|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 15:03:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

hej pa clody se tudi nič ne oglasiuser posted image

res je! jo bo treba mal poklicat!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10751
27.3.2007 15:08:09   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

In kje je danes naša Maxica????
I miss you Maxi!!! Wo bist du????

Kva je?user posted image user posted image

Ej, lih iz Ljubljane smo prišli, smo šli spet mal v shoping, pišuka, naj me kdo priveže za radiator, da neham zapravljat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10752
27.3.2007 15:12:57   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

mis mi je sporočila, da gresta danes domov!user posted image user posted image

HAVALABOGUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10753
27.3.2007 15:13:04   
Lu
A sem grozna mati:

user posted image

Da me ne bo katera prjavla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak Tian samo da Majo vidi da mir, in ker Maja vedno lulala v dnevi sobi imam tako ubiti 2 muhi na en mahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10754
27.3.2007 15:15:04   
Lu
A vas lahk še za eno mnenje vprašam.

Dnevno sobo imamo v rdeče, sivi kombinaciji. Ker pa bi rada bele zavese dala stran in kupila nove me zanima v kakšni barvi bi pasali zraven. Imela bi barvne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10755
27.3.2007 15:16:26   
štorkljica

hej pa clody se tudi nič ne oglasiuser posted image

jA SEJ RES!user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10756
27.3.2007 15:17:46   
štorkljica

A sta si kej podobna moja dva sončka user posted image

Maja
user posted image

in Tian
user posted image

Učke pa nosek se mi zdi da mata identičen, pa frizura mogočeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10757
27.3.2007 15:19:09   
štorkljica

A sem grozna mati:

user posted image

Da me ne bo katera prjavla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak Tian samo da Majo vidi da mir, in ker Maja vedno lulala v dnevi sobi imam tako ubiti 2 muhi na en mahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej veš kaj, jaz pa ne bom socialne klicala, bom kar Tednik poklicala...user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10758
27.3.2007 15:19:33   
Lu

A sta si kej podobna moja dva sončka user posted image

Maja
user posted image

in Tian
user posted image

mogoče tale boljša za primerjavo
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10759
27.3.2007 15:20:31   
štorkljica
Lu a ma Maja slučajno danes RD, sem videla tam na trakcu...pa se mi zdi da ga je že mela..al se motim?user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10760
27.3.2007 15:22:16   
altati

A sem grozna mati:

]

joj, katstrofalna! že kličem socialnouser posted image !
normalna mati si, nič batuser posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10761
27.3.2007 15:28:09   
Maxica
Lu, ja, meni se pa zdi, da sta si ful podobna.
Zavese, ne vem, mi smo brez. Se pa dobijo take prozorne oz. iz čisto tanke tkanine, so mi pa ful všeč. Morda kakšne v podobnih barvah, kot je dnevna. Npr. v več trakovih, en rdeč, en siv, en skoraj prozoren. Kaj takega morda.
O, sem vesela za Mis in Tino. Upam, da zdaj pa res konec s temi boleznimi.
Tiste pa, ki imate še bolne otročke, pa naj bodo čimprej zdravi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10762
27.3.2007 15:31:53   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Lu a ma Maja slučajno danes RD, sem videla tam na trakcu...pa se mi zdi da ga je že mela..al se motim?user posted image

moram spremenit trakec, ki gre do 3.leta. Na, pa si me dobilauser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10763
27.3.2007 17:17:04   
viv_
Komaj sem se spet prebila....

Najprej malo jamranja z moje strani:
- Mirna je že nazaj na 90% moči, pa ves teden bo doma, obenem jo moram držat preč od Zarje
- z mojimi si ta teden ne morem pomagat (smo skupaj v hiši), ker gre mami v petek na eno operacijo, pa ne sme zbolet
- možu je ponoči umrl stari oče, tako da imamo še to in pogreb v četrtek...

A je lahko tega tedna že enkrat konec?????

Zdaj pa še mal komentarjev:
Pikabu - bravo Max in mami za pol svečke user posted image
Lu - mi smo tudi brez zaves. Men je najlepš, pa še prah se ne obeša po njih user posted image
bazen - sem bila v Podčetrtku 4 dni sama z obema. NEVER AGAIN! Še dobro, da je bila Zarja pri 3 mesecih še zelo statična user posted image  Mirna pa non stop v vodi. Enkrat mi je skočila v vodo brez rokavčkov in je nisem takoj videla. Kriza! 10 let življenja je šlo. Naslednji dan pa novica iz Larixa...
cuclji - Zarji dajem prilagojeno mleko po flaški in bom še naprej. Tudi čaj oz. vodo ima v navadni flaški. Mirna nikoli ni dojela magičnega lončka, pri Zarji pa še nisem poskusila.
GH - zaenkrat super! Tekne ji vse, kar sem ji dala... Upam, da bo tako naprej!
altati - tale Zahovič, ki skače po enkranu je pa ziher tvoje maslo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10764
27.3.2007 17:21:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv
altati - tale Zahovič, ki skače po enkranu je pa ziher tvoje maslo user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj si me pa ujelauser posted image user posted image user posted image ...moja strast, moj Zlatko...njamiuser posted image  Kar pohristala bi ga....Viv, a misliš, da se ga da v četrtek videti v Lidlu???? Mi bo polepšal dan, oz. kar nekaj let v naprejuser posted image ...I love Zlatko!user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10765
27.3.2007 17:22:38   
Maxica
Viv, iskreno sožalje.user posted image
A lahko en tega Zahoviča skine, mi gre res na živce.user posted image user posted image
Kaj predlagate, naj jutri dam Lanu za probo od goste hrane? Zdaj sva tri dni jedla banano. Razmišljam, da bi zdaj tri dni jedla zelenjavco. Kaj? Korenček, krompir, brokoli imam tudi ali bučko? Ali naj kar z jabolkom nadaljujem? Kuhanim ali samo sokec svežega stisnem?user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10766
27.3.2007 17:23:12   
Maxica

