frrrr
|
zdej pa pokomentiram še ostalo... Maxica, če ti nimaš več muki rada, jo pa js zato tolk več lupčkam (veš, ona se full rada lupčka )... čeprav bo zdej mau jezna verjetno, ker sm jo zezala... mah, jo bom pač mau več lupčkala, pa bo pozabla guganje - mati, vam je sonce sijalo? fajn zgledate, mati... pa luštnega otroka imate... prav zvedavo gleda iz gugalnice... tut avatar imaš prekrasen Lu, altati, viv - naj se Maja, Tia in Mirna čimprej pozdravijo! Lu - hvala za mere Tiana... sta si pa z Majo kr podobna ja... za srečanje si pa ti nekaj o organizaciji govorila, al se motim? dejmo rečt en okviren termin, pa lokacijo izbrat... točno, Arabela podala termine - 24., 25., 26. april... za te dni smo se menili... altati - je že mau skeri postalo tole... 11ke, Jaše, obe Opla voziva (no, moj je nižji razred, pa vsaj 10 let starejši), oba moža računalničarja, midve informatičarke povezane z ekonomijo... če bi blo po moje, bi pred 5imi leti imela prvega otroka in punčka bi bla zihr Tia (po letih bi imele v tem primeru v enakem zaporedju)... ime Tara je tut bilo na mojem seznamu dekliških imen, vendar spet mož ni za no, in danes preberem za Zahota... pa sm si oddahnila, ker men je pa on čist adijo... dej, a ti to čist resno, al nas vse mau nat******? moci - bili smo na uni strani bazena, kjer ni raznih masaž in fontan, zato je tk prazno... je bilo pa drgač kr polno - sami penzionisti... no, pa v slačilnici smo 2 mini busa invalidov in dovnčkov srečali, ki so se ravno odpravljali domov... so bili dovnčki tolk posrečeni, so full gledali našega tamaučka, on se jim je pa tut tolk luštno smejčkal... mi je blo kr težko, ker sm se spet spraševala s čim si zaslužim zdravega otroka... piskot - mogoče pa je upanje za nas... sam ne vem kaj je bilo to noč... pomoje je bila luna v takem položaju... ob 19ih jedli rižolino (še vedno iz ene žlice), potem kopanje 19:30 in ob 20ih še joška... prvo hranjenje ob 1ih in je kr trajalo do 1:30 (vmes sm šla še perilo obesit, pa je pogruntal, da bi še jedel)... drugo hranjenje je bilo pa zutr ob 7ih... ampak noč ni bila tako lepa, ker se je od 4ih dalje zbujal vsakih 15minut in cmevkal, jest ni hotel, pri meni spat ne, v svoji postelji ne ne vem kaj mu je bilo... sm bla čist hin zutr... na srečo se je odločil ob 9ih zaspat in smo do 10:30 vsi spali (mož tut ni mogel it kr zutr v službo po taki noči)... bomo videli danes... fuzbalerji - js bom tut delala na tem, da naš ne bo fuzbaler... imam enako mnenje kot ti... mau nizkointeligentna zadevca je tole, al pa so samo pr nas taki čudni predstavniki tega športa moci, predstavi mi svojega brata, pa mogoče spremenim mnenje beki za vašo noč! viv, imate pa res grozen teden. iskreno sožalje za moževega dedka drgač pa bil kr lep dan - 2 sprehoda... Maxica js tut zapravljala me je tut treba zvezat k radiatorju, ker kr tk zvezana bi verjetno še kr zapravljala Jaša je pravi smejko... je potreboval zutr uro in pol spanca, pa je bil cel dan dobrovoljček... dans še noč uštimamo in smo zmagali... stajica - mi jo imamo... sej Jaša ni skoz notr, torej ga ne omejuje tolk... če pa delam kaj in ne morem nanj pazit, pa se v stajici zamoti in je na varnem
|