|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 21:07:10   
piskot
cer.

sem se komaj prebila skozi tole cvekanje spet.

kaj imate s temi fuzbalerji? a vi to resno? no sej nc ne recem, mogoce tuji se, sam teli nasi se mi pa zdi da majo vsi skup ene 130 iq. tko da jaz se bom mocno zavzemala za to, da martin ne bo igral fuzbala. pa se krive noge majo vsi. torej ... nas otrok bo po vsej verjetnosti fuzbaler ane.

nase dete je se kar pokonci. slaba mama ni kaj. danes sem pediatra vprasala kaj priporoca za vec spanja ponoci, pa je rekel, da naj ga pustimo jokat al pa da naj ga cez dan bolj zmatramo. prvo odpade, ker mami ne zdrzi, drugo pa .... kako le, ze tako spi samo kako uro ali uro in pol vsega skupaj cez dan. zdej ga ati tamle matra se mal.

vceraj smo stajico kupili. rabljeno. pa so jo zgleda prali in slabo posusili, ker tista pena zgoraj malo smrdi po plesni. in se je nina ze lotila popravljanja. nina je nas muc. po mojem bo stajica zdrzala kaksen teden. se dobro da nismo nove kupili user posted image

MAKS VSE NAJ NAJ!

viv naj se ti tale teden cim hitreje konca.

altati, dobili napotnico. imamo ortopeda konec aprila. ampak menda da so refleksi okej, samo spontanih gibov je malo manj. kako tia?

mis tokrat morata malo dalj doma ostati!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10801
27.3.2007 21:07:42   
štorkljica
Zdaj se pa grem dragemu malo posvetit...vesel nočni čvek vam želim, se beremo zjutraj!
NOČKO BOČKO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10802
27.3.2007 21:13:37   
štorkljica
Aja pa še eno vprašanje mam!
Zakaj pediatri & "strokovnjaki" odsvetujejo stajico??? Dobro razumem zakaj odsvetujejo hojico, ampak stajico? Kaj je tam notri tak ful narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 10803
27.3.2007 21:15:02   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Zakaj pediatri & "strokovnjaki" odsvetujejo stajico??? Dobro razumem zakaj odsvetujejo hojico, ampak stajico? Kaj je tam notri tak ful narobe?

Kje si to zasledila? Prvič slišim za to. Edino za hojico mi je znano, za stajico pa res še nisem slišala, niti nimam ideje, zakaj bi to bilo dobro.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 10804
27.3.2007 21:15:38   
moci
piskot, al te bomuser posted image user posted image user posted image
moj brat je fuzbaler, pa je tud pameten pa priden, pa meni ful pomaga pri zoji in se z njo igra.
men se fino zdi, da se ukvarja s športom in on je noro motiviran. ga samo gledamuser posted image
sam noge ma pa res krive user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10805
27.3.2007 21:16:40   
nanica
ta teden je pa res zgleda user posted image
z matko sem se spičla, pa z možem sva imela take debate o prihodnosti njegovega posla,
zdaj pošiljam podatke o poslovanju enga društva za bilanco (welcome, ane)
ampak za večerno poslastico sem pa zdaj prisluškovala dvema telefonskima pogovoroma dveh različnih parov bab, en je bil štajerski, en pa gorenjski
se je telefonski liniji nekaj strgalo in zdaj vem vse o boleznih ene in druge družine, o ta mladih, o tistih v pričakovanju, o invalidski penziji ipd.
nekaj časa je bilo pa res zabavno, ampak, da ene babice toliko preklinjajo, si pa nisem mislila

moj srček pa spi v moji postelji, ki sploh ni več postelja, ampak le še jogi na tleh, ker sta oči in mami posteljo polomila, pa ne pri user posted image , da ne bo pomote (beri: da bi jo vsaj od strastnega skakanja - zdaj jo bova pa težko, tudi če že imava idejo)

nanica 

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 10806
27.3.2007 21:18:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kje si to zasledila? Prvič slišim za to. Edino za hojico mi je znano, za stajico pa res še nisem slišala, niti nimam ideje, zakaj bi to bilo dobro.user posted image

