|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubosumje?
5.10.2004 7:29:49   
dory
Mene pa nekaj zanima...odkar imam malega pikca sem tko ljubosumna...pazim ga ko utrgana, niti ga ne rada puscam v varstvu pri babici in dedku, razen ce je to nujno..skratka ne morem se odlimat od njega....pa vcasih mi krepko preseda njegov konstanten jok in bi mi mal pavze prav prislo...a ne...kako bom sla delat? Sej se mi bo strgal :)...vsa poanta je pomoje v tem, ko sem na dan poroda strasno trepetala za njegovo zivljenje, do rojstva se niti ni vec vedlo a bo prezivel, ali je sploh se ziv...od takrat sem cist out...skoz ga hocem imet na oceh...je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ljubosumje?
5.10.2004 7:35:39   
Anonimen
Enako pri meni, pa ni bilo nobenih predporodnih ali porodnih zapletov, jo zaupam samo možu. Tudi meni včasih tako preseda, ampak kaj ko jo že po 5 minutah spanja kar pogrešam...Mi je že zdaj hudo kako bo ko bo treba v vrtec....Mislim, da je to povsem normalno....:love::love:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ljubosumje?
5.10.2004 8:37:15   
Anonimen
Ne vem, če je normalno, ampak meni se to dogaja še sedaj, ko je mali star že dve leti in pol. Dobro, ko moram v službo, pač več ali manj mislim nanj. Kar bi pa brez malega lahko počela izven službe, tega pa ne počnem, ker imam občutek, da moram (in seveda hočem) biti skozi z njim. Smili se mi, če mora biti kje v varstvu, medtem ko ima jaz kakšne opravke. Naprimer po nakupih v Avstrijo ga vedno vzamem s sabo, čeprav je za vse neprimerno bolj naporno. Ali pa ko smo morali iti na morje pospravit prikolico. S seboj ga nismo mogli vzeti, ker čez dan še spi, pa tudi tečkal bi preveč, mi pa smo morali res delati. Ampak se mi je tako smilil, pa samo pri babici in dedku, s katerima se zelo razumeta, je moral biti... Ne vem, ali so vse mamice take, me tri smo pač take sorte...

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ljubosumje?
5.10.2004 9:21:31   
Donja
Tudi jaz se pridružujem klubu. Zdaj ko hodi v vrtec in tam uživa, mi je lažje.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ljubosumje?
5.10.2004 9:33:08   
Lenny
Mislim, da nas je kar več take sorte :) :) :)
Bom verjetno jaz težje drugo leto vrtec prenesla, kot naš mulček :)- :)- :)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ljubosumje?
5.10.2004 9:50:51   
Urša
Men jo pa prav paše dat kdaj v varstvo, da si napolnim dušo! :)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ljubosumje?
5.10.2004 11:16:37   
NinKa
Jaz imam mojega miskota cele dneve, tako mi popoldan prav pase, da ga prevzame ati.

Al pa kak vikend ko se odpravimo na Stajersko, da ga ima babica, in da lahko greva malo na soping v Graz al pa Evropark.

Drugace pa se ti pridruzujem, ja po kakih 4 urah ga pogresam, da je kuj hudo. Takrat ze klicarim kak je in ce je pridno papal in ...saj verjetno smo vse mame take.

Teja. men se zdi, da je to cist normalno. Vseeno smo jih cuvali 9 mesecev pod srckom. Vse smo dale skozi predporodni in porodni stres. In to nas se tesneje povezuje z nasimi miskoti.

Uzivaj z Majem!

NinKa:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ljubosumje?
5.10.2004 11:55:08   
KatjaP
Še mene štejte v klub ljubosumnih mam. Preden je šel v vrtec ni bil niti 1x v varstvu drugje. Vse sem počela z mojim malim pikcem. ko sem ga uvajala v vrtec se mi zdi, da sem jaz več prejokala ko sem se vračala domov iz vrtca kot pa mali v vrtcu. Še danes mi je včasih hudo, ker mi doma joka da ne bi šel v vrtec pa bi kr doma z njim ostala pa ga crkljala:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ljubosumje?
5.10.2004 12:41:31   
mammika
Ja paše kdaj pa kdaj ga mal dat.Pri nas je problem naš dragi ati.Ko ga dava mal k babici je pol ure tam in Matej že visi na telefonu-kako je tamal,a se kej joka,a je priden...itd. Tko da se men včasih prov trapast zdi vse to.Ja smo navezani na svoje otroke ampak kar je pa preveč je pa preveč.Pol je pa čist normal da z nami mal "manipulirajo"(ne najdem druge besede) da me naute ožrle),ko pa vidijo kako se bojimo.
LP :sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ljubosumje?
5.10.2004 18:37:46   
SANDY
To ni ljubosumje, to je posesivnost. In tudi sama jo občutim precej bolj odkar imam Trino!! Pa se sploh ne sekiram, ker mi je všeč tako. Vendar te posesivnosti ne občutim pri tastu in tašči bolj pri moji mamici..:sloncek::sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?