Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zdaj pa mali že nabija po mostu in se pogovarja z igračkami, pa včasih malo pojamra, ko ni po njegovo. Mami pa gre neki papcat, pa kapučinčka....
, sem jo stisnila z vilico na čisto mehko
mala pa zaenkrat viska in kriči na ves glas v spalnici.....tudi mi2 sva že 2 krat probali bananco pa je tko z veseljem odpirala usta...jo je tak veselje gledat pa kr smeji se zrven, joj res je en tak velik cukrček upam samo da bo ostalo tako, no ja sam da bodo zdravi pa tud če včasih mal nagajajo a ne?
). Zdaj končno vidimo kake lepe očke ima naš sonček... prej je imel revež skos gnojne.
skoz na šiht.
. No ja, saj me verjetno ne bi spoznala, ker imam brand new short hair
Ni čudno da se je drla. Jaz bi se tut, če bi bila vsa od dreka. Potem sem jo zbrisala z robčki (sej jih porabila skoraj pol zavitka)...mala se je kar še drla. Postala je vsa flekasta, rdeča...prav strah me je bilo, da je z njo kaj narobe, ker je tako jokala...pa še zeleno je kakala...revca