se je slišalo kot bi se mu/ji kolcalo.
. Otroka že čutim nekaj časa. So res noro dobri občutki in komaj čakam, da malo štručko stisnem v objem.
Trebušček imam pa v centimetrih tudi še kar isti. Jaz si ga merim kar čez popek in čez najširši del (malo nižje od popka).