sem tud jaz slišala. pa tud se ne spomnim zakajuser posted image mislim, da zato potem tako vstajajo. ne vem,no...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10807
27.3.2007 21:20:22   
moci
nanica, ti ti, porednicauser posted image user posted image user posted image user posted image

uf, jaz sem tud blagajnik društva, pa nič ne delam, sem kar pozabila na funkcijo, pa so me že nekaj loviliuser posted image
ej, potem se pa midve ne bova ta teden dobivali, če si ti sitna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10808
27.3.2007 21:21:20   
Maxica
Takole smo pa sprobali našo gugalnico (zadaj se skrivajo mati):
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10809
27.3.2007 21:21:51   
gaya

Pa kje za pr bogu ste najdle fuzbalerjeuser posted image . eprav nekako po svoje razumem altati. Jst mam tud tak fetiš na enga športnika, ampak ne bom povedala na kergauser posted image . Se pa cela stajam k gledam kako tekmo po TV. user posted image  Sam je pa velik boljši k Zaho, ej altati nouser posted image . OK nam več komentirala.user posted image

Muki ti si men sumljiva, kaj daješ otrokomuser posted image

Amazona, daj pol ti men neki povej, zakaj pa je men pediater rekel, k sem prišla s herpesom na ustnici pri Gajinih 4 tednih na posvetovalnico, da bog ne daj da jo ljubčkam, ker se lahko od mene naleze herpesa, če slučajno virus oma v sebiuser posted image , zdaj mi pa ni več jasno.

Moje dete je pa danes neki štrajkalo, k sem jo dala spat ob 19.30. Se pravi po stari uri ob 18.30. Sam se mamam ni dala in je zmagala mati 1:0user posted image , je sama zaspala v postli user posted image

Jst bi tud rada zvedla kdaj imamo date v živalskem vrtu. Točen datum, k sem pomoje sfalilauser posted image .

muki1  pa neki mam za tebe, pa zdaj ne vem, če prideš v živalski vrt ti tja prinesem, drugače ti pa po pošti pošljemuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10810
27.3.2007 21:22:16   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Zlatko pezdetek, je padel v sekretek user posted image

jaz ne vem, muki, če ne bodo moderatorji tole brisali, ker po mojem je mal nestrpno, aneuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10811
27.3.2007 21:22:30   
Arabela

Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila!

Ma kera kako idejo kako to popravit!??!

Sam ne o sladkanem čaju govort, ker smo že probali, pa ji tega ne morem vsak dan dajat. A je dovolj če ji dodam vsak dan okrog 1dl tekočine (ponavadi je to čaj)? Al naj dam več?

Naša pikica dobi zjutraj sadno kašico, malica joškica, kosilo zelenjava, malica joškica, zvečer rižplino, po kopanju pa joškica neumorno do jutra..
Ja se ji pozna na prebavi... prej je vedno kakala takoj po zajtrku, sedaj pa kakor kdaj... ampak večinoma še vedno 1x na dan.. jo je pa zelo zaprla banana ki je zaenkrat ne dajem več, ker je bil ful ful trdi kakec in se je ful mučila, pa korenček jo zapre, vendar ne tako hudo... takrat ji potem vedno dam zjutraj slive ali marelice... pa pomaga..
Ko ugotoviš kaj jo zapira pač to za nekaj časa daš stran... je pa res da z GH je tudi kakec čisto drugačen...

Naša je doslej pojedla vse kar sem ji dala, čeprav ni nek požrešen jedec, bolj počasi okuša... najbolj ji je bila všeč cvetača, pa korenček je danes ful mazala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 10812
27.3.2007 21:24:14   
gaya

maxica  so ti pa kr zrasli lsje odkar semt e nazadnje videla, fletna mami, dečko je pa itak tak poosebljena milinauser posted image
pa vi to živite na enem full lepem in mirnem koncu k ni nobenih drugih hiš videt, al sem jst to mal zamutilauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10813
27.3.2007 21:26:22   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz ne vem, muki, če ne bodo moderatorji tole brisali, ker po mojem je mal nestrpno, aneuser posted image

