muki1
|
O Clody, huda slika.... mali lucifer . Le počakaj kakšni dve leti, pa boš imela občutek, da je vse res . Moci, upam, da si joško odbasala, jaz tudi ne poznam drugega zdravila kot vroča voda, kolikor le zdržiš, pa pristavljanje, pristavljanje..... Amazona, jaz nisem proti adaptiranemu mleku, sem pa proti dodajanju, če je dovolj maminega mleka, ker mi naravno odtehta pred umetnim. Če ga ni, pa valda, da otrok ne bomo meli lačnih, samo da ne bi bilo potrebno dodajat. Jaz furam dojenje na polno do šestega meseca, pa tudi dojiti imam namen vsaj eno leto. Imam to srečo, zaenkrat....trkam na les. Poroko sva imela klasično, matični, cerkev, prijatelji, žlahta. Tako sva oba želela. Ohcet, muzika, žur do poznih ur. Malo ga je zaštrikal dedek, ki je umrl dobrih 10 dni pred poroko, pa je bilo malo vse rezervirano s te strani familije. Evik, upam, da si se že omlekila . Altati, res ti hvala. Prav rabimo kdaj, da nas zbrcaš v rit...pa paše. Se vsaj streznim. Ampak si pa vseeno packa, da svoje mleko v kavo turiš..... Frrrr, hvala tudi tebi, da si se potrudila in kar svoje podatke šla iskat. Sedi pet. Iva ma tudi umazan popek večkrat. Zgleda, da je odvisno od tega, kak so ga zvezali, ker njej se pa prav fajn nabere. Jaz tudi čistim z palčko. Pa nogice tudi brusi. Pred spanjem, če ima pižamo brez podplatkov, pa ji se nogica malo oznoji, me tudi sekira, da si bo obrusila kožo, ko se tak drgne, samo na srečo prej zaspi Maxica, ne vem, kaj mate to za enega župnika. Zgleda da je res en tata mata med farani, če se je še bratranec raje odpovedal tej časti, da bi bil Lanov boter. Malo huda je ta...... bi skoraj morali malo zaropotati v vaši fari, veš. Take samovolje mu nobena institucija ne dovoljuje. Frrrr, dobro si se ti to igrala, sicer pa meni je Jaša v vseh verzijah pravi lepotec, v barvni ČB in olivni . Gaya, v jajčnikih te lahko šraufa, če prevečkrat tako v javnosti izvajaš striptis , saj veš.... pa gorenjci itak varčujejo s kurjavo.... kva pa vem, lahko da je prehlad . Čaj iz malinovih listov sem pila, ampak neredno, prav tako sem masirala presredek, tudi neredno. Rodila sem 2 uri in pol, pa presredek sem imela prerezan. Mis, bosanke dobiš v H&M, pa le pridi v klub. Same fejst babe smo not . Vau Maxica, kje si pa te dokolenke snela? Hudo dobre @LINA, sem čisto spregledala prej, ko si napisala, da ma sine presekano ustnico. Upam, da se mu bo hitro zacelila...zna to zjutraj fajn bolet. Vidim, da je kar nekaj novih, vsem po vrsti voščim dobrodošlico.