|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.3.2007 22:35:44   
@lina
beki, sam še 9 ti jih manjka do 3 zvezdic... si mal okol čvekala, a ne?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7326
2.3.2007 22:37:55   
beki24
Muki 1- zdej sm se pa narežala tvojemu podpisu- sem ga šele zdaj prebrala- tega novega- to morm mojmu povedat!!

Pa ne samo spidermana, še Batmana, pa Supermana, pa še 007 loh v Angliji nafehtajouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7327
2.3.2007 22:38:43   
beki24
ja, res je, sem šla mal čestitat novim mamicamuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7328
2.3.2007 22:39:24   
Anonimen
kaj če bi šla jz spat.....user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7329
2.3.2007 22:40:06   
Anonimen
dejmo dejmo djemo beki še 6 dejmo dejmo dejmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7330
2.3.2007 22:40:08   
beki24
mal marčevke čekiram, ker ima moja prijateljica 15tega PDP- komaj čakam, da bo še ena bebicauser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7331
2.3.2007 22:40:55   
beki24
AKI- če greš spat ,kdo bo pa z mano debatiraluser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7332
2.3.2007 22:44:05   
@lina
Jst mam eno resno vprašanje:
prejle ko sem sina dajala spat, sem se spomnila, da mu danes spet nisem dala D3 kapljic. Pri meni pride tako, da mu včasih tut po par dni skupaj pozabim dat... pa sem se mal zasekirala... A ste ostale zelo vestne pri tem?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7333
2.3.2007 22:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

AKI- če greš spat ,kdo bo pa z mano debatiraluser posted image

še tukj še tukj...user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7334
2.3.2007 22:47:27   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

prejle ko sem sina dajala spat, sem se spomnila, da mu danes spet nisem dala D3 kapljic. Pri meni pride tako, da mu včasih tut po par dni skupaj pozabim dat... pa sem se mal zasekirala... A ste ostale zelo vestne pri tem?

Jst tudi včasih pozabim, dan, dva.. več res ne...pa se ne sekiram, ker jih nekateri sploh ne dajejo!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7335
2.3.2007 22:48:12   
beki24
500 in 3 zvezdice user posted image user posted image user posted image  jst

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7336
2.3.2007 22:49:05   
Anonimen

500 in 3 zvezdice user posted image user posted image user posted image  jst

yeeeeeee bravo!!!user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7337
2.3.2007 22:49:34   
beki24
zdej pa lahko neham težit in grem spat oz. lahko neham bedarije pisatuser posted image - do 1000 je tko še doollllggggaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7338
2.3.2007 22:49:35   
@lina
in ravno pri odgovoru zame si prebila mejo! zdaj moraš pa pol zvezdice men odstopit!user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7339
2.3.2007 22:50:28   
beki24
ne, ne @lina tvoj je bil 499, tisti moj 500 je bil pa petstotiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7340
2.3.2007 22:51:46   
beki24
nadmati- kje se potepate?

pikabu- kje pa si ti, se pri možičku stiskaš??

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7341
2.3.2007 22:52:33   
Anonimen
ej star lepo se mjte ker mene ful ramena boljio pa grem spat..da bom vasj kj spočita....vsja upam..se tipkamo jutri??!
user posted image lahko noč!user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7342
2.3.2007 22:53:30   
lucika
ne ne ne nen enne, beki, nic spat. daj se men odgovori, plis.
pol pa le spat, jaz pa tudi.

a sem povedala, da je nas bimbi bil vceraj cepljen, pa ni niti pisknil. ponosna sem bla fuuuuul.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7343
2.3.2007 23:03:29   
beki24
lucika imaš na zs

