Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mi spi v rokah že od 20h...me že vse boli....ravno zdej jo gledam...drži osla za ušesa...ga niti slučajno ne spusti (ninica - osliček)
in takooo uživa. Najbolj pa ko grem še zraven nje jaz.
upam, da ni nov
.
. Iz vrtca smo dobili obvestilo, da je eno dete v naši skupini zbolelo oz. ima sum okužbe z meningokokom. Nam so pa potalali listke, da naj bomo pozorni na bolezenske znake. Na listku med drugim piše "... hiter potek bolezni... bla bla..... ne glede na zdravljenje se bolezen v dosti primerih konča s SMRTJO". Men se je strgal. Cel dan sem na telefonu z drugimi mamicami, pri zdravnici, zdravnica je klicala infekcijsko.... Izgleda, da smo ven iz hudega (inkubacijska doba), sam Urban je vseeno dobil preventivno zdravilo. Današen dan mi je vzel najmanj 5 let življenja. Urbana sem pa itak že 10x prekontrolirala odkar je šel spat. Kaj je z unim bogim otročkom pa sploh nimam pojma
.
smo že popili
, kar med spanjem sem ga stiskala in ljubčkala.
, pa je le preveč nesramno.