mojčika
|
Dobro jutro v sivo jutro, mi smo bili zgodnji, 6.45, a smo spali celo noč , saj bom morala že čez en teden vstajati še prej, je bolje, da se navadim... Eya čredni nagon deluje tudi pri nas, vsako nedeljo, ko jemo pri eni ali pri drugi babici, se dobesedno nažeremo, ugotovila pa sem, da babicam je stvari, ki jih meni absolutno noče, npr. bela kava, mislim žitno, da ne bo pomote, in vanjo nadrobljen kruh... Midve si morava pred rokicami, ki mlatijo vsenaokoli, kar dosti pomagati z računalnikom, če je le prehudo, dam gor pesmice, risanke.... zelo nepohvalno, vem, a vse pride in vse mine, tako jeva pa lepo, joj se me je prav sram tega Moram pa našo pikico pohvalit, čiščenje noska je vedno svojevrsten napor, a naša MM je navdušena nad operil sprejem , ne vem zakaj, je sama začela kazati, da to gre v nos in jaz sem spridom izkoristila in njeno nagnjeno bučko ponucala za špricanje operila v nosek in ne morte verjet, res je držala sam, pa še obrne se, da pihneva še v drugo nosnico, faca je malo, potem malo strese z glavo, pa šiba z operilom v roki naprej, očitno je pripravljena it po maminih stopinjah stalne zamašenosti , se človk ne ve, a bi se smejal ali jokal...no pa dajmo se raje smejat Spet en turoben vikend, ati bo šel zopet zmagam naproti v Vipavo, midve pa greva na rojstni dan k najboljšemu prijatelju MM, ki je ta teden praznoval 4 lučke Koliko boste pa kaj otročke vabile na RD??? Mi smo povabljeni k Haleni, verjetno bomo šli, bo pa ta teden javila podatke za svojo rožico, jih bom vpisala, sicer pa je Ajda še vedno zlata deklica, ki spi in spi in spi, že od prvega dne vse noči , Halena pa že pridno v službo hodi