Clody
|
ojla babnce, Najprej vsem hvala za pojasnila glede sluzi - zlate ste. Mi smo dons že malo bolje. Nejcu se tečnoba počasi sprevrača v nasmeške. Je bil pa res neprepoznaven, brezizrazen, jokav, nobenega nasmeška. Imamo samo še blažjo driskico in en mal povečano temperaturo. Je bil pa dons en noro lep sončen dan in sva se sprehajala okol ko dva brezdomneža. Gaya, škoda ker nisi že zjutraj omenila kofico, jest sm dons vse prečesala, na koncu mi je blo pa že poštwno dolgcajt. Zdej se pripravljam, da začnem okol jezera šibat, ker se mi zdi, da sem čist zakrnela in mi vsi sklepi škripajo 100 na uro. Bosanski štumfki - prvič vidim. Sej nism iz vasi no, pa očitno sem, ampak bi jih pa mela, luštni za znort. Popek - vsake tolk cajta ga očistim s fiziološko. Ima malce rjavo obarvanega, tko da moram naslednjič vprašat pediatrinjo kako to. Mis - nevem če Tinkara že bere. Po moje bi ti rada samo pokazala, da ne bo marala knjig in bo vse zgrizla in strgala. _Andreja_ Welcome!! A te nismo že vabile k nam, pa si rekla, da preveč flancamo!! Nanica welcome. Ti samo piši, tko in tko nas bodo izključil iz foruma, ker smo podivjane flancačice. Altati, Jaša je pa res ornk dedec. Kakšno mleko pa maš ti to? A ga kaj dilaš?? Po kakšni ceni? Muki in Maxica - teli vajini podpisi pa niso resni no!! Za crnkt smešni! @lina - vse naj naj za rojstni dan!! Če nisem prepozna bi mal čokoladne, itak se ne postim! PIskot - najbrž bo Martin fuzbaler in ti že počas nakazuje, tko da desnico trenira. Naš mali pa vedno na desnem ličku spi ponoči, nekako mu ta stran bolj ustreza. Najbrž bo na tisti strani ležala njegova ljubica. Tako, zda pa moram še malo počedit, ker jutri prideta dve prijateljici na obisk in bomo cel dan flnacale ko zmešane. Se bojim, da bo dež, moj pa že zdej grunta kako bi ušel, ker pravi da kar je preveč je pa preveč. nočke