|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opasna noč!
8.10.2004 7:45:39   
*
Me bo katera poslušala?:ups:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…
:):):)
Oh, malo bolje je. Za menoj neprespana noč, princa je mučila ritka, ki ga je prebudila…vsake ¾ ure dojenje….in ko sem ob 5 zjutraj prižgala luč, ker je ležal pri meni, nisem več mogla ga dvigovati iz postelje..no ko sem prižgala lučko, da ga previjem, se mi je tako lepo smejčkal, da sem pozabila na celo noč. Ma kako naj bom slabe volje, huda in ne vem kaj še, če pa en sam pogled na smejočega princa prežene vse, ampak res čisto vse …slabo voljo, neprespano noč, utrujenost…no potem vsa se, namesto, da bi poskusila nazaj zaspati, igrala dobre pol urce, potem pa sem ga vzela v naročje, ga malo podojila, ker je bil tako ali tako sit, par minutk kasneje je zaspal v mojem naročju kot angel, seveda je še enih trikrat pogledal, če sem še tam in mi podaril najlepši nasmeh, kar lahko. Malo sem ga pobožala po ličku, podaril mi je nasmeh, mu dala poljubčka na rokico, je spet pogledal in se mi nasmehnil. Pa kaj bi jaz rada še več???:zmeden: Nič več ne potrebujem, imam Nejca, se pravi…imam čisto vse.9nebesa9nebesa9nebesa
In naenkrat nisem več nič zaspana ali utrujena. :love:
Pripravljena sem na nov dan s tem čudovitim bitjem, ki me navdušuje ter preseneča vsako minuto bolj in bolj in bolj.:duda::love::duda::love:

Petek je…dan za metek!:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Opasna noč!
8.10.2004 8:56:20   
Anonimen
:((pozdrav...tudi mi imamo opasno noč za sabo.Mož prehlajen pa je smrčal:grrr:iz sosednje sobe jok:(( ob petih zjutraj mi Katja prinese v posteljo mojo ljubezen,ker je šla v službo.Moja ljubezen vsake pol ure zajoče pa ga masiram po trebuščku(sem rekla moji punci da naj ne je žižul,to je primorski sadež,ki ga mnogi ne poznajo je pa odličen)ga je reveža zvijalo.Nič norim po hiši že od sedmih,sedaj pa je moja pikica ustala pa moramo rito previt in papat pozdrav:kuza::muca::sloncek:

(odgovor članu *)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Opasna noč!
8.10.2004 9:03:58   
Anonimen
To si pa tako lepo napisala, da ti moram odgovorit. Meni se z Leo enako dogaja že skoraj eno leto. Ponoči se zbuja od 5 do 15 krat. Odvisno od noči. Pa sem se zaradi tega že kar nekaj časa nazaj odločila, da jo vzamem k sebi v posteljo. Je mnogo lažje. Pa me lahko zbudi tudi 20 krat ponoči, pa ne zaspim, brez da bi ji dala enega cmoka!
In ko se mi zjutraj nasmeje... kako, da ne bi bila dobre volje.
Res so zlati ti naši sončki. Tako spremenijo življenje in mu kar naenkrat dajo smisel.
Z Nejcem vama želim čim več crkljanja in poljubčkov (po možnosti pa čim več čez dan in čim bolj prespane in spočite noči 9nebesa )!

Lp

(odgovor članu *)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Opasna noč!
8.10.2004 10:10:39   
*
No, presenečenje je nastalo...zdaj vem zakaj...AKALI SMO...zato nas je zvijalo...mucek moj lepi. Glavno, da se je potolažil na ziziki, da mu ni bilo preveč hudo. Jaz bom pa že nadoknadila spanec...enkrat čez 20 let:bravo::bravo::bravo:.

Sonček je in že letiva ven...:love::love::love:

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Opasna noč!
8.10.2004 10:26:39   
frutka_
Kamejkica kako je bilo na tehtanju. Sta se zredila?

(odgovor članu *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?