Iz preverjenih virov se je to resnično zgodilo...
Pa dobro, če je Altati všeč. ga pustite na miru.... so še večji biki na svetu....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10814
27.3.2007 21:29:06   
Arabela
Me pa smo preživele čudovit dan... zjutraj je bilo kopanje nadvse uspešno... malecka ni nič jokala, ne pri oblačeenju ne pri slačenju... sva prišli domov, sem jo podojila pa dlala v vozek pa sva šli na dopoldansko turo.. je spala 2uri... nato je delala družbo babici in dediju, pojedla ogromno krompirčka in korenčka, nato pa je sledil popoldanski sprehod s pesiko po gozdu.. pa spet igranje z babico... domov sva prišli ob 19ih, se skopali, skupaj pogledali BB, zdaj pa mala zasluženo aja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10815
27.3.2007 21:29:50   
piskot
amazona meni je danes ena rekla da so ji v RA odsvetovali stajico zato ker jo otrok omejuje. Pri nas jo bomo imeli zato, ker se iz kuhinje ne vidi v dnevno sobo, pa se macka imamo, pa njegov wc tudi, pa bi vseeno rada imela malo stvari pod kontrolo. bomo pa videli kaj bo cas prinesel.

Neposredna povezava do sporočila: 10816
27.3.2007 21:30:09   
Arabela
user posted image user posted image user posted image Čestitke za polovičko svečke MAKSU in mamici PIKABUuser posted image user posted image user posted image  

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10817
27.3.2007 21:31:26   
piskot
moci sej ves, prisotni so izvzeti user posted image . Brez zamere prosim. To so pac tisti, ki jih jaz poznam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10818
27.3.2007 21:31:44   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

amazona meni je danes ena rekla da so ji v RA odsvetovali stajico zato ker jo otrok omejuje. Pri nas jo bomo imeli zato, ker se iz kuhinje ne vidi v dnevno sobo, pa se macka imamo, pa njegov wc tudi, pa bi vseeno rada imela malo stvari pod kontrolo. bomo pa videli kaj bo cas prinesel.

Mi imamo stajico že od vsega začetka, pa je super, ker ko moram kaj postoriti malo odložim vanjo in je na varnem za malo časa.. jaz pa tudi bolj mirna.. ko pa bo začela kobacat je vsaj ne bom lovila po stanovanju ko bom šla na wc...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10819
27.3.2007 21:33:34   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Iz preverjenih virov se je to resnično zgodilo...
Pa dobro, če je Altati všeč. ga pustite na miru.... so še večji biki na svetu....

user posted image  A res?
Ma ne bomo je pustili na miru, gospo mati. Ona nam pa vedno strelja nazaj, zdaj smo vsaj odkrile njeno ahilovo peto...oprostite, bi morala reči Zahovičevo peto user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10820
27.3.2007 21:33:44   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

moci sej ves, prisotni so izvzeti user posted image . Brez zamere prosim. To so pac tisti, ki jih jaz poznam.

sem te mogla mal posekirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10821
27.3.2007 21:34:06   
Arabela
Možek mi že diha za ovratnik ker bi rad položnice plačal jaz pa se ne skidam dol iz računalnikja...

ZMENEK V ZOO... 24., 25., ALI 26. APRIL... Mislim da smo se tako pogovarjale, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10822
27.3.2007 21:35:45   
muki1
Amazona, le pit ji dajaj, ja...drugega ni. So pa to pogoste težave, ob uvajanju GH. Saj komot daješ vodo, pa jabolčni sokec (sveži) razredčen z vodo....

Gaya, čutim da me boš slej ko prej nekje zalotila, pa mi potem daš, kaj maš user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10823
27.3.2007 21:37:07   
gaya

Gaya, čutim da me boš slej ko prej nekje zalotila, pa mi potem daš, kaj maš user posted image

mukica moja samo če na vodi čutiš ti verjamemuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10824
27.3.2007 21:38:35   
muki1
Za srečanje v ZOO pa se zmenite. Ker mi gremo 27. na jug, pa ker sem iz VUKOJEBINE dvomim, da bom en dan šla na srečanje in domov, potem pa spet naslednji dan z deco na pot proti morju. Bom videla, vi se kar dogovorite, pa se jaz potem priključim, če bom le lahko.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!