|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 10:38:44   
Aja32
Zdravo punce,

da se vam javim malo po dolgem času... Za našo družino je bilo preteklih 10 dni hudičevih... V sredo, 7.3. so naju z Najo sprejeli na Infekcijsko kliniko zaradi blagega bronhiolitisa, iz četrtka na petek pa se je njeno stanje grozovito poslabšalo in so jo v petek prepeljali na Intenzivno v Klinični center... Od soboto do tega torka je bila priklopljena na umetna pljučka... Jaz mislim, da mi je ta teden vzel 10 let življenja... Ne morem vam povedat kaj sva midva doma doživljala in kako grozno je bilo gledati najino punčko priklopljeno na aparat...  V torek so jo odklopili in je sama zadilhala, sicer s pomočjo kisika... V sredo sva bili premeščeni nazaj na Infekcijsko in od včeraj smo srečni doma...

Nobenemu ne privoščim, da bi se mu kaj podobnega zgodilo... Midva sva bila čisto fertik, brez kančka energije...

No, zdaj smo doma... Mala je polna energije, ful nama vrača že nasmeške.... Danes ima sicer kontrolo, ampak jaz mislim, da je vse OK...

Toliko na kratko, pa se še kaj oglasim... Lp A

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 10:47:23   
ribicau
Aja32 me je kr stisnilo, ko sem to prebrala. Samo da je z Najo vse OK, držim pesti za danes!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 13:58:39   
malecka_mateja
evo pa mi je uspelo naložit par slikicih!več drugič!

no nas malo krčki dajejo hvala bogu podnevi ampak ni tako zelo hudo!
drugače smo ok!

aja32 hvala bogu da je vse ok in držim pesti da bo vse ok še naprej evo eno user posted image za tvojo pikico in tebe!


pridne bit in hitro sankatuser posted image
papa


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 15:03:55   
adriana_m
Kolumbo hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image  ful gode. Se nekaj sem pozabila napisati. malo merkati s črpanjem, da ne bi pridelal mastitis, ker lahko pride do navala mleka. Saj ni panike, samo opazovati se morate, pa ne pretiravati s crpanjem pa bo. Meni je patronazna rekla, da med ni vredu za malega, da nej ga zelo malo pojem. Pa tako rada ga imam, jaz bi ga vsako jutro! a mogoce ti ves za fige? mi smo vceraj jedli pico in je cela druzinica take spuscala, da je blo kot za novo leto. edino David je se najhuje pokasiral, se je drl kot jeshar.
Kot sem ze rekla nasemu Davidu se je tudi koanje nekaj zamerilo pa se ne vem zakaj.
Ribicau poskusite pri evi sledece: po kopanju jo sfenajta s toplim fenom dokler jo ne neha zebsti in bo tudi v drugem delu kopanja uzivala user posted image . to je bilo za naso druzinico pravo odkritje user posted image .
malecka mateja socustvujem s teboj glede tasce. Jaz ze mojo mamo tezko gledam, ce ga nosi in lupcka, potem ji moram na dolgo in siroko razlagati, da ne sme lupckati zaradi kariesa itn. se midva ga sedaj ne lupckava vec, ker je v nevarnosti zaradi viroze...al pa ce kdo drug hoce kaj v njega rinit, kar odzenem stran..itak pa nimamo nobenih obiskov ravno zaradi tega. Raje vidim, da nimamo nobenih daril kot da ga tam vlacijo po rokah kot macka...no stvar okusa. eni imajo to radi...se mi zdi, da predvsem zato, da se ga malo "odrešijo". No saj ne rečem včasih je res naporno, če se ne umiri in ves čas jokca, ampak saj ej ena dobr napisala, otroke smo hotl zdaj jih pa imamo in z njimi se je treba ukvarjati, nimas kaj. Hvala bogu stokrat rajs to kot pa v sluzbo.

