|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   biti doma ali v službo
11.3.2007 22:50:35   
Anonimen
Naj se malo razpišem. Imava stanovanje in avtomobil ter nobenega kredita, in jaz na mesec dobivam okoli 90000 bivših tolarčkov. Sem doma in pomagam user posted image  ki ima firmo za sproti ni za obogateti. Zaposlena nisem imam namreč še status študenta. No ko pa ne bi imela več statusa pa bi bilo možno da npr dobim za VII stopnjo recimo okoli 150-170 SIT to kar tako računam. Če bi se zaposlila nekje, ne na firmi mojega. Rabila bi varstvo za user posted image  vrtec . Ker bi hodila v službo bi  potrebovala večkrat nove obleke . Pa še ostale stvari
Vsako jutro bi morala zgodaj vstati ko bi prišla domov bi me vsa gospodinjska opravila počakala manj časa bi bila z otrokom. Domov bi prinašala skrbi iz službe in bila slabe volje

Vsake toliko me prime da bi šla v službo zato da bi bila kreditno sposobnauser posted image , šla bi zato da bi mi tekla leta. Ali bo čez 40 let sploh še to pomembno? Moj pravi da bi skupaj zalavfala firmo, ampak če ne bo šlo bova oba na cesti.

Bo delovna doba še pomembna za nas danes 25 letnike????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: biti doma ali v službo
11.3.2007 22:58:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Bo delovna doba še pomembna za nas danes 25 letnike????

Evo... to jst govorim že ceu cajt!!!
Starostna meja za it u penzijo se kr naprej zvišuje. Zdej je... kolk... 58 let? 62 let? Nimam pojma... Ko bomo mi stari tolk, kokr je zdej treba bit za penzijo (če bomo to starost pr zdejšnjem tempu lajfa sploh dočakal), bo starostna meja vrjetn že 70 let, če bo šlo tkole naprej. Če ne bo že tko, da boš pač delu, dokler boš sposobn na nogah stat. Pokojninski sistem je pa baje itak že zdej u kur**, kar pomen, da se bo u nadaljnjih 30-ih letih (al pa mal več) prou lepo sesul. 40 let nej bi mi gagal in dajal državi, k nej bi šparala za naše penzije, pol se bo pa spet kkšna čudna inflacija najdla, k bo use to požrla, al bojo pa pač sam sprejel zakon, da penzij ni več in da se lahko je*emo, če nam kej ni prou?
Ne, hvala, ne rabm tega.
Zato sm stara 28 let in mam ene par mescov delovne dobe. Zato iščem šihte, ki po delovnem času ustrezajo mojemu življenjskemu ritmu in kjer je pač plača. Ker potrebujem gotovino, ne pa ene štampiljke o nekih delovnih letih, k čez 40 let ne bo vredna nč. Sej že zdej ni. "Nedoločen čas" dons pomen isto kukr "1-mesečni odpovedni rok".

Eh... penzija... pa kva še, ja...  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: biti doma ali v službo
12.3.2007 8:28:31   
total
Bo verjetno pomebna,sam bo 40% znašala od osnovne plače,to pomni nič od nič....težki časi nas čakajo.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: biti doma ali v službo
12.3.2007 8:57:24   
soncece24
Jaz zato sama za svojo penzijo šparam, na državo se ravno ne zanašam. anonimna, jaz samo zaradi let ne bi šla v službo. Edino zaradi kreditne sposobnosti, če kredit rabiš. Če ne, potem pa še to ne.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: biti doma ali v službo
14.3.2007 20:31:51   
BAMBINA_
Torej, glede tvojega vprašanja.
Sem tak človek, da v svoja predvidevanja vključujem tudi negativne možne zaključke. Na tvojem mestu bi tako pomislila, da se zna zgoditi, da se 1x s svojim partnerjem ločiš, da mu gre firma v maloro, da se (BOG NE DAJ) kaj zgodi s partnerjem.... Ti pa ne bi imela niti dneva izkušenj iz svoje profesije, imela bi že toliko in toliko let... težko bi te potem na takšni podlagi vzel kdo v službo. Jaz osebno tudi ne bi želela biti odvisna od partnerja, pa čeprav se še tako dobro zastopim z njim. Razen, če gre seveda za tako dejavnost, kjer boš tudi sama aktivna (poleg urejanja papirologije). Tudi dogajanja bi meni osebno manjkalo. Saj veš, vsak dan si prisiljen se urediti, iti med ljudi, čvekati s sodelavci... Kaj pa vem, no? Jaz na tvojem mestu bi vsaj za nekaj časa poiskala službo. Še vedno pa se lahko kasneje zaposliš pri možu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: biti doma ali v službo
15.3.2007 9:59:45   
kitty
Jaz pa imam denar, ki sem ga podedovala razpršenega po skladih in bo za čas penzije...user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: biti doma ali v službo
29.3.2007 23:57:29   
katkaF
A veš kaj, anonimna, naredi tisto, kamor puščice kažejo. Zaenkrat bi ti verjetno bolj pasal doma delat.. pa dej! Itak morš sam šparat za penzijo, pač, uredi si status, ne vem a boš pri njem zaposlena al kaj, si bosta že kej zmislila. Jes mislim da lahko človek res nekaj ustvari (to je denar), če stoji za njim družina, ker na druge se je itak težko zanest. potrudta se, če bosta pametna bosta pa itak prodrla.

_____________________________

Spet se je tamal zbudu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?