Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, saj sem naredila že 4 teste in vsi so pokazali
 , saj sem naredila že 4 teste in vsi so pokazali  . Moj PDP naj bi bil 17.11.. Zaenkrat nimam kakšnih hujših problemov, le blazno boleče prsi, nenehno spahovanje in težave s prebavo. Prvi pregled naj bi imela 4.4., ko bom v osmem tednu. Držim pesti za vse naše pikice. Upam, da novembra vse dobimo zdrave
 . Moj PDP naj bi bil 17.11.. Zaenkrat nimam kakšnih hujših problemov, le blazno boleče prsi, nenehno spahovanje in težave s prebavo. Prvi pregled naj bi imela 4.4., ko bom v osmem tednu. Držim pesti za vse naše pikice. Upam, da novembra vse dobimo zdrave  .
 . 

.. Sem imela občutek, da bom splavila, mi je bilo tako čudno v trebuhu....
 .. Sem imela občutek, da bom splavila, mi je bilo tako čudno v trebuhu.... Sem včeraj počivala pa je bolje..
  Sem včeraj počivala pa je bolje.. .Se bom morala bolj paziti...
 .Se bom morala bolj paziti...  . Kaj vse bo še moral pretrpeti!
 . Kaj vse bo še moral pretrpeti!  
   . Naslednji pregled 10.4. ko bom v 9t. Drugace se pocutim super, brez  problemov...zaenkart(morem  potrkat
 . Naslednji pregled 10.4. ko bom v 9t. Drugace se pocutim super, brez  problemov...zaenkart(morem  potrkat ).
 ).   jooooj... ko me pa že tako zanima kako je z mojo pikico!!!
  jooooj... ko me pa že tako zanima kako je z mojo pikico!!!  ...
 ...  
   .
 .   skrbno čuvajte pikice... Jaz vzhajam kot buhtelj...prsi so napete, trebušček tudi,
  skrbno čuvajte pikice... Jaz vzhajam kot buhtelj...prsi so napete, trebušček tudi,