user posted image user posted image user posted image  zdaj si me pa ujelauser posted image user posted image user posted image ...moja strast, moj Zlatko...njamiuser posted image  Kar pohristala bi ga....Viv, a misliš, da se ga da v četrtek videti v Lidlu???? Mi bo polepšal dan, oz. kar nekaj let v naprejuser posted image ...I love Zlatko!user posted image user posted image

Altati, ti to resno?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10767
27.3.2007 17:25:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, ti to resno?user posted image

Maxica, popolnoma resnouser posted image . I love Zlatko! Zlatko je moja skrita strastuser posted image . Se šla za Bežigrad jokat na poslovilno tekmo, sem se skoraj stopila, je bil stol popolnoma moker (pa ne samo od solzuser posted image user posted image ). A ni lep moj Zlatko???? Jaz si reklame od Lidla kar snemam, da ga bom lahko gledala, ko jih ne bodo več vrteli user posted image .....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10768
27.3.2007 17:27:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A lahko en tega Zahoviča skine, mi gre res na živce.user posted image user posted image

To je izključno zame! Prste stran!

Kaj predlagate, naj jutri dam Lanu za probo od goste hrane? Zdaj sva tri dni jedla banano. Razmišljam, da bi zdaj tri dni jedla zelenjavco. Kaj? Korenček, krompir, brokoli imam tudi ali bučko? Ali naj kar z jabolkom nadaljujem? Kuhanim ali samo sokec svežega stisnem?user posted image

Če bi moj otrok jedel, bi mu dala kuhano zelenjavo....ampak moj otrok ne je, ker ima mama boljše joške od tvojihuser posted image ...A misliš, da bi lahko Zlatkota podojilauser posted image ...(ej,zdaj se mi pa že trena...grem kar dol....)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10769
27.3.2007 17:42:05   
viv_
Maxica, hvala!

Midve skoz jeva zelenjavo... Naša Zarja nikoli ni marala joške. Desc me je zezou, da to zato, ker so rabljene, pa ji niso všeč... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10770
27.3.2007 17:44:21   
altati

Maxica, hvala!

Midve skoz jeva zelenjavo... Naša Zarja nikoli ni marala joške. Desc me je zezou, da to zato, ker so rabljene, pa ji niso všeč... user posted image

Moje so tud že dvakrat rabljene, pa jih Jaša obožujeuser posted image ...Viv, pomoje je velikost tisti faktor, kaj pravišuser posted image user posted image  Pa dejstvo da je Jaša moški, Zarja pa ženskauser posted image !

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10771
27.3.2007 17:55:01   
muki1
Viv, sožalje za babico in se totalno pridružujem želji, da je tega tedna že enkrat konec.
Mene bodo s temi bilancami in z nekimi brezveznimi nadzornimi sveti čisto sesuli. Včeraj sem dajala Nežo spat, ko so me klicali, sem zvečer ob 21.15 letela še z avtom na nadzorni svet, ker jim nekaj ni bilo jasno, sem skoraj spenila. Jutri spet. Sem ravno jamrala, da se počutim kot predsednik, samo nekaj letam okoli. Pa ko bi vsaj korist imela od tega user posted image . Mah, brezveze res. Včeraj mi je že na želodec udarilo od živčkanja, sem vzela ranital, pa ni bilo boljše, potem še 2 Rupuruta, pa v roku dveh ur ni nič prijelo, pa še en Ranital. Tak fejst me želodec že dolgo ni bolel. Danes pa Iva skoraj nič ne spi...je fasala menda z mlekom. Tako ne bom več dolgo zmogla user posted image . Pa čisto sama sem si to nakopala, oh, koza jaz.

Altati, Zlatko je pezde user posted image . user posted image
Maš pa čuden okus, poleg takega zlatega možeka bi pričakovala, da ti je kakšen boljši všeč, ne pa ta pezdetek user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10772
27.3.2007 17:55:33   
muki1
Mis in Tina sta doma user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10773
27.3.2007 18:05:18   
štorkljica

. I love Zlatko! Zlatko je moja skrita strastuser posted image . Se šla za Bežigrad jokat na poslovilno tekmo, sem se skoraj stopila, je bil stol popolnoma moker (pa ne samo od solzuser posted image user posted image ). A ni lep moj Zlatko???? Jaz si reklame od Lidla kar snemam, da ga bom lahko gledala, ko jih ne bodo več vrteli user posted image .....

user posted image user posted image user posted image  s tem si mi pa res posvetlila dan, sem se nasmejala do solz!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10774
27.3.2007 18:06:06   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mis in Tina sta doma user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Tina ne damo te več nikamor!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Se boste poročili?
zoyaa

da (22%)

ne (15%)

mogoče (26%)

sem že (33%)

po 30.letu (3%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!