mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: maychika oprosti mojčika, če sem ti pokvarila jutro. se bom potrudila da ti ga ne kvarim več. že tako je grd dan. Brez smeškov se to pa tako resno bere, upam, da me nisi resno vzela No mene pa je zdaj možek prijetno presenetil in ostal doma, zdaj pa nama kitaro igra, no pa bo ta dan malo boljši...Eya midve počneva iste stvari, samo knjižnice pa nimava z igračami, niti s prostorom za male, trgovine z igrali tudi ne, tako sva doma, MM razmetava, jaz pa pospravljam... Kaj tudi vaši težko jedo meso, jaz sem ugotovila, da ga pojemo dovolj samo, če ga zmiksam, vse ostalo se ji zdi pretrdo in meče ven, moram ribo probat, kaj ve kupite in kako pripravite, Ankica ti si zadnjič nekaj razlagala, samo ta s folijo mi ne diši najbolje, menda je tako pečenje še kar strupeno, ne me prašat, kje sem to slišala, a že dolgo niti moja mama ne uporablja več te metode, niti za pokrivanje peciv, nič kar je toplega.... A ja naša MM res postaja cartl, vsako jutro se nagiba, da ji djam lupčke, po zajtrku pa ima rada, do jo malo praskam po hrbtu, poglejte v album kako uživa, jaz sem sicer jutranje strašilo, a je mala tako simpatična, prav miži, tako zdrži tudi 5-10min, če pa je zaspana, pa mi tako tudi zaspi No zdaj se nama vrti Zavedno mlad , prav lepo bo v tem dežnem dnevu...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 30.3.2007 14:11:10 >