Ej ve ko ste bolj s stajerske (naj omenim sama sem tudi en četrt štajerka ;) jaz mojemu malemu dostikrat recem gavnar - kaj to sploh pomeni? da ni kaj negativnegauser posted image

Pa-pauser posted image


(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 15:06:26   
adriana_m
aja32 sele sedaj sem videla tvoj post. Grozljivo. Upam, da se nikoli vec ne ponovi. Ali je to nalezljivo?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 15:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.3.2007 19:57:13   
visnjaaa
aja32 - o groza, ampak važno je, da ste zdej o.k.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 8:42:48   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!

evo midve sva ostale same!očka je šel delatuser posted image kaka sprememba!
no midve čakama patronažno je rekla da včeraj pride in je ni bilouser posted image se moramo za kopanje zmenit!upam da čimprej toti teden mava obljubljeno!sej sma že 3 tedne jutri stare!
naša pikica zaj spi!jaz pa grem še malo poleg nje pol pa kuhat za atija!danes bomo kr kanelone jedli!njami!

sem že mislila da sem se čišče rešla amapk je po dveh dnevih spet nekaj maleg!user posted image upam da hitro mine!

danes je mala spala od pol enjastih in do pol petihuser posted image trkam da je tak pridna!sej nisem mogla verjet!user posted image

jaz bi tak ven šla pa je tako gnilo vreme za ****!user posted image jutri je pri spomladanski dan pa sneguser posted image halooo!

kolumbo še malo pa ga bomo pili??user posted image user posted image si že zelo blizu ?0.....sej veš zakaj gre?

metuljčica se je pa zgubila?

no babe pridne bit!papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 12:01:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 12:24:38   
ribicau
Aloha!

Glede čišče malecka_mateja, jaz jo imam še vedno, sicer toliko, da se dnevni vložek malo umaže, pa bo Eva v petek stara 6 tednov. No comment! Jaz sem res čisto po učbenikih narejenauser posted image user posted image . Je pa res ena stvar, da od poroda nisem 20 minut pri miru, razen ponoči. Aktivnost pa tudi naredi svoje.  

Kolumbo naša Eva tudi praktično po dnevi nič ne spi, potem je pa zvečer tako tečna, da joj. Včeraj je dremala vsega skupaj slabo uro. Zvečer je potem zaspala ob 21.30 in je spala do dveh, pa potem do 6ih in nato do 9ih. Jaz pa valda z njo. Jo pa tudi ponoči krči dajejo, jo vidim kako se zvija in potem prdi. Hvala bogu, da trdo spi in je ne prebudijo.
Danes dopoldne je že imela ena serijo krčev...potem jo dam pa kr na jošk, tako se vsaj pomiri. Sem pa opazila, da odkar ima krče tudi poliva, ker logično, se dere in napenja in potem ko poje, prleti kar nekaj nazaj, ker je vse razdraženo. Bo že bolje. Sej bo zrasla user posted image . No v bistvu sem hotela napisat, da nisi edina, ki ji nič ne uspe narediti po hiši. Jaz sem na istem od kar ima krče, še kosilo zase si komaj spacam. Imam -1 kg, torej 59,5kg! Sem pa prejšnji teden, ko je bilo z malo najhujše tudi veliko manj jedla, kot sedaj. Zdej se pa prou bašem s hrano, ker me skrbi zaradi mleka.

Ja sem bila odločena, da če bo z Evo ful hudo, da bova šli ven, vsaj v trgovino, toliko da mi zaspi, in da se želodček malo pomiri. Niti ne vem, kakšne so zunaj temperature. Upam, da ni ful mraz. Naša manekenka je vse termo zadeve prerasla - v dolžino mislim, v širino pa ima še nekaj lufta user posted image .

Malecka_mateja zdej si mi pa dala idejo za kosilo, samo ne vem kako jo bom izvedla, če bo Eva zbujena. Zdele sicer spi, kar je redkost in jaz takoj izkoristim računalnik, namesto da bi šla stanovanje pospravljat in kuhat user posted image user posted image !

