altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: moci no da vam še to povem. zojine pikice so atopični dermatitis (sploh ne vem, če sem prav napisala ) kot kaže je moje dete na nekaj alergično. in to samo dojeno dete zdaj pa imamo vraga. atopični dermatitis ni nujno pogojen z alergijo, je pa zelooo pogosto. Ja, kaj naj ti rečem-mama na dieto! Jajca stran, mleko stran, čokolado stran, salame stran, goveje in svinjsko in piščančje meso stran, ravno tako agrume in tropske sadeže, itd... Vsaj 8 dni in počakaj, živi od riža, kruha, rižovega mleka, krompirja in kuhane zelenjave. In boš videla, če se stanje izboljša. če se, dodajaj živila, ki si jih dala stran-vsako ponovno 8 dni in boš videla, kaj je alergen. Pa srečno! Vidiš, tega je mene najbolj strah! neeeeeee no. a hočeš, da umrem od lakote. naj se kar maxica posti jz ne maram zelenjave žal ...točno to ti bodo povedali na alergološki, res! Moja sestra ima hči alergika in sta se dojili. Skoraj nič ni jedla, reva je shujšala fuč Pri višini 160 cm, je imela 42 kg. Ampak je vztrajala, imela dieto in dojila. Ker je bila alergija na kravje mleko, jajca, sojino mleko itd....in če ne bi male dojila, ji praktično ne bi imela kaj jest dat!
|