lucika
|
pozdravcek tudi od mene! danes imam ogrooomno glavo, tako me boli... groza, nic lusno... ponoči me je skoraj kap. neverjetno, kako otroci nekaj pogruntajo in jih nic vec ne ustavi! sem bila vesela, ko se je prevalil iz hrbta na trebuh. malo šokirana, ko je naredil tri obrate naenkrat, in se mi režal izpod mize. ok... ampak danes ponoči pa me nekaj zbudi. vstanem, ga gledam...noge med palicami pri vzglavju. glava nekje diagonalno, smer navzdol, lezi na trebuhu, dela brrrr skozi slino, pa se rezi se mi na vsa usta. ob 2 ponoci! sem mislila da me kap. moramo nujno spustit ležišče na postelji! danes smo naredili korak naprej. riževa kašica je bila za večerjo. no, med večerjo. prvo malo zize, potem to, na koncu pa še malo mlekca po flaški. sem mu naredila tako kot piše na škatli, gosto. po žlički, pa mu ni bilo fino. pa smo probali namočit not dudo. haha, komaj si mu jo ven potegnil. očitno mu je bilo fino. midva pa seveda tudi cela nasmejana poleg. bomo zdaj počasi tole kašico. kak teden, ali dva...potem bom pa novo naštudirala. tole se mi zdi najbolj podobno zdajšnji hrani, tak da... no, všeč mu je, pojedel je pa ravno eno malo žličko, pa se to je lezlo ven po vseh straneh:) pred tem smo se pa kopali v taveliki bani. obvezno rabi prst v ustih, od tistega ki ga drzi. pa pravi moj, daj mu mal pokazi, kak se sprica..pa mu pokazem. jaz naivnica. ko se je mali zagnal. z obema rokama in obema nogama je sprical, da smo celo kopalnico poškropili. čez pol leta bova pa huda, ko se ne bo znal normalno umivat. ampak zdaj je bilo vsestransko veselje.
|