...evo, je že alarm!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 13:23:27   
Anonimen
Se še spomnite mene? user posted image  In moje Ele? user posted image  Resnično nimam časa, da bi kaj veliko napisala, oz. kadar se spomnim da bi, ravno takrat ni časa, potem pa pozabim. Se že posipam s pepelom. user posted image
Pa poglejmo, krčkov ni (že trkam po glavi in po lesu), AD3 kapljice ji dajem, kopamo se radi, en dan v banjici (takrat umivamo glavo in se namilimo), drug dan pa v čebričku, brez mila. Temenca mamo, ampak jih redno odstranjujemo z oljem in glavčnikom za temenca. user posted image  Dojim se na polno, redi se lepo, kot je treba. v četrtek imamo drugi sistematski pregled, me prav zanima koliko je zrasla in se zredila. Mleko si črpam le, če moram kam it (npr. drug teden imam G), da ji lahko dajo jesti, če ne pridem pravočasno nazaj. Mleka imam full veliko, tako da mala poliva, med hranjenjem pa se ji tudi precejkrat zaleti. user posted image
Spimo še kr OK, nocoj je spala super, od 21.30 do 3.40 user posted image , upam da bo še kdaj tako, sam zaspati noče nazaj, včasih eno uro, včasih pa celo dve ali tri. user posted image  zato jo takrat kar k sebi vzamem, da potem obe zaspiva skupaj. user posted image
Vsem, ki imate težave z dojenjem ali mislite da jih imate ali pa tudi ne (torej vsem mamicam user posted image ) toplo, toplo priporočam knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, resnično je super knjiga, ki vam bo dala ogromno napotkov in nasvetov. user posted image ,
Aja32, ko sem prebrala kaj se vam je dogajalo, me je kar stiskalo pri srcu. Samo da se je vse dobro izteklo in da je Naja sedaj zdrava. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 13:38:17   
Anonimen
Ojla mamice!

Kako kaj dojenčki? Naš je kr ok, ampak podnevi skoraj nič ne spi - zgleda da bi rad nadoknadil vso hrano, ki jo ponoči izpusti, ker SPI 6-7 UR V KOSU! user posted image user posted image Ne vem, al naj bom vesela, al ne. Patronažna pravi, naj ga ne zbujam, ker se bo že sam zbudil, ko bo lačen. Jaz pa spat ne morem, ker skoz študiram na njegov želodček. No, pol se pa zjutraj okoli 5h začne...hranjenje in tako čez dan - kakanje - hranjenje na dve uri... Sem čisto hin...

Smo se pa v teh 20-ih dneh zredili za pol kg - patronažna pravi da je to čisto ok. A ve tudi tako mislite? Sedaj ima 3810g, ko smo prišli iz bolnice pa je imel 3320g.

Kar se pa tiče kopanja, imam isti problem kot ribicau - dere se ko ga damo ven iz vode. Po moje ga zebe. Včeraj smo ga kopali, pol nam pa sredi kobacanja po vodi zmanjka elektrike - in jo celo noč ni bilo. Komi je ati prištimu sveče... Groza...user posted image

Danes spet gremo ven - sicer samo na balkon, ampak tudi to je "frišn luft", a ne? user posted image

Evo, Alen je spet lačen. Grem, punce uživajte, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 14:18:11   
Anonimen
Evo -  ati pazi na sineka, mami je pa bila pridna - slikice so v albumu! user posted image user posted image user posted image Zdej lahko vidite mojega sončka! user posted image user posted image user posted image Drugič jih dam še več, ko bo seveda več časa.

Zdej grem še mal okol prečekirat, ker ati gre v službo čez pol urce!

LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 14:23:53   
pikecpokec
Živjo, punce!
Evo,, da se po dolgem času še jaz javim. od prejšnjega četrtka sem ležala v postelji z vročino in začetki mastitisa.
no, grem po vrsti: v četrtek me je začelo boleti v desni dojki (že tretjič) in seveda-vročina čez 38. v petek sem rekla da ni normalno da se mi to kar ponavlja in sem šla k ginekologinji. je pogledala, potipala in rekla da sem še prav čas ker še ni rdeče in oteklo in mi je dala antibiotike. je pa še rekla da moram v soboto v bolnico če ne bo dobro. no, v soboto je desna dojka sicer bila v redu, začela me je pa boleti leva, in to kljub strogemu upoštevanju nasvetov (vrči, hladni obkladki, dosledno iztiskanje - pri tem sem res striktna). popoldne mi je vročina narasla na 40 stopinj in smo lepo šli v bolnico. tam me je pregledal en totalno smotan dohtaruser posted image in je reku da to niti približno ni mastitis in zakaj sem sploh prišla in da naj lepo antibiotike do konca pojem pa kak lekadol vzamem pa bo!mislim, ej! jaz pa s 40 vročine! aja, pa rekel je še da če hočem lahko ostanem v bolnici da me bojo naučili dojitiuser posted image ! če bi sam malo pogledal malega bi lahko videl da se znava user posted image dobro dojit, glede na to da je mali v 6 tednih pridobil 1,5kile in ima že 5100 g. in to zgolj z dojenjem! on mi pa reče da ga ne znam dojit. kok sm bla jeznauser posted image !!! pa v bistvu me je prizadel s svojim odnosom. kot da ni bilo že dovolj da sem bila cela omotična od vročine.
v glavnem, zadevo smo zaenkrat pozdravili, mi je pa zdravnica rekla da se zna ponavljati. in tudi sama vem da imam totalno sesut imunski sistem in cel organizem. kot da bi se mi celo telo pripravljalo samo za porod, potem pa se čisto sesulo. pa še shujšala sem že skoraj čisto nazaj na prednosečniško težo, s tem da sem pred nosečnostjo tehtala 41 kg! imam občutek kot da mali kar izsesava kile z mene.
tko da se zdaj zdravim z juhicami, mesom, jajci, babica mi kuha vinski šado (njamsi!) in podobnim.

zdaj grem pa počivat pa se še kaj javim!

čao


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 14:38:42   
malecka_mateja
 
ojla!

evo najedli!in spali sedaj eno uro tamala pa še kr spi!
sedaj pa bo počasi spet lačna ker je ob 11 jedla!
patronažna je končno prišla in se v čet kopamo!user posted image komaj čakam!!!

ja kolumbo jaz bi tudi šla na morje sam zaj je sneg in je vse zagodlo!
bomo doma in sporočili da smo ful "bolani"in naj ne hodijo ker lahko fašejouser posted image user posted image
eh sej bomo preživeli jaz kr rečem če mi ne paše da ne morej prit in se ne obremenjujem s tem kaj si mislijo ker ni na razstavi naš otrok pa še hitro faše kako bolezen!

no grem zdaj mala se že zbuja!

papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 15:21:29   
malecka_mateja
babnice vse ki mate začetek mastitisa vam priporočam da se rešite brez antibiotika da si ne pumpate in normalno dojite samo vendar po dojenju takoj led gor na zizo na eno uro!sevda ne direkt na kožo! in spet ponovite pri naslednjem dojenju za vročino pa sam lekadol in je to to !meni je pomgalo!
ker vroči obhladki delajo mleko in ne zavirajo!

no jaz to priporočam in je tudi pri drugih preverjeno!



_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 16:57:39   
lencica
Čao

Nja še jaz povem, da smo včerj imeli neznosne krče. Cel dan je spala vsega skupaj 2 uri. Zvečer pa je končno zaspala. Jaz sem bila že čisto obupana. Sem že klicala pediatrinjo in se naročila. No potem je pa zaspala.

Sploh ne vem od česa so prišli. Ne vem več kaj naj jem!!!! Ne to, ne ono. Jem še samo krompir, špinačo, belo meso, ribo, nekisano solato. Jedilnika sem se že naveličala. Je pa res, da se sladkemu nikakor ne morem odpovedati.

A mislite da lahko kakšne tune pojem? Kaj pravite na med? Pijete veliko čaja, katerega?

Kaj pa ve jeste?

_____________________________

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 18:59:51   
adriana_m
lencica jaz jem vse. Nocem pristati samo na krompirju, ker potem mi bo mineralov in vitamonov zmanjkalo. Take so smernice danes. Krci so tako ali tako. Poskusi kake kapljice, npr. galenske so kar v redu...

