Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Pa prevelik je že za slikco, tko da imam samo dve iz 7 in 15 tedna. Jaz imam pa "nezadosten" maternični vrat in imam bolniško do konca nosečnosti ter predpisano mirovanje. Imam pa res že en cajt občutek kot da mi bo ven padel... Čuden občutek! Sam pa vseeno ne morem bit non stop doma, grem mal še k mamic pa stari mami pogledat. Moj zdravnik mi je na predlog G predpisal fizioterapijo za kolke in hrbtenico in začnem v torek, ter imam dvakrat tedensko še v petkih. Pa plavanje so mi tudi predlagali in sem se pozanimala, če je katera iz gorenjske zainteresirana, je ob ponedeljkih in sredah vodeno rekreacijsko plavanje v Radovljici na bazenu za 21€, ali pa vodna aerobika prav tako pon. in sre. za 21€, mesečno. Lahko pa greste vsak dan pa ni vodena vadba, ampak imate zraven še fitnes za 46€ mesečno, zelo ugodno... Dons sem ful zmatrana, ker sem cel popoldan pekla 2 torte za kolegico, ki ma rojstni dan, pa okrog zdravnikov skačem, pa v bolnico(mam staro mamo že 14 dni gor je mela vnetje dihal, poj je pa še padla v ponedeljek ko bi že mogla domov, ampak k sreči ni blo hujšega, sam na noge še ne more čist, pa jo bodo še čez vikend preventivno mel tam). Tko da punce fajn bodte, pa lepo vas prosim ne se pretegovat v službi, ker so lahko katastrofalne posledice... pa doma tud ne!
.Ne maram snega!
Sem pa zasladila, da je Anonimem (z rokom 17.7.2007) povedala, da nosi nosečniški pas. Kje si ga kupila? JAz tudi nizko nosim. Čeprav zaenkrat nimam težav (razen pri zavezovanju čevljev in nenehnem obiskovanju WCja), bi si ga vseeno prventivno kupila.
spet videti. No, pa drugič. Jaz imam namen iti tudi na 3D. Gre še katera?
v morje.
(Če bo net delal ...)
.