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7344
2.3.2007 23:04:10   
beki24
lucika- Aidan na tvojem avtarju je fuuuuuuuuul luštkan!!!!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7345
2.3.2007 23:20:47   
muki1
O Clody, huda slika.... mali lucifer user posted image . Le počakaj kakšni dve leti, pa boš imela občutek, da je vse res user posted image .
Moci, upam, da si joško odbasala, jaz tudi ne poznam drugega zdravila kot vroča voda, kolikor le zdržiš, pa pristavljanje, pristavljanje.....
Amazona, jaz nisem proti adaptiranemu mleku, sem pa proti dodajanju, če je dovolj maminega mleka, ker mi naravno odtehta pred umetnim. Če ga ni, pa valda, da otrok ne bomo meli lačnih, samo da ne bi bilo potrebno dodajat. Jaz furam dojenje na polno do šestega meseca, pa tudi dojiti imam namen vsaj eno leto. Imam to srečo, zaenkrat....trkam na les.
Poroko sva imela klasično, matični, cerkev, prijatelji, žlahta. Tako sva oba želela. Ohcet, muzika, žur do poznih ur. Malo ga je zaštrikal dedek, ki je umrl dobrih 10 dni pred poroko, pa je bilo malo vse rezervirano s te strani familije.
Evik, upam, da si se že omlekila user posted image .
Altati, res ti hvala. Prav rabimo kdaj, da nas zbrcaš v rit...pa paše. Se vsaj streznim. user posted image  Ampak si pa vseeno packa, da svoje mleko v kavo turiš.....
Frrrr, hvala tudi tebi, da si se potrudila in kar svoje podatke šla iskat. Sedi pet. Iva ma tudi umazan popek večkrat. Zgleda, da je odvisno od tega, kak so ga zvezali, ker njej se pa prav fajn nabere. Jaz tudi čistim z palčko.
Pa nogice tudi brusi. Pred spanjem, če ima pižamo brez podplatkov, pa ji se nogica malo oznoji, me tudi sekira, da si bo obrusila kožo, ko se tak drgne, samo na srečo prej zaspi user posted image
Maxica, ne vem, kaj mate to za enega župnika. Zgleda da je res en tata mata med farani, če se je še bratranec raje odpovedal tej časti, da bi bil Lanov boter. Malo huda je ta...... bi skoraj morali malo zaropotati v vaši fari, veš. Take samovolje mu nobena institucija ne dovoljuje.
Frrrr, dobro si se ti to igrala, sicer pa meni je Jaša v vseh verzijah pravi lepotec, v barvni ČB in olivni user posted image .
Gaya, v jajčnikih te lahko šraufa, če prevečkrat tako v javnosti izvajaš striptis user posted image , saj veš.... pa gorenjci itak varčujejo s kurjavo.... kva pa vem, lahko da je prehlad user posted image .
Čaj iz malinovih listov sem pila, ampak neredno, prav tako sem masirala presredek, tudi neredno.
Rodila sem 2 uri in pol, pa presredek sem imela prerezan.
Mis, bosanke dobiš v H&M, pa le pridi v klub. Same fejst babe smo not user posted image .
Vau Maxica, kje si pa te dokolenke snela? Hudo dobre user posted image

@LINA, sem čisto spregledala prej, ko si napisala, da ma sine presekano ustnico. Upam, da se mu bo hitro zacelila...zna to zjutraj fajn bolet.

Vidim, da  je kar nekaj novih, vsem po vrsti voščim dobrodošlico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7346
2.3.2007 23:21:32   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

JA KAKŠNA MATI PA SI????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7347
2.3.2007 23:23:19   
muki1

Muki 1- zdej sm se pa narežala tvojemu podpisu- sem ga šele zdaj prebrala- tega novega- to morm mojmu povedat!!

Pa ne samo spidermana, še Batmana, pa Supermana, pa še 007 loh v Angliji nafehtajouser posted image

Ja, saj on je tudi nekaj o Batmanu še bluzil, pa se mi ni dalo vsega pisat user posted image .

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7348
2.3.2007 23:24:46   
muki1
@lina, da se ne boš žrla, saj jaz tudi večkrat pozabim, pa še do treh mesecev ji sploh nisem dajala.
Tudi pri Neži sem večkrat pozabila, pa ma vse kosti pravilno zaraščene in čvrste, še posebej betico user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7349
2.3.2007 23:27:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

midve sva bili danes pri pediatrku, ker je zoja ful pikasta in sem klicala, če ji lahko kar fenistil dam, pa sva se morali it pokazat.
no, rešili niso nič, menda gre za dermatitisuser posted image me je pa zdravnica ful razjezilauser posted image ni čist normalna, pediatrinje ni blo, pa sva morali k šolski. je mal smrdela po alkoholuuser posted image pol me je pa vprašala če smo kaj posebnega jedliuser posted image sem rekla da se samo dojimo pa je rekla ajauser posted image potem jo je pa na noge postavla pa pod rameni držala in kar vrgla na trebuh. pa ne tako kot, ko preverjajo reflekse. tako kot da pojma nima, kako sploh dojenčka prijet. mislim... rajš bi jo k veterinarju nesla, no.

rezultat - mala še vedno vsa pikasta, mati jezna in utrujena.

Uh, mater ji krvavo. Pri meni je ne bi pocenoi odnesla. Bi ji jaz že dala, metat otroka. MESARKA user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice zdravijo otroke in odrasle
Pravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!