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
20.3.2007 19:38:22   
malecka_mateja
lencica jaz tudi jem vse skoraj razen čokolade in zelenjave tiste ki napenja ter sdja!

no eno vprašanje!vaši malčki je spijo v pojstlici ali v ležalniku!jaz jo mam ves dan v ležalniku ali v telovadnici in ko gre spa t v pojsteljici da loči dan od noči!!kaj pa vi??je to dobro ali slabo??sej nevem več!upam da potem nebo problem ko bo večja v pojslici zaspat čez dan tega me je strah??kaj mislite??

no ker mi naše nič ne nosimo tudi če ima krčke sicer os blagi jo v ležalniku božam po trebuščeku in bolje ker naša niti ne joka pri krčkih samo jamra in se zvija!in vedno se uspava sama ali pa redko zaspi na zizi!

hvala za nasvete in vaše izkušnje!

papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 21:41:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.3.2007 13:36:51   
Anonimen
Ojla punce!

Evo - vreme se izboljšuje - pri nam celo sonček malo kuka iza oblačkov. user posted image

Kar se tiče spanja, smo bili spet pridni - od 20h pa do 3 zjutraj, pol pa od 4h do 7h. user posted image Zdaj spet spančka, ampak samo čakam, kdaj se bo oglasil, ker spi že okoli 3 urce... Počasi bo treba jest.

Mateja full lepe slikice - posebej ona s kiklco user posted image Naš Alen tudi samo ponoči spi v kinderpetu. Drugače je v spalnici na postelji al pa v dnevni na sedežni. Ga ne devam v lupinico, ker je ful skrivljen notri - čakamo, da malo zraste, bo mogoče bolje.

Kateri čaj dajete ve svojim dojenčkom? Komarček baje ni ok, ker je sladkan... Js mam nekega krteka in bebe čaj, pa mal pokombiniram. Sam se mali ful kremži zraven, zgleda mu okus ni ok. user posted image Kake face poka... user posted image user posted image user posted image

Grem še probat avatar spremenit, če bo ratalo, dokler se Alen ne zbudi.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.3.2007 18:13:33   
malecka_mateja
OJLA!

mi pa mamo krčke vedno hujše!user posted image hvalabogu sam popoldne!jo je eno uro revicotak zvijalo da joj!amapk smo preživeli!

naša mala pa se noče več dojit potegne in se odstavi pa potegne in se odstavi pa sploh se ne naje do konca tudi če se eno uro dojima!pa nevem zakaj!??
hvala jasna za pohvale!ja toto kikelco je dobila od njene boterce in je res lubana!user posted image

no ste me potolažle za spanjeuser posted image

aja jaz dajem čaj hipo od komarčka in sem ga probala sama in ni sladkan sej je brez saldkorja tudi!nam je ful ok pa tudi za krčke tudi zelo pomaga!user posted image sej tudi tvoje m,leko je sladkano tak da ni panike!
mene zanimakoliko čaja jim date na dan??

zdaj pa grem mala že kliče!
papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
22.3.2007 9:28:29   
adriana_m
Danes je prvič rekel ga, že en teden pa zna reči auuu, pa vzlkika in smejčka se do ušes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
22.3.2007 13:23:17   
malecka_mateja
adriana_muser posted image
naša pa samo aaaaaauser posted image user posted image

danes smo se kopaliuser posted image je ful uživala in je bila zelo pridnauser posted image

no jaz sem še kr v mastitisu mislim da bom mogla k zdravniku!ali osebnemu ali g???ve katera??

drugače smo ok!spimo ok!danes ga je nekaj sračkala in je zaspala komaj ob 11.30 pa do 4.30 amapk ok bo boljše!

mi smo se zdaj najedli ati je šel na šiht mala se tudi najedla in  spiuser posted image mami pa na rač bluzi!ker mam vse ostalo urejeno!razen okna bi mogla pomit!pa še ne upam zaradi mojih notranjih šivov!

no grem malo počivat se javim še kaj!
papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 15:01:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?